Що Ви сьогодні готуєте? (5)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

1. Hermi

Hermi Well-Known Member

Сьогодні в мене святкове меню, сніданок стандартний - бутерброди з сиром, ковбасою і кава, а от обід - найголовніша страва - вино, яке я можна сказати сама і робила, сирно-грибний суп, таглілеле з лососем, канапочки з рибкою, морозиво. На вечерю буде рис з індичатиною і грибами в сметанковому соусі і напевно апфель штрудель.

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  2. Vinnytska

Vinnytska люблю....

@Hermi , на таку скатертину- самобранку я не проти попасти)
    В нас на сніданок був омлет з шпинатом і артишоком з баночки)
    Житній хлібчик намащений козиним сиром +кружельця банану
    На обід гречка
    На вечерю печена бульбочка і замаринована скумбрія. Дочекалась))Буду сьогодні її чистити))

3. Hermi

Hermi Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Зелений борщик , салатик з молодого зеленого часничку, ревеневі булочки, гречка.

5. olenoks

olenoks Well-Known Member

А у нас був великий застой, не було часу готувати їли що було (гречка, картопля, гречка, макарони..) а сьогодні майже свято зроблю салат олів'є, надіюся чоловік втішиться))

• Подобається Подобається x 2
  6. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Уха, гречка, тушковані гриби, салат з огірка, зел, цибулі, редиски та сметани.
    Синульці пару сирників із залишку домашнього сиру, а нам з чоловіком куплене вівсяне печиво, зелений чай.

7. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

зранку канапки з сиром і ковбасою і кава мені, та дітям вівсянка на молоці, на обід і вечерю -борщ червоний, макарони, курячі відбивні, салат з огірка редиски і зеленої цибулі, пісочний пиріг з полуничним варенням.

• Подобається Подобається x 5
  8. vakyolka

vakyolka Well-Known Member

Капуснячок, макарони з тушеною рибкою, і на цьому весь мій ентузіазм вичерпався(

9. Марта2

Марта2 Well-Known Member

До того, що було в холодильнику доготувала салат з сиру і редиски, тушена печінка в цибулі з картоплею і спекла пісчний пляцок - тістечка.

• Подобається Подобається x 4
  10. exmargarytka

Борщ,плов,печінковий тортик, малиновий крамбл, салатик з редиски та черемші.

11. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Вламав мене мій старший ще на налисники з Нутеллою:ed4d70def841dc74b57

• Подобається Подобається x 1
    • мімімі мімімі x 1
  12. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Сніданок - грінки зі сиром, доні печені котлети і гречка. Обід - бульйон на курці з макаронами. Вечеря - рагу ( курятина, кабачки, морква, картопля), салат з буряків. Перекуси - яблука і куплений торт.

13. kyharochka

kyharochka Member

Фаршировані печериці, підливка з печериць, на вибір картопляне і горохове п"юре, відбивні, запечена рибка, салат з огірків, сиру і зеленої цибульки, компотик із заморожених домашніх ягід і фруктів, ще якусь зупку зварити і все.

14. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Хот дог, картопляне пюре, курячі відбивні з грибами, помідорчиком і сиром, салат грецький

Надіслано від мого LG-D686, використовуючи Tapatalk

15. Vitusja

Vitusja Well-Known Member

Картопляне пюре, кролик тушений в сметані, пиріжки з капустою і великий пиріг із черешнями, зупка горохова.

16. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Сьогодні у нас червоний борщ, печені крила з макароном, салат з бурячків, салат з крабів, тіфтельки до гречки і пляцок з ревеню.

17. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Плов з телятиною, кус-кус з грибною підливкою, олів'є з куркою, заправлений домашнім йогуртом, салат з морської капусти, овочевий суп, панкейки з полуницею, пиріг з яблучним суфле, смузі з ківі і бананів.

• Подобається Подобається x 7
  18. raspberry

raspberry Well-Known Member

Канапки з нутеллою, овочевий суп з вермішеллю на кролику, Нордік на молоці, салат з помідорів, фети і зеленої цибулі, короп запечений в духовці, салат з редиски з яйцями, спагетті з соусом, фрукти, цукерки, печиво, компот з суниць, чай.

19. exmargarytka

Молочна вівсяна кашка:girl_blum:,борщик,домашні варенички,тушкована капуста,булочки з нутеллою.

20. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

сніданок- млинці з цукром і маслом, чай-кава, обід- гороховий суп, вареники, домашній хліб, вирішила сьогодні трохи порядки поробити до свят, тому на десерт щось куплю готове :)

• Зе бест! Зе бест! x 1