І в мене щавлевий борщ вариться. Ще буду лазанью робити, у чоловіка іменини. Можливо ще зроблю налисники з сиром.
Я сьогодні наробиа налисників з куркою та голандським тертим сиром, на десерт - налиснички з абрикосовим варенням, зі вчора на обід була зупка з зеленим горошком та рисом, насмажила відбивних, ще зараз берусь за салатик з тертих сирочків і ще мізерійки зроблю.
І в нас зелений борщА ще налисники з сиром, манна каша, картопляне пюре з тушеним м'ясом, овочевий салат, печена рибка.
сніданок- традиційно- молочне, нині були кукурудзяні пластівці з молоком, на обід зварила суп з фрикадельками, зтушила курячі бедра, маємо ще "відро" компоту з ревеню і яблук і спекла медовий пиріг до чаю. Зараз ще печеться хлібчик домашній на завтра.
І в нас зелений борщ)))) А ще до нього канапочки з намазкою "сирок-яйця-цибуля порей", вечеря - вареники, свинні відбивні, салат з капусти. Десерт - бисквітний рулет з вишнями
Я вчора приготувала лазанью по такому рецепту Куряча лазанья але без фольги і вона вийшла суховата. Може бути проблема в фользі, чи то проблема в рецепті? Можливо хтось порадить якийсь кращий рецепт чи якісь хитрощі?
Моя мама, яка завжди вважає, що анорексія мені вже дихає в спину і мене потрібно кожних 5 хв. годувати, вчора приїхала з села і зготувала мені круту штуку: козиний сир (творог, зроблений власноруч) збитий з волоськими горіхами і медом. Вау. Намастити (маса густа,береться ножем)на бездріжджовий хліб і зверху пластинами полуницю.Думаю, що заварні теж з таким кремом будуть ідеальні) Ще є налисники з домашнім сиром і зеленню Свіжий салат із шпинатом Гречка з сезамом і олією Коктейль на козиному молоці. А душа бажає піци із тунцем. Завтра.)
Сніданок- домашній сир зі сметаною і ваніллю, обід- курячий бульйон з локшиною, рис, котлетки, домашній хліб. Завтра ще певно зтушкую капусту, бо аж пахне мені
І мені Йду тушкувати І по темі: Спагетті з грибною підливою і мариновані помідори, макарони-зірочки з телячими тефтельками з морквочкою і цибулькою, вівсянка на молоці з суницями, компот з смородини, запечений короп, деруни з грибною підливою чи сметаною.
Снідали мюслями з молоком +сухофрукти. На обід зварила зупку з грибочками і фасолькою, картопельку молоду+ салатик з помідорів,огірків,базиліку і моцарелли(заправила оливковою олією+лимон+сіль,перець). На вечерю роблю свинину в кисло-солодкому соусі з рисом для чоловіка,а сама погамаю улюблену гречку з помідорчиками (ех, дієта)
Вчора варила гороховий суп, сьогодні зранку були сирники з смородиновим повидлом і сметанкою, також робила плов і ще буде ввечері олів'є з саморобним майонезом з індичим філе. Теж хочу тушеноі капусти
Пишу, що за останні дні в нас смачного було Рулети з лавашу з сиром і з овочево-м'ясною начинкою, картопля пюре з тушеною телятиною, мікс-салат, салат з бурячків, гречаний суп, пиріг з кролятини і шпинату, Цвєтаєвський пиріг з вишнями, вишневий компот.
Сирчик збитий з полуницею для малюка. Голубці з молодої капусти. Молода картопля з сиром та зеленню. Салат зі шпинату. Сирно-сливова запіканка.
в нас сьогодні було таке: тушкована картопля з м"ясом; салат з капусти, зелені, огірка, вареного яйця; червоний борщ; до нього налисники з курячим фаршем; компот з яблук, ревеню та полуниці; спартак; морозиво.
Щось ніхто нічого не пише))) В нас сьогодні капусняк, батон у збитому яйці із зеленню; гречка з мясною підливою; рулетики із кабачка, помідора, твердого сиру.