Сьогодні на сніданок була вівсянка з молоком і канапкою з сиром, кава з молоком. На обід рис з овочами в соєвому соусі та запеченою скумбрією + салат з помідорів, перцю, адегейського сиру та базиліку. Вечеря ще не запланована. Точно треба буде варити борщ на вихідні. І далі ходить за мною морквяний торт @exmargarytka , тож мушу знайти сили ще й на тортик.
Овочева зупка. Запечена картопля,салат з помідорів зі сметанкою. Домашні ковбаски. Пиріг з м'ясом. Пляцок зі сливами та смородиною. Сметанкове суфле.
гречка з грибною підливою та салат з огірка-помідора-фети-перцю. квашений білий борщ з печеним пирогом бісквіт з яблук. компот з яблук-груш-слив.
готувала вчора, але їмо нині На сніданок- кукурудзяна каша з маслом Марічці, кефір домашній з булочками старшим дітям, чай-кава з канпками нам з чоловіком, обід- підбиваний борщик з грибами, макарони -пера, підлива з печериць і тушковані овочі. На десерт маємо фрукти- яблука і сливки, до чаю- пампушки на кефірі. На вечерю певно буде молочне
на сніданок гречка з відбивними, салатик з помідорів з сметанкою. На обід грибна зупка, диня, виноград. На вечерю картопля пюре з кислим молоком і щось м'ясне поживем, побачим, зараз немає сил щось думати. Між тим здобна булочка з сметанкою.
Вівсянка на молоці, картопляне пюре, тефтелі з рисом і соусом болоньєз, компот з яблук, малиновий коктейль, ожина з вершками.
Вівсянка з бананом, налисники з сиром, тушена печінка, гречаники, картопляне пюре, салат з огірків і помідорів, какао, компот, фрукти.
Плов, вареники з картоплею, суп рисовий на кролику, салат з сиру, огірків і помідорів, ще хочу зробити трошки пельменів або равіолі ще не вирішила) на десерт печиво
сьогодні доїдаємо з вихідних: зупку помідорову, голубці з картоплею, піцу, налисники з сиром. Маю замовлення від малої на пшеничну кашку.
Зупка фасольова-макаронова на курочці (без картоплі), Тушене м'ясо з овочами і яськом, на гарнір ячна каша. Оладки з яблуками. На вечерю буде сир з сметаною
Ще доідаємо равіолі, з нового тушені курячі четвертинки, баклажани з часником тушені, макарон. На перше певно зварю помідорову зупку)
Нордік на молоці, тости з сиром, чай, кава, компот з яблук і винограду, моркв'яний суп-пюре, спагетті з фаршем, томатним соусом і бринзою, картопляне пюре зі сметаною.
За цей тиждень мали: курка гриль і овочевий салат, деруни з грибною підливкою, не знаю як нанивається, типу як гречаники, тільки з рису - рисяники? ну щось типу того і печене в духовці, налисники з яблуками. Сьогодні я бобік здох і мали на обід макарон з сердельками (вищий пілотаж в кулінарії)і салат з дом сиру, а на вечір зколотила фрітату. А завтра буде сиииииирник з яблуками і коньячком
Помідорова зупка. Картопляні кльоцки зі шкварками прощай фігура Пюре з оселедцем. Салат з помідорів. Думаю про мусаку навіть спеціально на базар за баклажанами ходила..але мабуть,уже на завтра.
в нас сьогодні: червоний борщ зрази із двома видами начинки шашлик з курки кабачок, баклажан, помідор гриль салат з огірка-помідора-зелені-бол.перцю-фети багато різних фруктів ( кавун, виноград, яблука, груші, сливи, персики) домашній квас.
А у нас сьогодні зупка-пюре з гарбуза і грінками. Завтра ще спробою гарбузовий пиріг спекти)))) Надіслано від мого SM-G935F, використовуючи Tapatalk
сніданок-вівсянка з родзинками і омлет з ковбасками+канапки з сиром, чай обід-зупа помідорова, котлети, макарони, тушкована капуста вечеря-в планах-смажені кабачки, ті ж котлети, гречка?, салат овочевий