сніданок- домашні мюслі з молоком, обід- чанахи, вечеря- сирнички з чаєм. Завтра в синочка ДН, то запланувала на завтра запекти курячі крила, картоплю по-селянському, ще яблучний пиріг зроблю і дітям солодкий стіл. Гостей не чекаємо, але нас і так вдома багато
Крухий пляцок з повидлом, хачапурі (перший раз - буде часто), і тато смажив картоплю - святий обов"язок чоловіка в суботу. ( Святий обов"язок в неділю -риба або м"ясо)
Я бррр не люблю їсти варити але ми сьогодні всі вдома то ж: Каша вівсяна, супчик з плавленими сирками на свинині, салатик з фасольки, кукурудзи, сиру і яєць заправлений майонезом для чоловіка, для мене з дітиськами капусточка квашена, гречка з котлетами і йогурти. З пиття: компот і ще з малими тиснули сьогодні сік з гарбуза, яблук і мандарин. Ой...вморилась)))
В мене трохи схоже обіднє меню: суп з фрикадельками і рисом (один з наших улюблених), гречка з запеченими фрикадельками з м'ясного фаршу з голанд.сиром (рекомендую - смачно, просто і корисно). Зараз буду на вечерю ліпити вареники з картоплею, але не ліниві, а "працьовиті", справжні. А на сніданок були налиснички з нутеллою.
олів'є, качка з яблуками, картопляне п'юре, салат з капусти,помідорів і моркви;, росіл, тортик яблучний.
Суп з картоплею, схожий на зелений борщ ( був курячий бульйон і обмаль щавлю на городі і щось таке незрозуміле вийшло), гречка, курячі рулетики зі сиром, салат з синьої капусти і горошку.
сьогодні на сніданок в дітей був чай з печивом, (решта вже в школі-садочку), а нашій Марічці- традиційно каша, обід- бульйон з локшиною, тушкована куряча печінка, каша артек, чай з ромашки і липи, бублики.
Я сьогодні в ударі: -вівсянка з замороженою полуницею на сніданок обід: -гречана зупа з фрикадельками (вчорашня) -голубці пісні з грибною підливою (нам з чоловіком) -макарони і підлива з індичого філе (малій) вечеря: -тушена капуста (мені) -картопляні зрази (всім, хто не худне) Щойно зварила борщ, нехай настоюється на завтра, ще маю салат з морської капусти і огризок пляцка з варенням. Фсьооо
Каша з різних злаків на молоці з малиновим варенням, крем-суп з гарбуза і броколі з куркою, вареники з картоплею з сметаною, компот з обліпихи, фрукти (яблука, груші, мандарини), печена домашня курка, грецький салат, сирна запіканка.
Сніданок- чай з сирною запіканкою, обід- фасолевий суп і пампушки з часником, ще тушкуються голубці з рисом, і зі вчора залишилось трошки тушкованої картоплі з грибами, пити напій з бузини, на десерт ніц нема, хіба щось куплю, бо пекти немаю натхнення нині
Борщик хліб з висівками вперше спекла,і вже половини нема сирна запіканка шоколадний торт пюре тюлька з цибулькою та олійкою для чоловіка
маємо борщ, гречаники в сметанковому соусі, тушкований буряк, гречка , тарт з яблуками(2шт), домашнє печиво з вафельниці для К, узвар, яблучно-гарбузовий сік
Вже капусточка заквасилась)просто дуже смачна цього року вийшла! Сьогоднішнє моє: хурма, яблука,пшоняна каша і салат з овочів і руколи на олії (ранок), свіжоспечений кекс і кава (перекус), збитий домашній сир з медом, мандарини (вечір) Для домашніх плюсую ще капусняк і тушена капуста,типу бігосу, вермішель по-флотськи. Але!Зараз (ну бо за пару хвилин футбол, не буду відволікати чоловіка) буду вперше пекти сіннабони!О!Якщо вийдуть - відмічусь у відповідній темці
Куряча підливка до макаронів для малого, лапша по-кітайські для дорослих, млинці з сосисками, салат з пекінкі. Фрукти, солодощі на десерт.
Снідали канапками, доіли ще гороховий суп-крем з сухариками, картопля пластинками запечена у сирно-вершковому соусі, салат з моркви та сирочків, салат з пекінки з пореєм, помідори під сиром з часничком, стейки зі свинини, на десерт - тірамісу.
О,завтрашня моя темка! Дякую,що підгадали:терта свіжа морква,домашній сир і домашній майонез з часничком) А сіннабони вже печуться) Ось так вони підросли))
в мене щоправда рецепт інший: варена морква, яйця, сирочок плавлений і майонез з часничком. Але будь ласка