Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kitka

kitka Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

А я сьогодні спекла пиріг зі свіжою капустою за Анутиним посиланням (в гілці "З особистих рецептів"), за що велике спасибі:). Вийшов суперовий і на вигляд і на смак:clapping:. Але я трохи по ходу діла дещо додала. А саме: нашинковану капусту ошпарила кип'ятком (боялася, що в духовці не встигне зм'якнути), додала приправи і солі у саму капусту (бо думала, що буде пісна), додала зелену цибульку і кріп. А саме тісто, коли солила, то пробувала, бо можна пересолити і тоді:n:. Пекла 35-40 хв в скляній формі, щоб бачити як воно пропікається.
    Одним смайлом - :y:, бо швидко і смачно.

• Подобається Подобається x 12
  2. Олюська

Олюська Well-Known Member

А я нині Рафаелло робила:) На смак, звісно, не таке, як магазинне (у мене ж нема емульгаторів та покращувачів смаку, як в анекодоті:xaxa:), але смачне:), чоловік так смакував:) Хоча мамі і сестрі чомусь не сподобалось:no:
    А ще нині смажила пиріжки з фасолі і з яблук. А обідали макароном з курячими котлетками і салатом з редиски-сиру-цибульки-сметани:)

• Подобається Подобається x 9
  3. kati

kati Well-Known Member

пюре, телячи відбивні, салат і яйка фаршировані.Чоловік довольний як слон,бо відбивні улюблена страва а готую їх рідко

• Подобається Подобається x 10
  4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У нас вчора був кіш, а нині планую запіканку картопляно-курячу робити. :)
    А взагалі я останнім часом лінива страшенно. :xaxa:

• Подобається Подобається x 6
  5. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Я сьогодні готувала борщик червоний, картопляне пюре з курячими відбивними, малому тюфтєльки, салатик з бурячка і компот :)

• Подобається Подобається x 3
  6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я нічого не готую. Зубки болять і настрою нема. Добре що діти обходяться смаженим яйком і клюсочками - чоловік вміє зробити. :xaxa:

• Подобається Подобається x 1
  7. Liliyah Romanova

То, певно не сюди, але напишу. :xaxa:
    Були в мене нині гості, зготувала я їм курку з картоплею та цибулею, тушену в молоці. Дуже просто виявилося й дуже смачно. Хоч і довго трохи.
    А гість такий у мене файний виявився... Йому так посмакувало, що він перемив мені увесь посуд. А там була ціла ГОРА посуду... Файно таких гостей мати. :)
    От, допиваю винце і спати піду. Гарний вийшов вечір...

• Подобається Подобається x 11
  8. kitka

kitka Well-Known Member

А чому саме так задумала?

9. kati

kati Well-Known Member

10. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Бачу що я лінива. А як зайшла сюди, то відразу комплекси напали:no: щось я не дуже до готування...
    Вчора вночі зварила горохову зупку з телятиною дитині, і мяско тушене з мороженими овочами(цвітна капуста, брокколі та спаржева фасоля) - чоловіку. Люблю щось тушити - накидав до баняка та й все, багато часу на кухні не тратиш:xaxa:

11. katrinka

katrinka Well-Known Member

ми вчора дерунами вечеряли , салатик з капусти, а потім доїли печінкові котлетки, сьогодні зупка з фрикадельками і ще щось мама зготує, бо двох внуків на неї залишили. :xaxa:
    дівчата я у "для гостей нашвидкоруч" прохання маю, бо після моєї температури, ніц голова не варить:confused:, напишіть ваші ідеї буду вдячна:)

• Подобається Подобається x 4
  12. Nata

Nata Well-Known Member

А ми з Дмитром ліпили пельмені :) півтора години ліпили (я ліпила, а малий відбирав і тікав від мене), потім годину кухню відмивала від спільного куховарення :)

• Подобається Подобається x 13
  13. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

А в нас сьогодні буде рис з мясом (щось під плов), салатик з огірочків та помідорів з олійкою, і пяна вишня (свекруха передала:)) з чайочком

• Подобається Подобається x 2
  14. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

І я люблю. Швидко, смачно і ,кажуть, корисно:)
    В нас "модифіковані" ліниві голубці і червоний борщ.

15. bora

bora Well-Known Member

А я хочу поділитись не надто вдалим експериментуванням. Раніше запіканки картопляні (з овочами, м"ясом. грибами) ми робили з сирої картоплі. А тут знайома сказала, що робить з відвареної.. Ми пошкодували, бо - раніше пропечена, присипана приправами картопелька була зі скоринкою та гостренька, а з відвареною бульбою вся страва вийшла прісна, взагалі без смаку вираженого. Єдине, що на другий день коли вона добряче пройшлася овочами та приправами вона стала набагато смачнішою. Варіант з відвареною хіба - коли готується до споживання на наступний день:)

16. Liliyah Romanova

Та то такий момент. Я, як звичайно, поекспериментувала. :no: Знайшла такий перепис, там сказано "тушиться в молоці", от я такий спосіб і випробувала. Вийшло смачно, але наступного разу візьму сметану. :xaxa:

17. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

а в мене курячий бульйон з макаронами

18. карапуз

карапуз Well-Known Member

Зелений борщ,гуляш зі свинини в томатному соусі,макарони і салат з огірків,помідорів та цибульки.
    А,ще робила бринзу за рецептом Kasi.Сподобалась :).
    Пи.Си. katі ,ти писала,що робила з неї салат(з бринзи).А,що ти туди давала?

19. Яруська

Яруська Well-Known Member

Я робила нині хачапурі з бринзи з базиліком, печені овочі і запечене куряче філе, прийшла коліжанка- ми то все запили конь"яком з морозивом з апельсинами і тепер красата...йду спати:ninja:

• Подобається Подобається x 8
  20. Kasia

Kasia Well-Known Member

котлети. салат овочевий. завтра - окрошка.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.