Що Ви сьогодні готуєте? (частина 1)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Єва

Єва Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте?

Хочу салату з огірка! Маю домашній сир і сметанку, купила цибулю зелену. Тре ше свіженького огірочка. До гарячої бульби якраз самий раз. Шкода, що не знаю, скільки зара хімії в тих огірках, але той салат в мене асоціюється зі "запахом весни".

• Подобається Подобається x 8
  2. Птася

Птася Well-Known Member

Привіт, пів дня провела на кухні, тому вирішила поділитися що я готувала: овочеву зупку з плавленими сирочками, різотто з білим вином, курячі котлетки з сиром і майонезом, а на десерт рулет з лимонною начинкою :o

• Подобається Подобається x 10
  3. Nata

Nata Well-Known Member

А я халявлю. Зварила картоплю, потушила капусту, ще маю гуляш. Ніц більше не готую. Малий пішов до баби, а я краще з меншим погуляю.

• Подобається Подобається x 3
  4. Птася

Птася Well-Known Member

я ще і з малою встигла погуляти :) Я сьогодні як зайчик-енерждайзер.

А ще поділюся радістю: я купила собі йогуртницю. Це таке чуда, тепер в нас вдома весь час свіжий йогурт, для малої роблю біфівіт. Тепер тільки цим і снідаю. :clapping:

• Подобається Подобається x 1
  5. kati

kati Well-Known Member

готуєм на вечерю картоплю"під молоду" і смажимо стейкі з форельки.і все.більше нема бажання ні нащо......так мені хочеться тої картопельки фаршированої...ммммм....але не сьогодні...і не завтра....(бо назавтра я придумала взагалі нічого неготувати бо є пельмені в морозилці)....ех..може післязавтра....

• Подобається Подобається x 2
  6. mayscream

mayscream Well-Known Member

І я до халявщиць))Зробила овочево-курячий мікс(тушені куряче філе+цибуля+квашена капуста+картопля+фасоля+купа спецій та оливкова олія) та й по всьому.На десерт є тортик з вчорашнього дня народження чоловіка.Розлабляюся))

7. Андріана

Андріана Well-Known Member

я щойно зробила на десерт по вашому рецепту. мммммммммммм смакота:). Дякую.

8. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Допоможіть мені, будь ласка. В принципі квасолю не люблю і не їм, але все ж таки воно корисне, та й чоловікові тре їсти, може,і мені піде.
    Так от, маю квасолю і телячі реберця. Сьогодні квасолю замочу.
    А тепер порадьте, як би то найкраще приготувати.

9. Kasia

Kasia Well-Known Member

варимо фасолю. на пательні смажемо реберця ( якось там нашмаровані приправами) , кидаємо реберця в баняк , готову фасолю туди , і водою заливаємо не до кінця, трошка тушкуємо, шоб ребра зготувалися.
    на пательні тим часом смажемо цибулю, і я б дала б трошка шпондерка, для запаху копченого, і пару ложок томату (пасти, соусу), - викидаємо в баняк. тушкуємо.
    доправляємо часником, майораном!!!!, перцем, сіллю.

Смачного.

• Подобається Подобається x 7
  10. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

:):)Це ж треба!! Щойно з кухні від тушкованої квасолі і реберець - і тут про це розмова:clapping: тільки я квасолю тушкувала з морквою-цибулею-болгарським перцем в томатному соусі, а реберця звечора відварила в маринаді, так залишила і зранку посмажила в пивному клярі.
    От пиріжки чогось скінчились... Щоб то придумати таке, щоб не пекти, бо в мене сьогодні розгрузочний день, а як щось спечу, то зразу стане загрузочний:shy:

• Подобається Подобається x 13
  11. Nata

Nata Well-Known Member

Я сьогодні насмажу налисникв з картоплею і капустою. А ввечері напевно запечу м"яско якесь або реберця, що мені в магазині приглянеться :)

12. галіна

галіна Well-Known Member

а в мене сьогодні буде гусочка запечена з картоплею І грибна юшка
    Оце так смакота:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::y::y::y::y::y:

13. Megan

Megan Well-Known Member

А в мене сьогодні будуть вареники. Для мене з маслом, для чоловіка -зі шкварками, для сина - зі сметаною. Во. А ще олів"є. Вже хочеться.

14. natka75

natka75 Well-Known Member

а я не витримала вчора ввечері випробувати той сверлик для фарширування картоплі, мала філе куряче(посолила, поперчила), думаю замість фаршу туди напхала в дірки, потім вкінці додала сметани,цибульки і часничку, досить смачно вийшло і я не могда втриматися щоб не наїстися "на ніч", ох ті експерименти нові:8:

15. Ksusha

Ksusha Well-Known Member

Я теж вчора приготувала такі бананові оладки за рецептом від ЛІони - просто супер.. І соус дуже класний.. Малій просто сподобалось, а бабця в захваті.. такі ніжні оладки в мене раніше ніколи не получалися. Дякую за класний рецептик..

16. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

а на кефірі можна детальніше? До речі то зараз в Росії масляниця чи ні?

17. Gala

Gala Well-Known Member

А я замісила "хрущовське тісто" за рецептом ,здається Соні.Вже 3 години в холодильнику і щось не росте,може його на тепло треба виставити?Казали що не можливо зіпсувати,але напевне я буду перша!

18. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Най стоїть, не переживайте! Воно і не дуже то має вирости, але в руках буде пухким. Хочете, можете залишити його і до завтра. тільки не виймайте на тепло - підніметься і впаде. (то з досвіду:shy:) А як зробите пиріжки, то краще вже виробленим дати підійти.
    І знайте, справжня господиня не може нічого зіпсути,то продукти попадаються неякісні!:):xaxa::)

• Подобається Подобається x 14
  19. Дана

Дана Well-Known Member

Та нема нічого складного. Беру пів на пів кефіру і молока, або води, + пару яець.
    Ну для прикладу склянка кефіру, склінка молока/води
    1ст.л олії соняшникової, 2 яйця(маєте три давайте три:xaxa:)
    муки даю на око, ну так щоб можна було пожарити налиснички. Направду не скажу скільки сиплю, ніколи не міряю,:confused: по густні має бути як магазинна сметана, як зарідке дайте муки, загусте розведіть молоком або водою, ну сіль, і цукор то за власним уподобанням.
    gala - не переживайте, у вас все вийде добре, і в мене не завжди наростає, а потім після формування піде вверх, або аж в духовці попре. :xaxa: Накрийте його кульком або тарілкою, і дайте спокій, воно свою справу зробить.:xaxa:

20. Irusya

Irusya Well-Known Member

А з сироватки налисники будуть? Бо я сир відігріла, а сироватку шкода виляти...

Варила сьогодні капусняк і риба тушена є, а зранку сирників насмажила. Якщо насмажу ще налисників, то позакручую в них гречку з курятиною:)

Статус теми:
Закрита.