Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (4)

У нас горохова зупка, на вечір будуть спагетті з грибами куркою в сметані, салат з морської капусти. Малиновий компот.

2. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

вчора на вечерю зварила макарони-бантики з тунцем+салат з черемші, яйця та моркви
    сьогодні на сніданок зробила сирнички (моя "бабушка" принесла мені сир) з смородиновим варенням
    на обід варила пельмені бо не хотіла нічого робити,.голова болить(ті що мали бути для Зорянівоньки, ввечері буду знов ліпити)
    Хочу рису з овочами, пахне мені. І хачапурі хочу, наші посиденьки це заразна штука
    А що ще готувати:girl_in_dreams:
    і ватрушки хочу(

3. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Вчора зробила два печінкових тортика, то залишився тільки один шматочок.
    На сніданок була піцца, ще є салат з редиски і яєць, зробила овочеву лазанью, але хлопці її не їдять, тому для них є сирники, пізніше буду пекти булочки з капустою, ну і ніби все. Маємо ще компотик і куплене печиво.

4. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

В нас на сніданок з малою була кашка Нордік з бананом
    у хлопців - яєшня.
    На обід є ще смажена риба і п*юрешка
    Євусі - уха
    Ввечері буду робити плов, салат зі скумбрії і яєць з цибулькою, бульйон з кролика на перше.
    Пити маємо компотик з аличі з морозилки
    на десерт - фрукти

5. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Постояла трошки біля плити сьогодні, а отже на вихідні матиму тайм-аут.
    Борщик червоний, тєфтєльки в сметанковому соусі, пюрешка, ціла гора налисників з сиром. Стандартно - домашній йогурт і житній хлібчик, компот з сушки і полуниць. Ще салатик з якоїсь свіжини забацаю і усьо, я вільна.

6. napoleona

napoleona Well-Known Member

так-так я вже давно готую))
    вчора мали кашу, зелений борщ і картоплю з розмарином запечену і курячі бедра запечені, шпинатний соус, і стейки для чоловіка
    сьогодні каша пшенична, макарони з шпинатом і сиром, вареники(дякую amarettto)

7. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

нарешті присіла... Сніданок- вівсянка з молоком, чай, канапки. На обід зварений суп з фрикадельками (на замовлення дітей), "ліниві голубці" (перший раз робила, не такі вже вони ліниві :) ), салат зі свіжих овочів буде пізніше, ближче до обіду-вечері, на десерт будуть оладки з варенням і фрукти.

8. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

на сніданок лаваші з різними начинками та грейпфрутово-апельсиновий фреш.
    на обід щойно поставила звичайну зупку варити.
    на вечерю буде картопляне пюре з курячими відбивними ( вже замариновані) та кабачкова ікра.

9. mashka

mashka Well-Known Member

На сніданок робила сирнички з абрикосовим джемом, на обід бульйон, салат цибуля зелена з яйцем та домашні хот-доги, на вечерю картопля-пюре, грибна підлива, дітям бефстроганов, вінегрет, печу ще домашні бісквіти барні.

10. Sitara

Sitara Active Member

Чоловікові забаглось чебуреків, малому млинців, а мені еклерів. Вони двоє з хати втекли, :bye2:а я втілюю їхні і свої бажання у реальність :ed4d70def841dc74b57 А ще до того всього варю щавлевий борщ, компот, печу хліб, дякуючи хлібопічці, одним словом, сьогодні у мене на кухні усьо включено!

11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

зелений борщик,картопляне п"юре,відбивні,олів"є,салат з бурячка,салат"СвіжиЙ", бісквітний малиноваий рулет..

12. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Ми готуємось до святкувань: для день народження похресника в селі зробили теплий салат з печінки/болгарського перцю/моркви, салат з сиру та огірків, печінковий торт, кошички з фаршмаком, грибну юшку і спекли "Спартак" та сирник з пудингом.
    А вдома спекли торт "Снікерс" і теж сирник. Плануємо ще запекти кролика і зафарширувати картоплю.

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Зі вчора є бульйон з макаронами, пиріг з начинкою картопля+гречка, шоколадні коржики
    Нині- компот з сушених яблук та слив, зараз буду варити макарони і смажити м"ясні оладки, в планах сирнички з родзинками.

14. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Картопля печена четвертинками, тушена домашня качка, олів"є, салат з редиски, салат з буряка та горіхів
    Вишневий компот, печиво шоколадне та "до чаю"

15. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Снідали тостами з форшмком з тунця, на обід грибний суп, картопляне пюре, котлети, салат з буряка+горіхи+чорнослив. На вечір є ще заморожені налисники з сиром.

16. Peppy

Peppy New Member

а в мене кулінарний день був в суботу: томатний суп (на основі польського, але звісно з добавками від себе))), курочка в сметані, на гарнір фарфале-макаронки, салат з червоної капусти з дайконом і профітролі з печінковим паштетом)))

результат - плюс 1 кіло! не було чо то їсти))

17. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

На сьогодні маємо палюшки, салат з огірком і сиром домашнім, підлива м*ясна, спагетті, яблучні оладки на десерт і вівсяне печиво куплене.

18. whisper

whisper Well-Known Member

а я останнім часом стільки наслухалась хороших відгуків про піцу з соусом бешамель що вирішила вдома спекти її з морепродуктами, всі були в захваті.
    І печу вівсяне печеня

19. mashka

mashka Well-Known Member

Маємо сьогодні супчик з галушками, кус-кус, підливу грибну, квасолю в томаті з часником, деруни, спагетті, салат з китайської редьки червоної та червоного перцю, шоколадний бісквіт з чорницею, печені яблука.

20. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

тільки закінчила готувати картоплю "стару під молоду", відбивні. ще є зупка з копчених ребер і макарони по-флотськи.

Статус теми:
Закрита.