Що Ви сьогодні готуєте? (5)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

1. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Розсольник
    зрази
    олів'є
    печінковий паштет і печінковий тортик
    печиво картопля

• Подобається Подобається x 7
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. Нюта

Нюта Well-Known Member

Наварила борщу, наліпила вареників( неабияке досягнення, лінива зробилася). Салат " шуба", бейбі морква в соусі бешамель для лялюся маленького а мені на вечерю салатик з перцем, помідором та листячком салати запровлений яблучним оцтом і олією. Компот та куплені тістечка

Надіслано від мого IdeaTab S6000-H, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 5
  3. dasha

dasha Well-Known Member

Гарбузовий крем-суп з грінками, печінка тушена в сметані, рибні котлети, вареники з картоплею, з чорницею, ячка сметанкова з м"ясом, спагетті, компот з яблук і смородини, пісочне печиво.

• Подобається Подобається x 6
  4. elfyk

elfyk Well-Known Member

На сьогоднішній сніданок сирнички з родзинками, тости з повидлом з фізалісу, какао.
    Доварюється розсольник на сметані, на обід вже є тушена рибка з морквою і цибулею, до неї макарони і салат зі свіжої капусти з болгарським перцем.
    На вечерю певно смажена картопля з беконом і зелені квашені помідорки.
    Планую ще спекти якесь печивко (правда не знаю, чи вистачить мого ентузіазму на то).

• Подобається Подобається x 5
  5. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Напекла вчора піци з грибами, цибулькою і морквочкою. І зробила салат із запеченого буряка, гарбуза і горіха. Придумала до нього кисло-солодкий соус.
    Ще була запечена картопля і овочевий суп.

• Подобається Подобається x 3
  6. olenoks

olenoks Well-Known Member

Буду сьогодні варити суп з фрикадельками, ще є чищений кабачок тому напевно кабачковий тортик, а що ще придумати на друге не знаю, можливо ввечері картоплі запечу з олійкою і травами,якщо нічого не придумаю толковішого.

• Подобається Подобається x 2
  7. raspberry

raspberry Well-Known Member

Оладки гарбузово-яблучні з сметаною, канапки з сиром, з саморобною щучою ікрою, крем-суп з броколі на кролику, сирники, яблука, обліпиховий компот, фреші з яблук, гарбуза, моркви.

• Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. dasha

dasha Well-Known Member

Налисники з м"ясом, сиром, яблуками, уха з лососем, печінковий паштет, салат з помідорів, компот чорнично-малиновий. На друге ще не придумала, але вже немаю настрою до готовлення то просто картоплі зварю.

9. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Доїли сьогодні кролика з картоплею в сметані. І ще за пів години, бо гості напорозі вже були, ліпила сирнички запечені в духовці, полили згущонкою (смакота получилася) і деруни. На десерт тортик.

Надіслано від мого GT-P3110, використовуючи Tapatalk

10. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

На сніданок наліпила ліниві вареники зі сметанкою поїли :nyam2: На обід вчора зварила суп з фрикадельками, нині потушкувала тефтелі, ще варю гречку, пити маємо компот з яблук, груш і малини, на десерт фрукти, ще ввечері поставлю йогурт домашній- діти замовили (то вже на сніданок завтра буде)

• Інформативно Інформативно x 1
  11. gamma

gamma Well-Known Member

Рис з овочами, цвітна капуста в сухарях, на перше бульон з домашньої курочки.

12. LAGIDNA

LAGIDNA Active Member

У нас сьогоні на сніданок каша гречана з молоком, на обід борщ, ще смажені пиріжки з гарбузом

13. Нюта

Нюта Well-Known Member

Чанахи, олів'є, бурачки з хроном. Компот з сушки, маю ще пиріг з яблук.

Надіслано від мого IdeaTab S6000-H, використовуючи Tapatalk

14. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

І я сьогодні так мікроби розганяла. Пекла булочки з часником, які потім їла з домашніми бурачками з хроном. Але то прикольна штука, ням-ням.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

15. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Тушкована квашена капуста з ребрами,голубці,булочки з рисом і м'ясом,ватрушечки.

• Подобається Подобається x 7
  16. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Борщ пісний, вінігрет, салат з бурячків з олією, печена картопля, гречаники, котлети, каша з вівсяної крупи на вибір як гарнір або з молоком.
    На десерт фрукти і торт.
    Тепер можна спокійно в пологовий, чоловік голодним не буде :)

• Смішно Смішно x 2
  17. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Суп з вершками, зеленим горошком, морквою і лососем; салат "шуба"; стейки з картоплею "під молоду"; сирник.
    Компот також є ;)

Останнє редагування: 10 Листопад 2015
  18. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Ще є червоний борщик на домашній курці, гречка, печені курячі бедра, смажена цвітна капуста. На десерт - сирник і апельсинки-мандаринки.

19. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

У нас буде борщ з кваску (трошки була наморозила), гречка з тушеною течіночкою. Заправлю квашену капусту олійкою і цибульою.
    Зі вчора ще є картопля і відбивні.

20. raspberry

raspberry Well-Known Member

Жульєн в булочці, гарбузовий суп-пюре, салат "Мімоза", картопля запечена з філе окуня, грецький салат, компот, фрукти і на десерт торт "Баунті" від @amaretto.