Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. тигрица

тигрица Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Грецький салат, бульйон, перець фарширований, сирники, салат з буряка, узвар.

2. lawyer

lawyer Member

салат з плавлених сирків з часничком, "нарядна" картопля по-шведськи, шницлі, підливка з грибів в сметані, компот з яблук/груш/слив

3. napoleona

napoleona Well-Known Member

пиріжки з лівером, салат з буряка, компот з винограду

4. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

чізкейк для дітей, канапки з філе оселедця, м"ясо тушене з чорносливом, бефстроганов з печінки і гречка. Якщо куплю зараз капусту квашену- то ще капусняк на копчених реберцях буде.
    Напитки- квас Боярський і чай м"ятно-шоколадний!)

5. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

Сьогодні рибний день вийшов - уха з лосося, до картопляного пюре рибні палички (мали бути котлети, але бажання дітей взяло гору), на вечерю в планах замовити суші.

6. Bublyk

Bublyk Member

В нас вівсянка з полуничним варенням, горохова зупка з копченим беконом і сухариками, домашній кавун (дідо на городі виростив) і поки всьо))

7. Nana11

Nana11 аспіранточка

А в нас курячі котлетки, макарони з томатно-часниковим соусом, на десерт сирник з яблуками, і компот з яблук і малини.

8. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Грибний суп, макарони, тушена курка з овочами, відбивні з гарбуза, круасани з шоколадом.

9. olerusya

olerusya sweet candy ;)

грибна підлива, картопляні пиріжки, шарлотка, вчорашній борщ. а на вечерю хочеться мені просто макаронів, йду варити:girl_yes2:

10. elektronika

elektronika Well-Known Member

Вчорашній борщ на перше. На друге котлети і свина тушонка, на гарнір гречка. На десерт робила вівсяне печиво, але перша порція печіва чомусь розплилась, тому залила цю крихту сметанно-желатиновим кремом, додала ожини, вийшов тортик=)

11. lawyer

lawyer Member

Мій чоловік вже втретє підряд просить зварити борщ:girl_crazy:, ще зробила тортик Мурашник та зварила яблучно-малиновий компот

12. Dolche

Dolche Well-Known Member

На сніданок мама забацала гарбузову кашу, вчорашня уха, плов і часничкові булочки.

13. elektronika

elektronika Well-Known Member

А я зварила капусняк! Ціле літо про нього мріяла=)

14. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Вистачило мене тільки на зупку і шубу, "доганялись" фруктами і печеньками.

15. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

вчора вечеряли картопляним пюре з відбивною курячою, салатом з дом сиру помідора огірка сметани
    на сніданок нам вареники з сиром, малому пельмені і кава з кокосовим печеньком

16. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

а у мене чечевичка ))) така класна, смачнюща ))) і готується просто-просто, швидко-швидко )))

ну і то не зовсім туди, але не знаю де запитати. Дівчата, хочу рибку стушити, але не знаю яку взяти, не хочеться пацькатися. Тому треба філе, але морський окунь не підходить, бо він виходить дуже жирний і смердючий ((( Хочу щось добре. Порадьте, будь ласка, може бути і з дорожчих. Дякую.

17. тигрица

тигрица Well-Known Member

Борщик. картопляне пюре. котлети. салат з капусти, налисники з абрикосовим варенням.

18. napoleona

napoleona Well-Known Member

плов, більше нема натхнення

19. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Налисники з сиром, голубці, котлети, салат з бурячків, ще хочу дуже шоколадних кексиків, але не має сил пекти...

20. Музик

Музик Мартуська

таблетки від голоду (то в нашій хаті так котлети називаються) з шампіньйонами, макарончики, яблучний пиріг

Статус теми:
Закрита.