Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (4)

На сніданок були вчорашні сирнички і кашка з бананом, кава/чай
    На обід буде пюрешка і котлетки, огірки мариновані. Бульйон і налисники з куркою і сиром на вечерю. Треба ще зварити компотик з ягід морожених.

2. elektronika

elektronika Well-Known Member

Журек з ковбасою і яйцем, рибні котлети, соус з маринованим огірком до них, пюре, булочки з вишнями.

3. Popi

Popi Well-Known Member

А в нас зупка з фрикадельками, макарончик з котлетами, салат сир/сметана/зелена цибулька, спекла пряники на десерт.

4. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

На сніданок гарбузова кашка.
    Зробила салатик з міксу салатів, тунця, каперсів і фіолетовоі цибулі, запекла свинну рульку в соєво-медово-гірчичному маринаді.
    Маємо ще дуже смачні круасани з власноі пекарні магазину фудендвайн - смакота!

5. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Вчора їли суп з квасолі та грибів, нут з тушкованими гомілками, печений хлібчик (то я вперше робила), кекси з малиновим варенням та узвар на десерт. Сьогодні наготувала - картопля фарширована, гречаники, підлива грибна, салат з оселедця, квасолі та огірків квашених.

6. whisper

whisper Well-Known Member

спекла "Чорний принц", нажарила мойви і наварила макарончиків, аще зготовила зупку з квасолькою

7. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

наше меню- на сніданок були налисники з варенням і компот з сушки (в мене- кава з молоком), на обід вже готовий овочевий суп з куркою, плов в духовці, ще маємо відкритий салат "десятка" із закруток і на десерт налисники з сиром солодким і компот. Ще відправлю чоловіка в магазин за фруктами і морозивом для мене (забаганка нині така -хочу фруктового морозива...):girl_cray:

8. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Сніданок- сирники з самостійно зробленою сметаною (але ж вона добра!) і кекси з лате. На обід буде борщ, запечу телятину в рукаві, салат з міксу салатів і огірків-помідорів (ну щось тягне мене на "хімку"), Ярці дам квашених огірків. Щодо гарніру в роздумах - чечевицю чи пюре з картоплі-цвітної капусти. Десерт - розморожена чорничка з морозивом.

9. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Капусняк, голубці, шуба, оладки, лимонний кекс і компот з ягід.

10. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Сирники з абрикосовим варенням, слойки з начинкою горішки плюс безе на сніданок.
    На обід гречана зупка, на вечерю будуть чанахи в горшечках. На десерт буде вчорашній рулет і компот з вишень.

11. Valensia

Valensia Well-Known Member

Горохова зупка, плов, "шуба", варена картопля, смажена риба, квашені огірки, вареники з картоплі і сиру, компот смородина+вишня+абрикос.

12. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

На перше ще є бульйон
    сьогодні зробила олів*є, палюшки і замаринувала курку на завтра.

---------- Додано в 18:32 ---------- Попередній допис був написаний в 18:31 ----------

ага, є ще овочевий суп з кроликом дітям і компот з ягід.

13. Wildcat

Wildcat Well-Known Member

сніданок - гречка з молоком
    обід - суп з цвітною капустою і перчиком болгарським на бульйоні, картопляне пюре з кроликом тушеним
    на вечерю вчорашній плов

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

А ми нині їли гречку з молоком (то ми з малим, татко наш такого не їсть, тому для нього була просто гречка з маринованими грибочками (гливами)).
    Потім запікали картоплю з салом в фользі.
    Ще є квасковий борщ, який чомусь ніхто не їсть.:girl_impossible:
    На вечерю он зварили макарони по флотськи з маринованими огірками.

Стосовно десерту, то в мене були плани як в наполеона, запримітила собі дещо мабуть дуже смачне по новому рецепту, але часу не вистарчає, тому завтра ранок напевно почнеться з випічки. Ну, мушу то спекти, вже і продукти купила і зуби наВострила...)):girl_crazy:

15. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А я сьогодні молодець:girl_blush2:
    Зробила два види домашньої ковбаси і заморозила, зробила два печінкових тортики (та такі ніжні і смачні, що нагадали тортик від Жанни. Сама собою пишаюсь, що дотягнула до "планки"), стушила реберця в квашеній капусточці і ще планую стушити курку з печерицями. На декілька днів буду мати спокій:girl_dance::girl_dance::girl_dance:

16. Naturals

Naturals Well-Known Member

В нас сьогодні борщ, плов, картопляні зрази з м'ясом, компот з сушені, і тертий пляцок з повидлом.

17. Retaret

Retaret Well-Known Member

а я сьогодні намагалася зробити чанахи максимально правильно (хоч і без глиняних горшків), а ще робила олів"є і свинні відбивні. Решта доїдали ще вчорашнє, а те, щ наготувала нині буде і на завтра, і на понеділок (ну ше хіба завтра свіжі макарончики зварю, бо чоловік дуже просить).

18. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

І в нас картопляні зрази, але з тушкованою квашеною капустою, з грибною підливою. На перше - солянка.

На сніданок були налисники з сиром.

19. Gorda

Gorda Well-Known Member

Зранку варенички, є ще зупка і на вечерю зроблю овочеву запіканку з м'ясом.

20. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

печена курка+печена картопля,пельмені,вінігрет..полуниця зі сметанкою)))вишневий компотик

Статус теми:
Закрита.