Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

називається:"Рукав для запеканія мелочі жизні",а в тебе?

2. kati

kati Well-Known Member

та неможе такого бути, а ти мож температуру гатиш 220бо рукав тільки до 200?

• Подобається Подобається x 2
  3. Kasia

Kasia Well-Known Member

а в мене - не памятаю гляну дома. але це точно якась фігня. він не повинен плавитися, він ж призначений для цього.

4. Zlju4ka

Та начебто нормально фірма,я часто їх речі купую,а тут..словом я давно хтіла спитати але думала шо то у всіх так!
    Каті,це стара радяньська духовка і регулятора температури нема-включаю не до максимума,але скільки там темп.важко вгадати.

5. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Весь час купую рукав тої фірми, проблем ще не було. То точно у вас щось із температурою в духовці. Чи може вже і рукави-підробки трапляються, бо на фольгу і харчову плівку неякісну потрапляла.
    А у мене запечені фаршировані кабачки-човники, піцца, овочева салатка і ... відро черешень. Спаде трохи спека, буду консервувати.

• Подобається Подобається x 8
  6. Zlju4ka

Я нині стушкувала мяско з морквочкою,зварила овочеву зупку,бульбочка варена,кашка перлова і салатики протягом дня.І вже залишилось лише трішки зупки.так що зрання знов до кухні))))обжори мої!!

• Подобається Подобається x 4
  7. Красотка

Красотка Well-Known Member

Сьогодні готувала плов! Мама мяско принесла))

• Подобається Подобається x 3
  8. Knopka

Knopka Well-Known Member

Я нині зробила тушковане мясо з помідором і червоним болгарським перчиком, зварила борщик з молодого бурячка, знайшла ще на базарі домашню полуницю і таку ж сметанку і вдома це все докупки змішала, в пароварці приготувала рибу з морквою і кабачки.І майже все ми вже зїли, завтра зварю картопельку з кропом і сметанкою і зроблю салат з капусти і огірків.

9. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Сьогодні була свинина на кмині і картопляне пюре.

Завтра неділя і діти тішаться - картопля фрі з віденською відбивною (їхня улюблена страва), салат цезар (моя улюблена страва), штрудель з яблуками (усіх).

• Подобається Подобається x 5
  10. Оля

Оля Well-Known Member

Даночко, знаючи, що Ви файна господиня, замаринувала і собі ту фету за Вашим рецептом, бо дуже люблю різні сири з присмаками. Вже добу простояла, а фета лишилася фетою. Ніякого іншого смаку. Так розчарувалася....:sad: Може то ще довше чекати на якийсь смак?

• Подобається Подобається x 1
  11. ірен

ірен Well-Known Member

Ну а в нас согодні буде борщ,кролик тушений,кабачки тушені,картопляне пюре і компотик....Зараз вже йду на кухню готувати,от тільки тут подочитую:girl_smile:

12. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А я вчора спекла стегенця курячі, та відварила макарони, а сьогодні зранку потушила кабачки в сметані, та й вистачить, літо треба "натискати" на фрукти :)
    ЗІ: Пропонувала зранку чоловіку вареники з чорницями, а він відмовився, каже та ну їх - я така щаслива, бо не дуже люблю тої бацьканини з солодкими варениками :)

13. marika28

marika28 Well-Known Member

а я сьогодні зварила борщик, молоденьку картопельку і стушила капусту з помідорками

14. ірен

ірен Well-Known Member

А я пропонувала зранку чоловікові вареники з вишнями,також не захотів...Та й добре,мені легше:girl_curtsey:

15. Радість

Радість Well-Known Member

Балувані у вас чоловіки. Хто б мому таке запропонував?:girl_haha:

• Подобається Подобається x 7
  16. Олька

Олька Well-Known Member

Підкажіть будь-ласка чи можна вже з молодої картоплі пюре робити?

17. СОФІЯ -СОНЯ

Якщо така вже більша картопля і жовта всередині, тобто така, що розварюється сама - то можна спробувати. А якщо гарно "фігуру" тримає, то пюре буде все одно з грудочками.
    А у мене сьогодні тушкована курочка з грибами і болгарським перцем, рис з приправами, малосольні огірочки, ну і вишні, малина, смородина, чорниці - повна кухня. Оце тільки що малину перетерла і відтиснула на желе, тепер смородина жде. А я так не хочу, я терпіти не можу смородини, навіть запаху...:girl_sad:

18. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Давайте сюди Вашу смородину! :)

• Подобається Подобається x 1
  19. СОФІЯ -СОНЯ

Та запросто! Забирайте ціле відро!
    П С Ви у Празі? Виходьте до кордону, я вам з рук у руки передам :girl_curtsey::girl_haha: (відро з собою беріть) :girl_cool:

20. Ума

Ума Super Moderator

наді мною вже зо 2тижні висить, як Домоклів меч, чоловікове прохання зробити йому Тірамісу... нині я дозріла до цього :) пішла готувити

Статус теми:
Закрита.