Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. APR

APR Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (4)

В нас горохова зупа з грінками, тушена картопля з мясом, лечо (то для мене), і ще треба шось солодке (бо діти дуже просять).

2. Valensia

Valensia Well-Known Member

Ой, і я б з"їла!!!
    а ще, рисова зупка, плов, стейк з лосося, картопля, сирнички з сливовим варенням, компот виноград+яблука.

3. elektronika

elektronika Well-Known Member

На перше журек з ковбаскою та яйцем, на друге відбивні з гречкою, форшмак з оселедця,салат з сердцем, фреші яблуко-морква-банан, сирник. Та багато шоколадок-цокорокнаварила - напекла!

4. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

омлет і смажені помідори з цибулею до нього, тости з авокадо і булочки з корицею були на сніданок; макарони-ракушки, тушкована телятина і квашена капуста на обід, на вечерю був смачний салат з гребінцями тут фото, в чоловіка був ще стейк з лосося, а в малявки деруни з сметаною. Купили кавуна, груш, яблук і полуниць:nyam2: ну і міні донатів:)

5. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Сьогодні я вперше задоволена своїми голубцями з рисом :nyam2: Ще приготувала салат з моркви/грецьких горіхів, є помідоровий суп та салат з тунця.

6. tsyganka

tsyganka Member

На вечерю лосось запечений у фользі, катропляне пюре та салат з пекінської капусти, маслин і помідорів!

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А в нас капусняк, шницельки з картоплею, печені баклажани, печенька "Пупчики".

8. Dolche

Dolche Well-Known Member

на сніданок каша і сирнички, гречка з рибкою тушеною (вчорашньою), салат з дайкона, піцца з морепродуктами та шоколадний фондан з морозивом на десерт (пекла вперше, смакотааа)

9. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

Знову гарбузова зупка, також вперше замаринувала індичі стегна у смородиновому соусі (якщо буде смачно, то викладу рецепт))), в планах печінковий торт і брауні.

10. Holly

Holly Moderator

Нині готуватиму на завтра:
    лаваші з 2 видами начинки, салат з бурячка, курячі відбивні в сухарях, тушкована капуста і мій фірмовий медівник). А завтра зранку ще канапок нароблю з помідорками зетертими сиром.

11. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

наше сьогоднішнє меню- "польський" борщ з грибами (чоловік варив), тушкована куряча печінка з морквою, салат з пекінської капусти, картопля-пюре... ще буде домашній йогурт і компот з винограду і яблук. Ще б чогось до чаю-кави...

12. jalla

jalla Прогрес року 2013

Зі вчорашнього дня є гречка і тушкована в сметані печінка до неї, макарони+смажена риба. На сніданок для нас з малим була вівсянка. А ще бульойон в холодильнику стоїть вже третій день, з зупами/борщами щось не виходить, певно відварю макарони павутинку, щоб доїсти. В планах компот з домашнього винограду і може якийсь пляцок на швидку руч, якщо встигну.

13. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

А я доварюю картоплю, заправлю як молоду з сметаною(маю смачну домашеню)та зеленю, запечу толстолоба(так апетитно вчора плавав в метро що вирішила що хочу вже рибки живої), салат з пекінки+огірка+фети
    На завтра смажу печінковий торт та роблю голубці на вечерю(поєдную замовлдення+для своїх)
    Маю спечені солоні та солодкі налисники, зроблю з солоних конверти з ковбасою корейкою та голондським сиром(потім на сковорідці без нічого підсмажую),а з солодких з сиром
    І щось би спекти до приїзду мами, але я поки що в роздумах

Останнє редагування: 12 Жовтень 2013
  14. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Снідали творогом з абрикосовим варенням. А вже після приготували розсіл з курки, оселедець під шубою, деруни, зварили компот з груш та винограду, у духовці печеться паштет з печінки/фаршу/крекеру. В планах - пиріг з яблуками :)

15. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Зварила улюблену зупку мужа - з чечевицею на копчених реберцях
    Дотушується плов і мені тушиться м*яско, ще баклажанову ікру заварганила
    Лимонний кекс спекла, цього разу він вийшлов якийсь мега-високий і пухкий як хмаринка :girl_tender:
    А ще маю банку капусти такої з оцтом "під квашену"

16. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Зварила зелений борщ, компот з малини, на вечір молочний суп з павутинкою,творожна запіканка, гудзичкові картопляне пюре з холодцем.

17. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Тушкована капуста, тефтельки з підливою і картопляна пюрешка. На завтра ще плануються пельмені (чи то я такі мегасмачні роблю - але мої щотижня просять), тушкований кролик, ну, і піцу малий ще хоче.
    А ще маю багато яблук - мусять бути булочки або пляцок (як матиму настрій і куплю ще яєць - то буде і то, і то, ага:girl_curtsey:).

18. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Капусняк, гречка з грибами в вершковому соусі плюс м"ясо запечене в травах. Цветаєвський яблучний пиріг на десерт.

19. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

суші. В усіх проявах, з сиром, сьомгою, овочеві, з крабовими паличкамі навіть зробила

20. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

а ми так з сестрою сьогодні швидко пообідали
    толстолоб замаринувала на завтра, зробила котлети

Статус теми:
Закрита.