Печене м"яско, картопля по-шведськи, салат з редиски, сиру і огірочка + зелень, капусняк на копчених ребрах і тааадааам СПАРТАК, уявляєте, я спекла спартак, тадам, бо я часу з малявкою на такі витвори не маю, але сьогодні я крута господиня
в нас прозаїчно-борщ, тушкована капуста, фрикадельки в томатносу соусі, макарони, квашені огірки. ще маю перемастити вафлі-няммммм
Сир зі сметаною і цукром, відбивні протушені з баклажаном і кабачком, затерті сиром, салат з редиски з сиром і сметаною, ковбаски печені на вогні, на гарнір хліб, огірки, помідори, цибулька з грядки (в нас дачний день сьогодні), карпатський чай, варений в казанку на дровах, яблука, пряники, сік, компот, Нордік на молоці.
В нас сьогодні на сніданок домашній сир з замороженими ягодами, на обід зварений вчора зелений борщик та смажена рибка, вечеря - вареники, на десерт спекла - медівник, ще відварила сушених грибочків, щоб завтра яйця нафарширувати, та відварила картоплю і морку на салат "Мімоза", але вже незнаю чи подужаю сьогодні зроблю чи вже завтра , бо вже замовталась на тій кухні
Сніданок - тости зі сиром, обід - борщ зелений з яйцем, вечеря - картопляне пюре або макарони, курячі крученики зі сиром, салат з молодої капусти. Перекуси - йогурт, мюслі, печиво.
У нас сьогодні деруни зі сметанкою, бульйончик курячий з спагетті, кекс персиковий і сирний і ще залишились персики консервовані.
Ловіть, дівчата Картофель печеный по-шведски( в мультиварке). Обсуждение на LiveInternet - Российский Сервис Онлайн-Дневников
на сніданок налисники з персиковим варенням, обід- вечеря суп з макаронами, котлети, пюре картопляне, квашені огірки, вівсянка на молоці.
суп з гречки, макарони з гуляшем, оладки з яблуками (з сметаною і брусничним "варенням") компот з яблук і мороженої вишні, деруни, ще в планах рагу на вечерю
на сніданок - доці- сирочок солодкий, мені- кава і печиво, на обід зварила розсольник, посмажила рибу, начистила картоплі. в планах- холодець, печінковий торт, запечене м"ясо, рулетики з лавашу, якийсь суп (не знаю ще чи варто готувати, і так буде повно всього), свіжі овочі на салат, і планую бісквітний рулет спекти.
Плануємо запекти м'ясо, зробити голубці з молодої капусти, салат огірки-помідори-фета, олів'є ( то в нас класика, чоловік не дасть пропустити)), бульйон з блінчиками з м'ясом. Будуть два пляцки - один з маком і вишнями, другий зі сметанковим кремом, але які саме, ще не знаю.
В планах бурячки з хроном, язик заливний, холодець,салат з чорносливом,запечений шпондрик, запечина а-ля шинка, а ще кожного ранку після церкви ми готували таку страву , смажилась ковбаска на маслі і добавлялись яйця, як все всмажилось терся хрін.(ням ням), сільотка, печена рибка в духовці, борщик рідкий,паска ,ковбаска,крашанки, на солодке ніц,хіба щось куплю(мала не дасть спекти)
оскільки нині в нашому холодильнику все повиїдали мої домочадці, мусила-м на кухні трохи наготувати з того, що знайшлося вдома- суп з вермішеллю на ребрах, плов з індиком, домашній хліб, компот з вишні у власному соці.
Зварила червоний борщ. Є запечене м'яско до нього. Ще зварила гречку і стушила качку. Є бурячки, друга мама дала. Ще треба узвар ввечері зварити. А ще сирників насмажила, буде на сніданок зі смородином джемом
Я сьогодні насмажила налисників до них зробила заварний крем з бананами, супчик з вівсянкою на курочці, макарони, а до них підливка з грибочків, чоловік від мами вареників трохи привіз.
Кукурудзяна каша з суницями, канапки з паштетом, овочевий крем-суп з рисом, свинні реберця з вишневим соусом і рисовими макаронами.
Сьогодні повернулася на кухню після свят, готувала щавлевий борщик, сочевицю з беконом, печінка тушена, салат з сиру і овочів, компотик з румбамбару і смородини, ну і сирнички