Розсольник тільки поставила варити зрази зовсім трішки, бо треба ще утилізувати залишки вчорашніх дерунів олів'є чоловікова нинішня забаганка печінковий паштет дуже мені його хотілося,давно планувала, а з залишків зробила одненький ще і печінковий тортик печиво картопля під враженням від ранкового випуску "Все буде смачно"
Наварила борщу, наліпила вареників( неабияке досягнення, лінива зробилася). Салат " шуба", бейбі морква в соусі бешамель для лялюся маленького а мені на вечерю салатик з перцем, помідором та листячком салати запровлений яблучним оцтом і олією. Компот та куплені тістечка Надіслано від мого IdeaTab S6000-H, використовуючи Tapatalk
Гарбузовий крем-суп з грінками, печінка тушена в сметані, рибні котлети, вареники з картоплею, з чорницею, ячка сметанкова з м"ясом, спагетті, компот з яблук і смородини, пісочне печиво.
маю нині вихідний, не сплю від 6, аааа, ну чому так завжди, коли можна спати?!) Тому готую.. На сьогоднішній сніданок сирнички з родзинками, тости з повидлом з фізалісу, какао. Доварюється розсольник на сметані, на обід вже є тушена рибка з морквою і цибулею, до неї макарони і салат зі свіжої капусти з болгарським перцем. На вечерю певно смажена картопля з беконом і зелені квашені помідорки. Планую ще спекти якесь печивко (правда не знаю, чи вистачить мого ентузіазму на то).
Напекла вчора піци з грибами, цибулькою і морквочкою. І зробила салат із запеченого буряка, гарбуза і горіха. Придумала до нього кисло-солодкий соус. Ще була запечена картопля і овочевий суп.
Буду сьогодні варити суп з фрикадельками, ще є чищений кабачок тому напевно кабачковий тортик, а що ще придумати на друге не знаю, можливо ввечері картоплі запечу з олійкою і травами,якщо нічого не придумаю толковішого.
Оладки гарбузово-яблучні з сметаною, канапки з сиром, з саморобною щучою ікрою, крем-суп з броколі на кролику, сирники, яблука, обліпиховий компот, фреші з яблук, гарбуза, моркви.
Налисники з м"ясом, сиром, яблуками, уха з лососем, печінковий паштет, салат з помідорів, компот чорнично-малиновий. На друге ще не придумала, але вже немаю настрою до готовлення то просто картоплі зварю.
Доїли сьогодні кролика з картоплею в сметані. І ще за пів години, бо гості напорозі вже були, ліпила сирнички запечені в духовці, полили згущонкою (смакота получилася) і деруни. На десерт тортик. Надіслано від мого GT-P3110, використовуючи Tapatalk
На сніданок наліпила ліниві вареники зі сметанкою поїли На обід вчора зварила суп з фрикадельками, нині потушкувала тефтелі, ще варю гречку, пити маємо компот з яблук, груш і малини, на десерт фрукти, ще ввечері поставлю йогурт домашній- діти замовили (то вже на сніданок завтра буде)
Чанахи, олів'є, бурачки з хроном. Компот з сушки, маю ще пиріг з яблук. Надіслано від мого IdeaTab S6000-H, використовуючи Tapatalk
І я сьогодні так мікроби розганяла. Пекла булочки з часником, які потім їла з домашніми бурачками з хроном. Але то прикольна штука, ням-ням. Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
Борщ пісний, вінігрет, салат з бурячків з олією, печена картопля, гречаники, котлети, каша з вівсяної крупи на вибір як гарнір або з молоком. На десерт фрукти і торт. Тепер можна спокійно в пологовий, чоловік голодним не буде
Суп з вершками, зеленим горошком, морквою і лососем; салат "шуба"; стейки з картоплею "під молоду"; сирник. Компот також є
Ще є червоний борщик на домашній курці, гречка, печені курячі бедра, смажена цвітна капуста. На десерт - сирник і апельсинки-мандаринки.
У нас буде борщ з кваску (трошки була наморозила), гречка з тушеною течіночкою. Заправлю квашену капусту олійкою і цибульою. Зі вчора ще є картопля і відбивні.
Жульєн в булочці, гарбузовий суп-пюре, салат "Мімоза", картопля запечена з філе окуня, грецький салат, компот, фрукти і на десерт торт "Баунті" від @amaretto.