Що Ви сьогодні готуєте? (5)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

1. raspberry

raspberry Well-Known Member

Картопляне пюре з смаженими яйцями і квашеним огірком, овочевий суп з фрикадельками, рис з печеними котлетами і салат з пекінки, вівсяне печиво з висівками, банани, чай, кава, молоко.

• Подобається Подобається x 5
  2. Марта2

Марта2 Well-Known Member

На сніданок було кожному своє - пластівці з йогуртом і фруктами, яєшня і шоколадний торт. На обід є гречаний суп на гов"яжих ребрах, на вечір печінкові котлети з картоплею по-селянськи. Ще маю філе риби, хочу з неї якусь запіканку приготувати, дайте дівчатка якийсь смачний перепис, можна і у відгук, дякую))))

• Подобається Подобається x 3
  3. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

Пиріжки з печінкою, тушена печінка, відбивні курячі з макароном або картоплею, суп рисовий

• Подобається Подобається x 1
  4. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Пісний борщ, гречка, запечені котлети, тушкована яловичина, салат з буряка з олією.

5. irabil

irabil Well-Known Member

Сир з сметаною, пшенична каша, фрикадельки в томатному соусі, салат з буряка

6. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Кролик печений з овочами, бульйон, піцца і спекла сирник. Ще думаю над тим, щоб запекти печені ковбаски сьогодні-завтра

• Подобається Подобається x 4
  7. PNL

PNL Well-Known Member

Салат з черемші, банош, капусняк

8. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

Рис з овочами, домашні пельмені, олівє, зелений борщ, тушена куряча печінка

9. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

На сніданок були грінки в яйці і чай, на обід готувала помідоровий суп, тефтелі, кукурудзяну кашу, ще думаю якийсь салат овочевий зробити з олією. Компот допили, тому в планах на сьогодні ще зварити компот і купити щось до чаю ;)

10. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Де взяли????Я сьогодні обходила ринок з надією,що може десь проклюнулась...Немає...
    Купила зеленої цибулі в бабці з підвіконня-поєднаю з дом.сиром і інший салат з дом.яйцями.
    Зараз,після пробіжки,їм мелений сир з медом,бананами і горіхами.
    На обід- індичий бульйон,пиріжки з різними начинками-ліверна,картопляна з кропом і просто картопляна (у всіх різні смаки,навіть кріп робить погоду)), печена бараболя, сирна дошка і шашлиииииик (так розтягнула слово,ніби я його буду їсти)))і печена скумбрія (мАйо)))
    Гості йдуть,погода мега тепла)
    А!Штрудель яблучно-вишневий,з сирною поливкою,в яку входить мед і мартіні (дуже прикольна поливка). Тепер буду казати Струдель,як у львівській "Цукерні")

• Подобається Подобається x 8
  11. PNL

PNL Well-Known Member

В Ужгороді купила)

12. Shamna

Shamna Мамуся

Ченахи ,жарена картопля з квашеними огірками, рис з гострою курочкою, на десерт пляцок "Кучерявий".

13. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Зелений борщ, картопляне пюре, підливка зі свинини, котлети печені, квашені огірки, на десерт куплені кекси і цукерки.

• Подобається Подобається x 6
  14. Марта2

Марта2 Well-Known Member

І я, і я вчора готувала салат з черемші, як побачила на базарі , то думала до дому не дойду, слюні на штани капали:)))

15. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Страва дня на ДП:girl_haha: - салат з черемші ,налисники з капустою, часникові булочки,палюшки, бисквіт,пісочне печиво,компот з сушки.

16. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Приготувала плов, нажарила відбині, є ще купа фруктів, йогурти на сьогодні хватить!

Надіслано від мого SM-T110, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
  17. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

В мене запечена качка фарширована апельсинами, картопля запечена по-східному, овочевий суп і салат з пекінки та філе.

• Подобається Подобається x 2
  18. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

"Лінива уха" (з сардини), домашній хліб, тушкована свинина, макарони-мушлі, на вечерю буде сир зі сметаною.

19. raspberry

raspberry Well-Known Member

Рис з телячою печінкою в сметані і мариновані помідори, канапки з ковбасою і сиром, каша з кількох злаків на молоці, чай, кава, какао, компот, суп на кролику, пельмені, кабачкові оладки, сир зі сметаною.

• Смішно Смішно x 1
  20. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

сьогодні доїдаємо: помідорова зупа з копченими ковбасками, курячі фрикадельки в часниковому соусі+гарнір на вибір, салат з моркви з часничком і горішками, печиво з вафельниці.
    завтра планується: борщ, хек тушкований з овочами+гарнір, пісочний пиріг з варенням і горішками.