Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Вареники, борщ з вушками грибними, домашні вафлі, яблучні оладки і компот.

2. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Вареники з картоплі з сиром, тушкований кролик і гречка, тушковані шлуночки в сметані і томаті, Євусі зупка з макарошками. На вечір ще планую піцу ну і нам щось на перше треба зварити, як варіант - помідорова зупка. На десерт їдемо до свекрів на тортик:)

3. whisper

whisper Well-Known Member

вчорашні голубці з грибною підливою, на обід зробила великий дерун з мясом і сиром на цілу сковорідку, і печу тортик

4. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

В чотири руки сьогодні приготували: муж - чанахи, я - лососеву уху. На вечерю йдемо в гості)))

5. Музик

Музик Мартуська

вареники, перчик фарширований, шарлотка з яблуками

6. Dolche

Dolche Well-Known Member

вареники з картоплею і сиром та пельмені (трохи заморозила), курячі крученики з курагою та чорносливом з смородиновим соусом, морквяний салат.

7. zorkas

zorkas Member

Святкові пироги, салат з печериць, тупена печінка в сметані.
    Зараз кава, і треба ставити варити росіл.

8. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

На сніданок був чай/кава з яблучним штруделем, на другий сніданок - домашні пельмяшки, на обід суп-пюре з броколі, лазанья, салат з помідорів і перців з фетою. На десерт я пекла морквяно-горіховий кекс :nyam2: і мали багато яблук, груш і винограду (фрукти нам куми привезли).

9. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

а в нас сьогодні багато добра в холодильнику(яке залишилось до завтра)
    олівє та шуба, мясна та сирна нарізка, до мяска аджика, маринований перчик з медом+корнішони+помідори половинками, грибна юшка з слойкою та картопля з печеною куркою
    На десерт:цукерки,фрукти,пяна вишня та медівник з яблуками та бізе

10. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Сьогодні готувала хіба що гречку до обіду, все решта зі вчора було приготоване- салатики- оследець під шубою і салат з пекінської капусти (моя фантазія, ) ще курячі відбивні, грибна юшка, слойка з яблуками, фрукти...

11. semgalka

semgalka New Member

А в мене сьогодні піца "Аеро" (дуже повітряна), ще готувала гречку з мясною підливою. І на десерт бісквіт із сметанним заварним кремом з ананасами. Смакота!

12. APR

APR Well-Known Member

На сніданок оладки з яблуками,обід - помідорова зупка, макарони-бантіки з куркою,броколі в томатно - цибульковому соусі, морква по-корейскі.

13. sofka08

sofka08 kasperjonoks

У нас сьогодні бульйон+пампушки з часником, картопля пюре+відбивні і салат, оселедець, на вечерю буде запіканка з м'яском . На десерт маю гранати. У чоловіка десерт, то м'ясо))))

14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В нас бульйончик на курці, курячі відбивні з спагетті та вершковим соусом, салат з перцю та помідорів. На десерт будуть скоріш за все булочки з якимось повидлом (якщо заставлю себе піти на кухню)).

15. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

У мене супчик з помідорів , гречка з печінкою , салат з перцю та помідору, огірок. На десерт солодке(весільне, бо були в суботу) і йду варити компот з винограду.

16. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Склала меню, йду готувати
    -борщик у вигляді крем-зупки
    -макарони+тушене мяском в сметані
    -кекс великий з мигдальом
    -компот з винограду
    -над салатом в роздумах, я їм корейську моркву і не можу наїстись а чоловікові не можна, зїла б салат з тунця(але не маю)

17. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Помідоровий суп, запечена в горщиках курка з овочами і сиром; салат з капусти, перцю і моркви та налисники з творожною і маковою начинками.

18. Gorgona

Gorgona Member

Суп-пюре із гарбуза (з грінками), котлетки з курячого філе, паста з томатним соусом, салат із копченого сиру, на десерт маємо трошки кавуна і хочу спекти сирник з сухофруктами :girl_in_dreams:.

19. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

і в мене така зупка, плюс запечена скумбрія з овочами, "врятований" тушений кролик))) а на десерт пів/кг зоряного сяйва)))

20. Dolche

Dolche Well-Known Member

Вчорашні чанахи, тушена рибка в сметані, смажений кабачок з помідором та на вечерю буде жарена картопля з кефіром (по замовленню мужа)

Статус теми:
Закрита.