холодець був зварений на Різдво, частину зробили і зїли, а частину заморозили бо було забагато, і мяско окремо до нього заморозили, але сталося так що мяско до холодця зїлося, а холодець тільки зараз дістала і зробила, тому він уже без мяса. Не можна заморожувати застигший і з мясом, лише окремо. Смак зовсім не відрізняється, от так )))
Тірамісу Отримала величезне задоволення від процесу приготування, бо міксера в руках вже років 5 не тримала (ну в мене його просто нема, почнем з того)))), нализалася крему так, що аж зле, і чекаю вечора, будемо дегустувати
Зупка з курочкою і галушками,рис, м'ясо з овочами,вишневий пиріг,оладки з вишневим варенням,салат з сиру та черемші.
А у нас була хашлама, така настояща, вірменська, варена самими натуральними вірменами з усіма тими їхніми приправами, мняяямка
Помідоровий суп, тушена картопля з м'ясом і перемеленими помідорами, фаршмак, печена риба з овочами, штрудель з вишнями.
Сніданок- Марічці каша, старшим- канапки і чай, собі канапки і кава На обід зварила суп з фрикадельками, тушкується курка, до неї будуть макарони. На вечерю буде молочне, мабуть.
В нас борщик червоний, гречка з маслом, салат з буряка ( доцін улюблений, мушу часто готувати), котлети по-київськи.
на сніданок була яєшня з беконом, на обід чанахи, а на вечерю запечу курку з картоплею і зроблю салат з пекінки. Компот ягідний.
у нас гречка з грибною підливою, котлети курячі, суп гороховий з грінками, компот з агрусу і смородіни.
А у мене криза, я не знаю що зварити,щось ніц не хочеться...Доїдаємо вареники..Але точно зроблю фаршмак!
У нас сьогодні була вівсянка з чорничками і родзинками, макарони з відбивними або з жареним яєчком, на вечерю бульба зі стейками лосося. Завтра ще буде салат з бурячків, підливка з телятини, може зроблю картопляні пиріжки з тушеною капустою і планую спекти Наполеон. Плани також як у нього самого. А ще друга мама передала багато плову.
Сьогодні спекла італійський лимонний пиріг,борщ,тушена телятина в сметані,тушена капуста,гарячі канапки.А завтра хочу олів*є,салатик з черемшею і огірочком.
Вчора ввечері зварила щавлевий борщик, зробила салатик з черемші і замаринувала стегна. Зараз, на сніданок посмажу налисники з сиром і на сьогодні досить.
....запекла в духовці під грилем. Вишневий пиріг. Картопля по-селянськи,котлетки,салат з сиру і черемші. Вареників наліпила,але ще не вирішила,коли ми їх з'їмо.
Зупка капустяна на телятині, картопляне пюре, підливка з курячої печінки, олів'є, вафлі зі згущеним молоком.