Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. semgalka

semgalka New Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Сьогодні готувала тушену квасолю з м"яском, салатик із свіжо-квашеної капусти. Курячий бульйон. На десерт бісквіт із сметанним кремом з бананами.

2. arushka

arushka завжди досягаю мети

Вчора наваяла:
    борщ червоний + налисники з м"ясом, салат капуста/морква/перець болг (тазік)
    Зробила голубці - мізинчики з картоплею (дууже смачні малявки) і голубці-як-коні з рисом і м"ясом (бо стало лінь бавитись)
    Мала забуту в холодильнику кукурудзяну кашу, яка зусиллями чоловіка перетворилась зранку в поленту під грибовим соусом (дякую ДП)
    Зараз вариться брокколі, спробую приготувати дієт.рулет, рецепт теж ДП-шівський.

3. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

снідали смачнючим бельгійським шоколадом, карамельними вафлями, оригінальним голандським сиром і кавою - нічкою чоловік повернувся з відрядження, то я його так зустрічала чистеньким-вимитим порожнім холодильником :girl_crazy:. десь між сніданком і обідом з"їли гігантську піцу в челентано і до вечора вже ніхто не хотів нічого, від чого я була дуже щаслива :). але докори сумління і вільна година часу вигнали мене на кухню і я зварила квасцевого борщу, насмажила млинців - половина з куркою/сиром, половина зі збитими вершками, фруктами і до повного щастя политі ягідним сиропом :nyam2:.
    дуже хочу оселедець під шубою, навіть спеціально ходила за ним в арсен, купила всякого різного, а основне забула, то вже буде на завтра.

4. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

повернулись з Львову накрутили з сестрою роли, чоловік їв шубу і тости з ковбасою
    зараз повечеряли налисниками з медом+чай-кава+сангрія(обмили мої мешти)

5. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

ех... і за мною шуба вже третій день ходить, завтра вже точно зроблю а сьогодні зранку ліниві вареники сирні і сирники, на обід солянка і бааагато вареників з картоплею, домашня ковбаса і шинка, на вечерю - нічо, бо вже нічого не хочеться ще від обіду, навіть наполеон буду завтра перемащувати, бо крім чаю ніц не лізе

6. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

а мені так ліньки щось готувати, ех... буде сьогодні олівє(дуже вже його хотіла), але з домашнім майонезом і мяском замість ковбаси))) зупка з гречкою на телячому бульйоні. ще лишилась грибна підливка для чоловіка(треба буде макаронів зварити до неї), а що нам з Софою на вечір, ще не придумала...

7. napoleona

napoleona Well-Known Member

солянка, шпинатні налисники з мясом, яблучний пляцок

8. lawyer

lawyer Member

Сніданок - пампушки з вишнями, трав'яний чайок
    Обід - гарбузова зупка, голубці, яблучно-грушевий фреш
    Вечеря - грецький салат, виноград киш-миш, цукерочки есферо з капучіно

9. elektronika

elektronika Well-Known Member

Що їли не перераховую. А готувала: борщ, котлети з індика, макарони.

10. kati

kati Well-Known Member

тости з філадельфією на сніданок, ще гарбузова каша( яку ніхто не ів)) на обід горохова зупа з грінками, а на вечерю паста з морепродуктами, і в мене ще квашені помідори( оригінально))

11. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а в нас на сніданок як не дивно і не тости і не яєшня, чоловік рано втік то ми снідали панкейками з кленовим сиропом, борщ (який всі вихідні простояв в холодильнику, на третій день він ж смачніший ггг), от думаю чи то пюре зробити чи сочевицю стушкувати:girl_in_dreams:
    в дитини якась фруктова дієта: яблука, банани,груші, в мене полуниці і шовковиця:)

12. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

шуба, , котлети, гречка, вівсяна каша з полуницею і бананом, пельмені для вибагливої маленької панянки

13. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ох мені б пельменів, або вареників, Амарето представництва в Каліфорнії не маєш?

надумала:lol: запекла картоплю, перець, кабачки, цибулю і печериці якісь чорні, а ще салатик овочевий зробила, чоловік якусь готову (тобто мариновану) курку собі приготує, малявка вже другий омлет доїдає:)

14. Gorgona

Gorgona Member

В нас солянка, картопля з відбивними, запіканка з броколі, маринована шпарагівка з часником і грінками, салат із пекінської капусти, на десерт спекла полуничний торт і маємо багато мандаринок :nyam2:.

15. amaretto

ще ні+віза закінчилась, зроблю як вернетесь)
    я в роздумах над тим що готувати
    зроблю напевне гречку з мяском, пасувало б щось спекти(печенько пісочне чи що)
    щось нічого не хочу

16. semgalka

semgalka New Member

У мене сьогодні зранку молочне. На обід вже приготувала поленту із м"ясною, вершковою підливою. І борщик. На десерт заколотила шарлотку з яблуками

17. Logos

Logos Member

Макарони-бантики із помідорним соусом, тушена капуста, бульйон для доні, кампот з яблук і винограду

18. amaretto

зробила голубці та зупку з фрикадельок, я сьогодні без музи

19. Maksli

Maksli Well-Known Member

Сьогодні зварили овочеву зупку і спекла пиріг з ковбаскою і рештками овочів, що були в холодильнику, зробила трохи там ревізію.
    А ще є плов, вівсянка з чорницями і медом для наймолодшого.
    Вариться буряк на салат, але то вже на завтра.
    На десерт маємо тортик з заварним кремом і шоколадною поливкою!

20. Dolche

Dolche Well-Known Member

Вчорашня сирна зупка з печерицями та кус-кус з куркою - чим і пообідали, стушила кролика в сметані, полента з часниковим маслом та сиром і оскільки в нас завтра не буде води, то вирішила ще на завтра приготувати голубці з картоплею та діткам гарбузову кашу.

Статус теми:
Закрита.