Трохи наварили, але чи на довго хватить? Отже: зупка з фасольки, картопляне пюре з м*ясною підливою, салат з моркви і тої ж фасольки, салат з запеченого бурячка з фетою,ще будуть макарони пізніше, на десерт печиво і мандаринки.
з горіхами - гречана зупа - вареники з картоплею -холодець ( місяць вже мені його хотілось, сьогодні відвела душу) -намаринувала стейки + підготувала різну траву і овочі на салат на вечерю В планах замісити тісто на медівник
У нас- гороховий суп-пюре, смажена цвітна капуста, варена картопля товчена, смажена мойва, ще відварені овочі на салат "оселедець під шубою", ще думаю щось спекти до чаю... На сніданок був ромашковий чай, хліб з варенням і йогурт з бананом, Марічці- каша. На вечерю окремо нічого не планую.
Чебуреки, котлети з макароном під сирно-помідоровим соусом, варенники з картоплею, салат з пекінки, моркви, буряка і перцю болгарського, печеня Хворост(або хрустики з дитинства )
Сніданок - піца, грінки з сиром, солодке. Обід - розсіл з макаронами. Вечеря - гречка з фрикадельками курячими/відбивними зі свинини, салат яйця-копчена курка-кукурудза-огірок. Перекуси - фрукти, солодке.
Мені гречана зупка,моїм хлопцям:тушковані боби,пельмені,корейська морква. салат з помідорок,булочки з печінкою...П'яна Вишня тестую новий рецепт...
маємо овочеву зупку на курочці, гуляш, тушкована капуста, макарони\гречка на гарнір, налисники з абрикосовим\полуничним варенням.
У нас сьогодні- млинці-суфле з полуничним джемом, зупка на гов'ядині з геркулесом, вареники з картоплею і сиром, салат оселедець під шубою і на десерт дуже ніжні кексики Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Від понеділка по-порядку. Рибка жарена з різотто, салат з пекінки, перцю і кукурудзи, фрукти, пельмені, уха, оладки, кролик в томатному соусі і гречка, відбивні і картопля п"юре, салат з вареного бурячка і моркви. Сьогодні на перше варитиму росольник
в нас сьогодні на сніданок був сир з медом,сметаною і горішками (накупила в Польщі акційних кеш'ю і мигдалю і додаю їх тепер до всьго), на обід - горохова зупка, макарони з шпинатом і салат з печеного буряка, на вечерю я буду гамати гречку , а чоловік- смажену рибку з пюрешкою
Мультизлакова каша на молоці, булочки зі згущеним молоком, з яблуками, з маком, печене м'ясо з гречкою, тефтельки в вершковому соусі і картопляне пюре, тушені кабачки з морквою і цибулькою, квашені огірки, мандарини, гранат, компот з обліпихи, трав'яний чайок з суниць, малини і шипшини, кава/какао/цикорій з молоком.
@raspberry у вас завжди напої такі цікаві Польський борщик сьогодні дебют,буду повторювати однозначно , булочки з часником,плавленим сиром, мандариновою цедрою Хлопцям смажена бульбочка з кров'янкою,корейська морква.
На сніданок- омлет, чай, канапки, обід- овочевий суп з зеленим горошком і цвітною капустою, вареники з сиром та картоплею (робила вчора), тушкований індик (на завтра). А на десерт мандарини, яблука і цукерки (то вже не я готувала, а спрезентував мій тато )
Ми зранку доідали вареники, на обід підварила щавлевий борщик, гречку, запекла м'ясо по-французьки, оселедець був ще і закрутка. На десерт солодощі і фрукти від щедрих Миколайків.
А у нас на вихідні всякі смаколики були. Печінки торт, тушена капуста на копчених реберцях, мій улюблений салат з дом.сиру з кукурудзою, болг.перцем, помідором і пекінською капустою, який викладається шарами, так він мені літом пахне, уууммм. Ще курочка гриль і печена на вогні бульба в мундирі з салом - чоловік готував, він то так смачно вміє, я чуть язика не проковтнула сьогодні А на десерт я пекла шоколадний торт з сирним кремом, потім фото дам, ну і всякі фрукти-цукерки само собою, бо ж свято
Нещодавно готувала плов, борщ і до нього канапки з чорного хліба і домашніх шкварочок, салат з квашеного буряка та капусти, оладки з яблуками, картопляна запіканка з грибами і суп фасольовий