борщик, картопелька запечена в мульті, налисники з варенням, салат з печінки, компот з яблук і смородини.
Хо-хо-хо!!!Тернопіль вже теж із черемшою! Тішусь, їм,інстаграмлю...Хух...Виживу - перша зелень пішла)) Правда, в нас по 5 грн., ну та то ж Тернопіль...(( Краса земна!Краса зелена! Отже, вже від вчора салат з черемші із дом.сиром, салат із черемші із дом. яйцями, брускетти із черемшою... Правда, зараз наминаю салат із дом.сиру, сирої моркви, свіжим горошком із дом.майонезом, ну бо може в люди піду і всі будуть знати і чути,що я черемшу жувала)
Деруни, м'ясний суп з макаронами, салат з буряка, салат з вареної моркви, риба на пару з нутом, домашній йогурт з полуницею, компот з вишні. Почуваю себе героїнею, зваривши це все за один день з постійно агукаючим малюком
Розсольник з рисом і копченостями, картопля з кропом та зеленою цибулею, котлети по-київськи, салат з буряком і горошком, желе з вишнями.
Сніданок- гарбузова каша, кава, дітям- напій з цикорію, обід- бульйон з локшиною, печена картопля, запечене м"ясо, мариновані огірочки.
Я запекла пиріг з фаршу і лаваша, печінковий торт, тушені білі грибочки з квасолькою, грибна юшка налиснички з тунцем, яйцем і зеленью, салат з дом сиру+помідор+огірок+салата+кукурудза - то все шарами і сину домашні чіпси з лаваша. Ну і тортик Не лякайтеся, ми так багато не їмо, просто в хаті два іменинники і прийдуть куми
також у нас з квашеними огірками, зранку діти їли вівсянку на молоці. вже за мною "ходять" третій день, буду завтра робити.
такс, сніданок- мюслі домашні з молоком, чай-кава, обід- рис, смажена риба, салат з пекінки, яєць і кукурудзи. Ще думаю пиріг спекти.
у нас ьогодні одні під*їдки)) Зранку кава/чай і солодке із вчорашньої гостини. На обід суботній тазік вареників. Треба мабуть заморозити, бо муж на дієті, вареників не їсть, а я з дітьми всю порцію не подужаю. Ще є борщик червоний - не пам*ятаю, коли варила, але муж їв, казав - дуже добрий. Нездала я, знаю! Але не буду ніц варила, поки то не з*їдять. Мав бути кекс нині із цукатами та вчора прикупили в епіку форму і забули в батьків, то може завтра зроблю. На черзі капусняк, якого діти не їдять і відбивні. Муж собі планує прісний рис на вечерю)). Є купа фруктів і компот, мама відпочиває)
Аналогічно) Вінегредт, олів'є, корейська морква є в холодильнику зі вчора. На вечерю буде печена рибка з картоплею по-селянськи. Так хочу пляцка,але ще не знайшла для себе аргумента,щоб встати з ліжка і йти пекти
супчик на курці з вівсянкою, зварю кашу вже є цибулька зажарена з салом змішаю, холодець (правда без мяса)
Сирники зі сметаною, Нордік на молоці, вермішель з м'ясною підливою, фаршмак, гарбузовий суп-пюре на кролику, налисники з м'ясом, голубці, котлети, салат з зеленої цибульки з яйцем, мариновані помідори, квашені огірки, саморобні шоколадні цукерки з сухофруктами (свекор з чоловіком самі робили), пампушки з заварним кремом з Ашану, чай, кава, компот з сушки. свекри гостюють вже кілька днів