Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Дана

Дана Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

Та перестань які образи, але то смакота неймовірна, а от з корицею я би напевно сама не попробувала.:girl_sad: Для проби можна зайти в кафе що на першому поверсі книгарні Буква, здається Пункт називається от там той сир майже такий як я готую:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 3
  2. kati

kati Well-Known Member

Боженько, як же мені ліньки щось готувати..... Сьогодні дожилась до картоплі з оселедцем магазинним на вечерю. а завтра вже шо мівіна буде? Все на вихідні буду виправлятись:girl_devil:

• Подобається Подобається x 8
  3. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

А мене дітьо ще попросило котлетку,то мусила ще котлети жарити,а ще зробила рис з овочами+те що зранку зварила-цікаво хто то все їсти буде????

• Подобається Подобається x 5
  4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Незвичайні відбивні по-Львівськи.:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

А ми нині їли ліниві голубці, ті що я вчора робили, кекс з кокосом (чоловік і Анна їли і тішились) і чоловік на швидку руку зробив шашлики з курячої грудинки. Вийшли дуже смачні.

А ще у мене радість: на городі вже є один досить величенький кабачок, ну і купа малих, і ще з 6 штук огірків. Ото наїмось скоро своїх огірочків.:girl_cool:

• Подобається Подобається x 9
  5. natka75

natka75 Well-Known Member

мій теж любить кокєтки:girl_crazy:а ти на пару робиш чи смажиш на олії?на пару я пробувала- він їх не зтакою охотою їсть....:girl_sad:

вчора зварила овочеву зупку (цвітна капуста, помідори,цибулька, морква, зелений горошок,зелень) + відварений язик.Так треба м"яса купити на котлетки:girl_smile:

• Подобається Подобається x 4
  6. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Зварила компот з полуниць і банана, за рецептом Каті, дуже смачно вийшло.

• Подобається Подобається x 1
  7. Zlju4ka

Я все робила парові,а свекруха йому приносила смажені, і він їх більше гамцяв.То я вже вчора теж насмажила на олії-їв з таким апетитом.
    п.с. я з пательнею не дружу..бо то все горить то не смажедця-але вчора на диво просто суперські вийшли,певно тому,що нашвидкоруч робила))))

8. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

а в мене зупка з кваску, гречка і котлети.
    компот з сухофруктів.:girl_curtsey:
    Дівчатка а якій ще можно компот зварити, сушки зараз і не знайдеш..
    Доречі чи є ще на шуварі ягоди? полуничка, черешенка?

9. katrinka

katrinka Well-Known Member

а у нас сьогодні не знаю що їсти, бо мама з малим сидить і вона ж готує, але точно є м"яско запечене, яке я вчора купила, галяшку, замаринувала в травах і часничку, а сьогодні мама в духовку запхала, то мені це м"яско цілий день перед очима стоїть ( я конкретний м"ясоїд), я вже навіть дзвонила питати чи смачне, кажуть супер!!!!:girl_cray:, а я його аж ввечері попробую...

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

а конкретныше як та голяшка робиться?

11. Nata

Nata Well-Known Member

У нас багети домашні, курка печена і літаюча піца :) Чого літаюча? Ну бо така в мультуки, мусила мама тісто покрутити в руках, щоб їлося смачніше :)

А котлети я запікаю :) Малі не хочуть їсти парові, а смажені я не даю їм. Знайшли компроміса.

12. katrinka

робиться просто, на свій смак
    я робила так: купила галяшку:xaxa:, таку щоб м"яска більше було, акуратно вийняла кістку (шкіру знімати не треба, тільки добре вичистити і вимити), посолила, на око, кому як смакує, роздавила зубець часнику натерла, сушеними травами натерла(базилік, майоран...., можна брати різні, які вам смакують), поклала лавровий лист, перець пекучий, духмяний горошком, добре скрутила в рульку і в холодильник на ніч. зранку перець і лавровий лист познімала, гарно скрутила, зв"язала грубою ниткою і в рукав. випікати годинки дві, потім нехай добре вистигне в рукаві і їсти. СМАЧНОГО

• Подобається Подобається x 5
  13. Kasia

Kasia Well-Known Member

все ніяк не наважуся..

14. kati

kati Well-Known Member

чоловіе готує голяшку в пиві...теж дуже смачно. Рецепту не знаю, бо то одне блюдо яке він готує і мене не пускає до кухні

• Подобається Подобається x 6
  15. katrinka

я робила таку, щоб замість ковбаси, шинки на канапку можна нарізати, малий в мене, між основними прийомами їжі, канапки різні любить, от і запікаю. а галяшку і цілу з кісткою пекти можна, багато рецептів є, ще лимонним соком скропити можна, теж смаку додає

• Подобається Подобається x 3
  16. Zlju4ka

дівчата !а ви як в рукав кладете чи в фольгу,то ще десь запихаєте?ну в якусь посудину?бо в мене просто в рукаві-горить.він розплавляється і сморід на всю хату.

17. kati

kati Well-Known Member

хто горить, рукав чи м"ясо? і як горить....він ж витримує до 200 градусів

я в рукаві більше люблю, сочніше

18. Kasia

Kasia Well-Known Member

я кладу в рукав і стару бритванку

19. Zlju4ka

Каті,рукав розтоплюється відразу і мяско в ньому починає горіти-ще й присмак клейонки чути.В тебе ні?
    о.і я кладу в таку бляшанку типа.

• Подобається Подобається x 2
  20. Kasia

Kasia Well-Known Member

Злючко, то якийсь неправильний рукав.

Статус теми:
Закрита.