Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kati

    kati Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    а в мене однозначно тепер будуть тільки ліниві голубці від Марусі-мами...ну його в баню,пацькатись з тою капустою:haha:)))))))))))))))))))))))
     
    • Подобається Подобається x 4
  2. Nata

    Nata Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    Каті, як там гречаник поживає?

    У нас нині курка печена і юш. Фантазії нема. Зараз втечу з хати, хай собі виварюють що хочуть :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. kati

    kati Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    а гречаник вийшо ням ням,все що лишилось.....
    [​IMG]

    а сьогодні пекла я сирни ,від іруськи
    :)
    ну вот і виникли в мене такі питаняя(а зранку нет глючив і нема в кого спитати:xaxa:)-додати 4ст.л. олії без запаху-куда дадати? в тісточи массу?:confused::confused::confused:
    довго думала,додала до начинки?

    і ще,все ніяк не дають мені спокою ті 12 годин,що той сирник мусить бути у духовці---ну по логіці,духовка лишається теплою ще години 2,а потім для чого вже його тримати ц холодній духовці??? :confused:НІ,малий встане підем їсти сирник:xaxa:
     
    • Подобається Подобається x 7
  4. Анута

    Анута Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    не знаю, як щодо 12 годин, але він мусить гарно вистоятись. іноді навіть ставлять в холодильник і зберагіють там. Тим більше бачу по рецепту пудинг, тому маса має бути ніжною, а пудинг "схопитись". Повірте на слово, вистояний і охолоджений чізкейк смакує краще ;)
     
    • Подобається Подобається x 2
  5. Анута

    Анута Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    а ми вчора з малим напекли пісочного печива і сьогодні його наминаємо. на готування вечері настрою нема, тому, напевно, обійдемось арсеновськими варениками :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Irus'ka

    Irus'ka Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    Молодець, все, првильно зрозуміла - олія до начинки :) Мої тоже важко витримують ті 12 годин, я хитрую і печу сирник звечора (з відмазками, типу -на сніданок до кавусі :xaxa: ). Чого так?- Он Анута, про чізкейк писала: суфле має постояти в холодильнику. А в тому переписі думаю головне поступове зниження тамператури для бізе. Я часом просто при 100-120 градусах витримую півгодинки, тоді до вистигання духовки, і вуаля :xaxa:
    Ще згадала з досвіду (а печу я його часом по 2-3 рази через вихідні :xaxa:) кількість молока додавати залежно від сухості сиру. Часом можна обмежитись шкляною, іноді і 2 підуть як в суху землю.
    kati, а засмакував, чи ні?
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. kati

    kati Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    так ще в духовці!!!! від 11 години....зараз малий встане то будем пробувати...але по вигляду супер

    я теж молока трішки менше дала:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    а хто вміє роботи ліниві вареники? то щось із сиром, але бажано не солодкі.
     
  9. kati

    kati Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    це ті що ще називают палюшками???


    ммм...яка смакота вийшла....наїлися з малим ,що тріснем зараз:8:
     
    • Подобається Подобається x 2
  10. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    так. дуже хочу зробити.

    то сирник такий добрий? двері відкривайте... то я ХОЧУ СИРНИКА:xaxa::xaxa:
     
  11. галіна

    галіна Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    я сьгодні готувала налиснички з сиром,пампушки з повидлом:D.Горохову кашу з салатиком з пекінської капусти,капусняк:y:Чоловік прийде з роботи і я його так смачненько нагодую:xaxa:
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. kati

    kati Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    :):):) ага добрий...ну якщо ти на сихові заходь:)

    палюшки я роблю так-відвірюю картоплю(готове пюре не йде ,зарідке,тре суху відварну картоплю),товчу,додаю сиру,яйце,і пару лож муки,катаю ковбаски,ріжу товщиною 1,5см приблизно і в киплячу підсолену воду.
    Підсмажую цибульку(чоловік каже щонайліпше на смальці),і тим поливаю зварені палюшки.
    я не їм смальцю ,то собі мащу маслом:)
     
    • Подобається Подобається x 4
  13. Женічка

    Женічка Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    дівчатка, ану перестаньте говорити про сирник!!!!! :)
    я вже просто не витримую!!!!!!!!!! :)
     
  14. kati

    kati Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    ну ти далеко....точно не встигнеш:haha:)))))

    як настулька?
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. Ірена

    Ірена Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    на мене щось останінми днями жор напав... ну пхала би все, що бачу:ninja:
    шо дєлать? шо то може бути?:no:
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Женічка

    Женічка Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    місячні:xaxa:
     
  17. Олька

    Олька Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    А може то вже "воно"? Довгоочікуване щастя?:)
     
  18. natka75

    natka75 Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    От плавно перейшли від сирників і до.....:confused::)

    Каті, ви нагадали мені за палюшки...треба зробити....

    а у нас сьогодні - салат з творога з зеленою цибулькою і сметаною, картопелька відварена і відбивні з свинини на вечерю:)
     
    • Подобається Подобається x 5
  19. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?


    а хоть приблизні пропорції???
     
  20. галіна

    галіна Well-Known Member

    Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

    я сьгодні також їла салат з сиром і цибулею:y:смакота:xaxa:
     
    • Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.