Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Гречана зупа, лазанья з куркою та грибами, салат з квашеної капусти. На десерт вишневий компот та пісочне печиво.

2. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Червоний борщ, тефтєлі, салат з бурячка, вареники з капустою і картоплею, кекс з родзинками, виноградний сік.

3. arushka

arushka завжди досягаю мети

А я в раю! (в мами)
    Є в нас борщ, вчорашні вареники, сьогоднішні пельмені, налисники з сиром, салат фасоля/морква/часник, олів"є, холодець.
    На десерт- яблучний штрудель by моя мама і печення не-знаю-з-чим-страшно-пробувати by моя доцька
    Дівчата, тут є ВСЕ! (і я нічого не готувала:girl_tender:)

4. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Червоний борщ, гречка з салатом із капусти, деруни зі сметанкою, смажена риба і на десерт - сирне печиво.

5. Kasia

Kasia Well-Known Member

борщ, лосось з соусом вершковим, пиріг з гречкою.

6. elektronika

elektronika Well-Known Member

Борщ з м"ясом, кулеша, млинці, гриби в сметані. Зараз ще чоловік ріже яблука, моркву на фреш. А я доїдаю салат з буряка, якій від борщу лишився. Десерти покупні: печіво і морозиво.

7. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Сирники на сніданок, обід - овочева зупка, картопля по-селянськи, тушені телячі реберця, салат з буряка і яблука, на десерт мали бути яблука в перині, але будуть вже завтра на сніданок, воть.

8. Hanny

Hanny Active Member

На сніданок чоловік запік картоплю , до неі салат з квашеноі капусти, на обід зупка з фрикадельками і пельмені ( з морозилки), на вечерю запечена форель , салат з капусти айсберг, перепелиними яйками і помідорками чері , заправлений лимоним соком, ще наліпила вареників з картоплею і на десерт яблучий штрудель ( з готового тіста ), компот з яблук, порічки і смородини.

9. Ariel

Ariel Well-Known Member

Борщ, тушкована капуста, картопляне пюре, овочевий салат. Через 2 годинки ідемо смажити реберця на вогні. На десерт - торт "Шоколад на кип"ятку" з заварним кремом.

10. sofka08

sofka08 kasperjonoks

У нас сьогодні гарбузова зупка з грінками і фетою, домашній сирок на зразок " Янтар" з домашнього молока і творогу, макарони з м'яском, квашені огірочки та капуста, бананові оладки і на десерт печу зараз сирник.

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

Снідали варениками з м"ясом. Потім зварила банячисько борщу, спекла до нього булочки з часником та зеленню.
    Втушкувала в духовці картоплю з цвітною капустою в сметані. Ще за одно зробила салат з бурячків. На десерт мій улюблений "Яблука в перині" (якусь манічку маю на той пляцок останнім часом:girl_crazy:), на пиття-компот з сушки.

12. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Чоловік варив зупку з фасолі та цвітної капусти
    А я ,тим часом , спекла піцу - з грибами , шинкою , ковбасою і ще багато чим )))

13. Bublyk

Bublyk Member

У нас сьогодні була гречка, віденські шніцлі, салат з квашеної капусти з кмином, компот з сушки.
    А на вечерю запекла свинячі реберця з медовою скоринкою, на гарнір - печена картопля в пряних травах і квашені огірочки.

14. Dolche

Dolche Well-Known Member

поснідали кавою з пісочним печивом купованим (дехто кашею і домашнім йогуртом з чорничкою), обідали зеленим борщиком, вечеряли запеченою телятиною з чорносливом, морквою та цибулею, тушкованою сочевицею з салатом зі свіжої капусти і помідора.

15. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

снідали балі-беєм і кавкою і салатиком з тертих яблук і моркви
    на обід хто їв шарлотку з яблуками і курагою, а хто палюшки:)
    на вечерю були ченахи

16. Gorgona

Gorgona Member

На сніданок був омлет з беконом, тости, салат з капусти, ну і кава з печивом.
    На обід буде печена картопля, телятина в барбарисовому соусі (ніколи раніше таке не робила, але хочу спробувати) і якщо буде натхнення - зроблю вінегрет. На десерт купили зефір і заварні тістечка.
    На вечерю планую запіканку із рису та яблук.

17. Bublyk

Bublyk Member

На сніданок був омлет і салат дом.сир+цибулька+помідор
    В планах зупка з телятиною і зеленим горошком, стейки з сьомги, рис, салат руккола+помідор+пармезан.

18. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

приїхали від бабусь, в холодильнику порожньо, настрою до роботи ніякого. але мушу себе заставити приготувати "базу"на пару днів))).
    отже, червоний борщ на курятині, тушкована капуста, вже свіжого квашення, зі свининою, оселедець під шубою. на солодке спечу традиційний сирник.

19. manka

manka Member

Горохова зупка, пампушки з часником, на вечерю буде картопля і чахобілі, на десерт - непечений сирник і фрукти

20. Ari

Ari Well-Known Member

помідоровий суп з канапками з сиру домашнього гострого+шинка копчена, картопля з тушеним м'яском, на десерт весільні пляцки, пити - компот з винограду.

Статус теми:
Закрита.