дівчата, навчіть мене темну, пліз ну і по темі-риба юшка, пельмені, бісквітний тортик з вишнями, сметанковим кремом і шоколадною помадкою все чоловікове улюблене, бо
@Khrystik ,написала у відгук) Броколі з сиром запечені. Молода картопелька. Грибна підливка зі сметанкою. Свіжий салатик. Сосиски в тісті для моїх хлопців) Запечене м'яско.
Налисники з сиром і вишневим сиропом на сніданок. Сирний супчик. Цвітна капуста тушкована. Салат з помідорів та огірків. Смажені кабачки зверху майонез з кропом і помідорчик Далі буде)
Молода картопля з кропом, запечена скумбрія з цибулькою, піца з тунцем, щавлевий борщик, салат з капусти з огірком, млинці з сиром на завтрішній сніданок. Ну що скажу, вже майже ніц не лишилося. А пекти в духовці в таку спеку ще те задоволення.
На сніданок в мене ряжанка і кава з молоком. Чоловік собі і дітям зробив яєчню з беконом. На обід - курячі крильця гостренькі з молодою картопелькою. На вечерю - окрошка на кефірі... О, да...
млинці з джемом, кабачковий тортик,суп з шпинатом, салатик з помідорів, руколи, базиліку, тушене м'ясо, молода картопелька і на десерт буде вишневий тарт.
Вівсянка з фруктами, гречка з відбивними, салат з овочів, вареники з картоплею і сметанкою, вареники з чорницею, бульйон з макаронами, чорниці, абрикоси, вода, чай, кава.
Рис з підливою із сердець і кабачками в сметані, салат з сиру і огірків, салат з огірків, помідорів і салату, печиво
Вчора зробила фаршировані кабачки, салат з сиру, огірка, зелені і сметанки. Ще є борщ, рис і відварені сардельки. На десерт тепер виключно фрукти. Вчора були персики. І ягідний компот.
спекла шоколадний торт на 1,2,3. борщ, макарони, печінка тушкована. на салат ніц нема і ми невилазні з хати, бо хворі. може ввечері нам татко якоїсь зелені-трави принесе
Печінковий торт. Вареники з сиром. Смажені на сковорідці пиріжки (з сиром і зеленню, та ягодами) Вишнево-чорничний кисіль. Картопля зі сметаною і кропчиком. Тушкована печінка. Сирне суфле з порічками. Квашені домашні помідорчики.
У нас сьогодні пельмені, ікра кабачкова, салат з капусти, моркви, огірків і помідорів, уха. А пізніше буде ковбаски-гриль, рибка і картопля з салом. Пряники ще забула.
Вівсянка з йогуртом і суницями, бургер з котлетою, зеленню і сиром в духовці, чай, кава, зелений борщ, на вечерю все запечене буде: картопля, курка, помідори, печериці, баклажани.
На сніданок майже стандартно вівсянка з ягодами, на потім:макарони з тушеним мясом, салат з овочів, червоний борщ, кровянка, чорниці, кавун, вода, чай, кава.
Капустяні "деруни", тушкована капуста з бобами. Булочки з вишнями. Салат з помідорів і перцю. Домашній хлібчик з сирною намазкою. Вишневий кисіль. Манка)
Не знаю як мені вдалося з тими перебоями з електрикою, але я таки приготувала вчора: Рататуй, борщ, смажену картоплю з сосисками. На сьогодні ще в планах рулетики з баклажана з сирною начинкою.
Вівсянка на молоці з суницями, налисники з сиром, червоний борщ, картопля п'юре, печене філе індика, малосольні огірки, чай, кава, компот з сушки і шипшини.
Яєшня з помідорами, гарячі канапки, суп -харчо, м"ясо по-французьки, відварна картопля, салат з овочів, чай, кава, коктейль молочний, чорниця, персики, кавун.
За останні дні: суп овочевий (баааагато шпарагівки), сирний суп, відбивні з телятини, тефтелі з помідоровим соусом, піца (наша духовка таки вміє трохи пекти, ура!!), салат з молодої капусти/курятини/кінзи/кукурудзи, салат з огірків/помідорів/перцю, малосольні огірки, оладки з чорницею, клафуті з вишнею (цього разу вийшло смачнезне!), фруктове морозиво, млинці з сиром та фруктами (абрикоси, вишня, малина, персик, чорниця), домашній йогурт з тими ж фруктами, смородино-порічковий компот
Вівсянка з ягодами, зупка рисова з м"яском, фарширований перець, салат з огірків, помідорів, зелені, персики, чорниця, кавун, чай, кава і просто вода.