Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bublyk

Bublyk Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Гречка з підливою з телятини, салат огірок+помідор, борщ, пиріг з плавлених сирків, компот з винограду і слив.

2. elektronika

elektronika Well-Known Member

І в мене =о, а ще сирник з шоколадним тістом під шоколадною глазурю, гриби білі смажені, до них відварна квасоля, юшка з білих грибів з домашніми макаронами. А собі робила салат з квасолі з болгарським перцем та вареною телятиною.

3. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

на сьогодні вариться вершкова зупка з лососем і солодким перцем, маринуються ребра, будуть запечені з цибулею і картоплею, салат з осінніх овочів з фетою, базиліком, гарбузовим насінням і духмяною соняшниковою олією.
    на десертики і каву підемо в кафе.

4. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

гречана зупка, макарон+підлива з грибів+підлива з сосиски(безглуздо, але хочу!)+сосиски самі
    салат з плавленого сирка(нагнали сирочком мені апетиту), запечені баклажани та кабачки з фетою та жовтими помідорами.
    зварю компот з малини, печенько 0,5 кг пісочне купили:girl_claping:

5. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Смачненьку піццу з всього, що є в холодильнику (ну майже):girl_crazy:

6. dasha

dasha Well-Known Member

Гороховий суп з реберцями, вареники з картоплею, як завжди налисники з м"ясом, компот з малини і яблук. Ввечері ще чекаю на купу грибів :girl_cray:

7. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Снідали діти молочною манкою- чоловік готував, я собі поспала трошки довше нині :) На обід приготувала суп-пюре з печериць, фарширований перець, ще на завтра є домашній йогурт, виноград і яблука, кисіль фруктовий. Зараз смакуємо морозивом після прогулянки :)

8. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

червоний борщик, овочеве рагу, пюре картопляне з оселедцем, тефтелі з рисом в сметані. ще хотіла млинців або налисників насмажити на десерт, але сили мене покинули. перенесемо на завтра.

9. fillette

fillette Well-Known Member

Сьогодні зварила лише гречану кашу і підливку з курки.

10. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Снідали тостами з фаршмаком, на обід овочева зупка з зеленим горошком, на вечерю планувала стушити капусту, але
    , а вечеряєм купованим бурітосом, а дитина буде або сир зі сметаною або кашу, що захоче.

11. elektronika

elektronika Well-Known Member

Пиріг з гречкою і картоплею, зрази картопляні з мясом - готувала. Все решта зі вчора лишилось.

12. Hermi

Hermi Well-Known Member

на сніданок гречка з відбивною і салатом з помідорів, на обід бульон з пиріжками, а на вечерю захотілось мені пельменів, коли наліпила, то уже і перехотіла. Після вечері ще випила кефіру (точніше кислого молока домашнього) з здобними булочками і чайочок з сирником:)

13. Dolche

Dolche Well-Known Member

Овочева зупка, запечені зрази з м"ясом зі сметаною, смажена в клярі цвітна капуста з часничком, салат з помідорів, шоколадний торт (точніше лише бісквіт, крем буде завтра, бо вже немала сил сьогодні щось збивати)

14. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

у нас - вареники, юшка із білими грибами, підлива з білих грибів в сметані, печене м*ясо в східних спеціях, кукурудза варена, торт вафельний із білоруським згущеним молоком і маслом, кавун, інжир та сухофрукти :)

15. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Щойно зварила борщ, підсмажила печінку, зробила салат з сиру та курки та спекла бісквіт , на вечерю вчорашня гречка та м`ясна підлива.

16. Ariel

Ariel Well-Known Member

В нас сьогодні курячий бульйон з макаронами, голубці двох видів: з рисом/м"ясом, з картоплею. На десерт тортик "Карпатка", паска і домашній виноградний сік.:d23:

17. lilochok

lilochok Well-Known Member

Картопляне пюре, смажені грибочки в сметані та салатик з капусти

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

Поскільки дітей звалила на мужа, то нині у нас- налисники з сиром і родзинками, тефтелі м"ясні в помідоровому соусі, запечена картопля з часником та зеленню, грибочки в сметані, пляцок "Яблука в перині" (мій улюблений))), ще буде якась зупа, поки вариться бульйон, думаю яка:girl_in_dreams:...)), компот з яблук. На вимогу дитини ще робила макарони домашні, тобто сама робила, з молоком. І ще дуже хочу зробити вареники зі сливами на дріждовому тісті, але боюсь не подужаю.)):girl_crazy:

19. Delfy

Delfy Well-Known Member

а в нас сьогодні будуть трошки гості - дуже свої але я готуюсь :) буде в нас салат з тунцем, салат Цезар з куркою (якраз смажу)), тарталетки з ікрою, печена картопля, курячі шашлички з шампіньйонами і на десерт морозиво, бісквіт та свіжо-зварене сливове варення :girl_dance:

20. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Гриби самоназбирані :) смажені, гречка, пюре картопляне, гороховий супчик, печене мясце. Печеться великий сирник і в процесі цибулево-сирний пиріг.

Статус теми:
Закрита.