Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (4)

на сніданок - гречка з сметанкою
    на обід - борщ червоний
    на вечерю - м"ясний пиріг,тушена капуста з родзинками та яблуками,салат "Шуба" із морською капустою
    на десерт - рулетик з вареною сгущонкою та грецькими горішками.Морозиво із хурми та банану.

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Борщ, смажена печінка з цибулькою, п"юре картопляне, грибова підливка, млинці, шарлотка, узвар.

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

На сніданок - омлетик.
    На обід - рисова зупка.
    Картопляне пюре і смачні котлетки. Шуба з домашнім майонезиком. На вечір - млинці з домашнім сиром і какава з молоком.

4. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

рано-кава, ми з чоловіком п'ємо її без нічого
    пообідали в тата гречкою з тіфтєлями(смакота, мені завжди смачніше як хтось готує бо не треба нічого робити:girl_wink:)
    Спекли порцію імбирних пряників, 1/2 вже нема, і ховати не бачу змісту, нехай доїдають
    Я хрумаю яблуко і п'ю енне горнятко кави
    чоловік на корпоративі,вечерю готувати не треба, а собі зроблю салат з бринзи маслин та пекінки з майонезом(як не їм майонез 2-3 тиждні то потім аж хочеться)

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

Кхм, а шо тоді мені казать...:girl_blush2:
    У нас курячі котлетки і макарони, або пшенична каша до гарніру на вибір.))
    В чоловіка ще є його морква по-корейськи. Наварила банячисько компоту з мороженого винограду та смородини. От і всьо...
    На вечерю мабуть буде яєшня)))
    Ніц нема часу.:ed4d70def841dc74b57

6. Holly

Holly Moderator

В цій темі перший допис в цьому році, видно посиденьки файнезно готувались на Новий рік :girl_in_dreams:
    Доварюється молочна кашка дітям. Зараз піду насмажу дерунів і в планах спекти якесь печиво. А ще в мами моєї завтра дн, тож маю зготувати салат з язика і спекти торт.

7. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

І я сьогодні вже планую щось ,,зварганити,,
    Щось перше: гречаний суп
    І бульбочку тре зварити, бо і оселедець є і шуба до неї
    І солодке треба зпекти, бо вже всі запаси зхрумали))) так що спечу печенько

8. Gorgona

Gorgona Member

А ми вирішили взяти перерву і трохи відпочити від "важкої" їжі.
    На сніданок була вівсянка з сухофруктами.
    Обід - суп-пюре із гарбуза з грінками, гречка, форель з улюбленими травами та лимонним соком із пароварки, салат із буряка, на десерт лише яблука та мандаринки.
    Ввечері буде овочева запіканка.

9. Holly

Holly Moderator

вирішила, що 2 медівників мені буде мало. Тож хочу спеки ще "дрова під снігом".

10. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Паста з креветками, попередньо відвареними і замаринованими на ніч в травах, олії і лимонному соці, Сирний штолен і ще буде салатин з тунцем на вечерю..

11. amaretto

щось не можу звикнути що треба щось готувати, 2 дні в холодильнику були наслідки нового року
    лазанья, капусняк, компот з ожини та абрикосу
    на десерт пряники і ще спекла празький торт, завтра можна буде їсти

12. elektronika

elektronika Well-Known Member

А в нас перше з"явилось вже першого=) - розсольник=):girl_claping:
    Сьогодні мали борщ, пасту з тунцем, каперсами та пармезаном, рибні паличкі з теляпії в сухариках і яйці, салат типу "цезар", тільки з каперсами - для мене. Під вечір зробила пиріг зебра під шоколадною глазурю.

13. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Допоки племінник забавляв мого синочка,

мама приготувала курячий бульйон із локшиною, тефтелі з фаршу і рису у сметанково-томатному соусі, м'ясну підливу, зварила гречку і картопельку.
    На десерт у нас тортик і багато багато цукерок для мами :girl_wink:Татові залишила 2 мандаринки, хоча не впевнена, що до вечора вони дочекаються свого призначення:girl_in_dreams::girl_nea:

14. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

зранку встала на вагу і на сніданок вирішила пити лише каву :girl_blush2:, добре, що на той момент як раз поз"їдали святкове солодке :girl_haha:
    на обід печеться в духовці замаринований свинний шашличок з картоплею, салат з моркви, часнику і свіжого кропу.
    вечеряти плануємо поза хатою, а як хто ще буде голодний, то буде їсти канапки з фетою і дрогобицькою ковбасою.

15. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Після свят нарешті готуємо :)
    На перше - розсольник, на друге - млинці з капустою, на десерт - морозиво з апельсинами. А кому цього мало, то ще є кутя, запечена риба і четвертинка торта :)

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Доїли рисову зупу, доварюю бульйон, буде ще зупа з литими тістом.:)
    На друге є макарони, запечені котлетки, корейська морква до того всього. В духовці дотушковується овочеве рагу. Кисне дріджджове тісто, буду пекти булочки з часником та кропом.
    На десерт вже ні фантазії, ні сили, ні часу бракує, тим більше з ранку спекла гіганський тортище не собі)), тому мабуть сьогодні будем без солоденького...:girl_in_dreams:

17. zorkas

zorkas Member

А я після св'ят нехочу їсти нічого, вчора зварила росіл на домашній курочці, неповірите, з'їли за один день. Мабуть ще завтра зварю такий росіл і бульбочку з підливкою (але ще треба придумати яка то буде підливка). І ще є шинка яку чоловік коптив... а може я і з неї ще якийсь салатик придумаю бо з хлібом вже не йде.)

18. amaretto

І я сьогодні добралась до кухні
    Зварила борщ, компот, пекли піццу(малий випросив), зробила величезну тарілку салату з курки грибів кукурудзи та яїчка
    На завтра в планах макарон з грибною підливою(підлива є) та салат з огірка помідора та фети(все в холодильнику, на свята купила але не все використала)
    І ще маємо солодке

19. elektronika

elektronika Well-Known Member

Доїли вчорашні голубці . Сьогодні : вареникі з картоплею та шкарками, "циганські" пельмені з індичім м"ясом, котлети з гречкою. На завтра робимо чанахи, тому зварила квасолю.

20. Dolche

Dolche Well-Known Member

Вареники з картоплею та сиром та картоплею та капустою (для чоловіка, бо ми таких не дуже лю), замаринувала мясо на "свинина-гармошка", є ще розсольник. Дуже хочеться мені (впевнена що малечі також) імбирного печенька, то може і на нього спроможуся :)

Статус теми:
Закрита.