Що Ви сьогодні готуєте? (5)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

1. Shamna

Shamna Мамуся

Трохи наварили, але чи на довго хватить?
    Отже: зупка з фасольки, картопляне пюре з м*ясною підливою, салат з моркви і тої ж фасольки, салат з запеченого бурячка з фетою,ще будуть макарони пізніше, на десерт печиво і мандаринки.

• Подобається Подобається x 6
  2. fillette

fillette Well-Known Member

На сніданок - канапки з сиром, чай. На обід - рис з овочами, тушкована капуста.

• Подобається Подобається x 2
  3. arushka

arushka завжди досягаю мети

з горіхами
    - гречана зупа
    - вареники з картоплею
    -холодець ( місяць вже мені його хотілось, сьогодні відвела душу)
    -намаринувала стейки + підготувала різну траву і овочі на салат на вечерю
    В планах замісити тісто на медівник

• Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

У нас- гороховий суп-пюре, смажена цвітна капуста, варена картопля товчена, смажена мойва, ще відварені овочі на салат "оселедець під шубою", ще думаю щось спекти до чаю... На сніданок був ромашковий чай, хліб з варенням і йогурт з бананом, Марічці- каша. На вечерю окремо нічого не планую.

5. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Чебуреки, котлети з макароном під сирно-помідоровим соусом, варенники з картоплею, салат з пекінки, моркви, буряка і перцю болгарського, печеня Хворост(або хрустики з дитинства:) )

6. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Сніданок - піца, грінки з сиром, солодке. Обід - розсіл з макаронами. Вечеря - гречка з фрикадельками курячими/відбивними зі свинини, салат яйця-копчена курка-кукурудза-огірок. Перекуси - фрукти, солодке.

• Подобається Подобається x 4
  7. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Мені гречана зупка:girl_yes2:,моїм хлопцям:тушковані боби,пельмені,корейська морква. салат з помідорок,булочки з печінкою:girl_in_dreams:...П'яна Вишня...

8. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

маємо овочеву зупку на курочці, гуляш, тушкована капуста, макарони\гречка на гарнір, налисники з абрикосовим\полуничним варенням.

9. PNL

PNL Well-Known Member

Бограч, сьомгу в вершковому соусі з грибами до макаронів, на десерт сирне печиво з варенням

10. Rosetta

Rosetta Active Member

У нас сьогодні- млинці-суфле з полуничним джемом, зупка на гов'ядині з геркулесом, вареники з картоплею і сиром, салат оселедець під шубою і на десерт дуже ніжні кексики

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

11. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Від понеділка по-порядку. Рибка жарена з різотто, салат з пекінки, перцю і кукурудзи, фрукти, пельмені, уха, оладки, кролик в томатному соусі і гречка, відбивні і картопля п"юре, салат з вареного бурячка і моркви. Сьогодні на перше варитиму росольник :)

• Подобається Подобається x 3
  12. Ringo

Ringo Well-Known Member

в нас сьогодні на сніданок був сир з медом,сметаною і горішками (накупила в Польщі акційних кеш'ю і мигдалю і додаю їх тепер до всьго:girl_dance:),
    на обід - горохова зупка, макарони з шпинатом і салат з печеного буряка, на вечерю я буду гамати гречку , а чоловік- смажену рибку з пюрешкою:girl_yes:

13. raspberry

raspberry Well-Known Member

Мультизлакова каша на молоці, булочки зі згущеним молоком, з яблуками, з маком, печене м'ясо з гречкою, тефтельки в вершковому соусі і картопляне пюре, тушені кабачки з морквою і цибулькою, квашені огірки, мандарини, гранат, компот з обліпихи, трав'яний чайок з суниць, малини і шипшини, кава/какао/цикорій з молоком.

14. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

@raspberry
    Польський борщик , булочки з часником,плавленим сиром, мандариновою цедрою:girl_dance:
    Хлопцям смажена бульбочка з кров'янкою,корейська морква.

• мімімі мімімі x 1
  15. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Зелений борщик з яйцем, ліниві голубці, копчена курка, олів'є, вафлі зі згущонкою, сирник.

• Подобається Подобається x 6
  16. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

На сніданок- омлет, чай, канапки, обід- овочевий суп з зеленим горошком і цвітною капустою, вареники з сиром та картоплею (робила вчора), тушкований індик (на завтра).
    А на десерт мандарини, яблука і цукерки (то вже не я готувала, а спрезентував мій тато :girl_in_dreams::girl_blush2:)

• Корисно Корисно x 1
  17. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Ми зранку доідали вареники, на обід підварила щавлевий борщик, гречку, запекла м'ясо по-французьки, оселедець був ще і закрутка. На десерт солодощі і фрукти від щедрих Миколайків.

18. Марта2

Марта2 Well-Known Member

А у нас на вихідні всякі смаколики були. Печінки торт, тушена капуста на копчених реберцях, мій улюблений салат з дом.сиру з кукурудзою, болг.перцем, помідором і пекінською капустою, який викладається шарами, так він мені літом пахне, уууммм. Ще курочка гриль і печена на вогні бульба в мундирі з салом - чоловік готував, він то так смачно вміє, я чуть язика не проковтнула сьогодні :) А на десерт я пекла шоколадний торт з сирним кремом, потім фото дам, ну і всякі фрукти-цукерки само собою, бо ж свято :)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  19. PNL

PNL Well-Known Member

В нас сьогодні на обід рокот-круплі, борщ, салат цезар

• Подобається Подобається x 1
  20. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Нещодавно готувала плов, борщ і до нього канапки з чорного хліба і домашніх шкварочок, салат з квашеного буряка та капусти, оладки з яблуками, картопляна запіканка з грибами і суп фасольовий