Зрази порожні і з м'яском , піца, гуляш зі свинини і бобів, ягідний пиріг з пісочного тіста, желе з ківі)
дитині варю суп з рибкою і горошком, нам - овочевий на курочці (риби на всіх не хватить), планую пожарити налисників мабудь з картоплею і гречкою, пасувала б підливка але у мене завжди несмачна виходить, тому без, дирунів нажарю і можливо якщо ще матиму силу кльоцки з картоплею щоб заморозити на потім. Надіюся на вихідні вистачить.
у нас якийсь дуже рибний день і рибка жарена, і уха, і рибна консерва домашнього приготування, правда маємо ще і картопельку тушену з м"ясом і олівє, це все в чоловіковому виконанні. Собі я приготувала макарон з песто і пармезаном, уууммм обожнюю
На сніданок була молочна вівсянка, на обід- розсольник, вареники з картоплею+сир, перемащені засмаженою цибулькою, пити- відкрили компот з вишні, думаю ще щось спекти- або пиріг або кекс...на вечерю напевно зроблю дітям омлет
У нас на сніданок був сир зі сметаною, бублики, чай\кава. На обід червоний борщ, бульйону ще порція, плов, дітям картопля смажена з яйцем. Кекс з цукатами і компот з сушки на десерт. Також в процесі налисники з сиром чи варенням чи пусті - хто які любить.
Борщик,картопля тушкована з куркою,салат з черемші з плавленим сиром,буряк по-корейськи,пісочне печиво,пиріг зі сливами. Домашній хлібчик з висівками. П'ємо чай з калини.
Зупка з вермішеллю, деруни з мяском із сметаною, сир з сметанкою і полуницею. Пили компот, чай, каву, доїдаєм торт.
Тушкована картопля з м"ясом від чоловіка, щавлевий борщ та салат з яйця та черемші від мене і синочок сам-самісінький від А до Я зробив нам всім канапки з сиром та зелений чай
Сніданок був у кожного свій- діти перекусили чаєм з булочками (решта снідатимуть в садку-школі), Марічка і чоловік доїдали картопляне пюре вчорашнє, я традиційно снідала кавою і канапками. На обід варю борщ червоний з квасолею, ще маю тушковану індичу печінку, зварю до неї макарони. на вечерю ще щось придумаю (може оладки зроблю з варенням)
і в нас борщ, курячі фрикадельки, тушкований бурячок. все дієтичне , бо Катруся на дієті через хворобу на підвечірок зроблю сирнички на парі і може якесь картопляне пюре зі сметанкою...
А в нас почті голяк (це коли першого немає))) є вчорашній салат цибуля+сир кисломолочний+яйця і тіфтелі в підливці і гречки 1 порція, на заміну гречки зварю макарон або картоплі, о а ще є солені животики лосося на канапки (ням)))
Канапки, чай, кава, малиновий компот, молочна каша, бульйон з домашньої курки з вермішеллю, пельмені, горохове пюре, тушене філе судака, салат з зеленої цибулі і яєць, банани, апельсини, розморожені суниці.
На сніданок макові булочки-квіточки, на обід і далі - борщик, деруни, відбивні з макароном під сиром, салат з черемші+морква+яйце.
Хачапурі по-аджарськи-ммм,з домашнім яєчком,різними травами,та ще й в бонус гостра аджика,придбана в "Бачевських" до них) Домашній сир,змелений в пухку пасту +мед+горіхи+банан Полента з травами А особиста вечеря залежить від побачення із стоматологом,якщо буде довгим-то піде ворогам)Якщо ні-то какао. Чоловік у відрядженні, мала захоплена в бабусину пастку із "першим-другим-і кАмпот"))