Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sankasan

Sankasan Руда мама

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (4)

В духовці вже томиться половинка гарного жирного домашнього півника, з цілими картоплинами та грибами. НА сніданок був омлет "по-болгарськи" та бутерброди з паштетиком печінковим:)

2. SweetMira

SweetMira Well-Known Member

зупка грибна з квасолею, каша пшенична, рибка під овочами запечена в фользі, салат сезонний і шарлотка з яблуками...

3. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

зранку захотілось якихось легких тостів, то зробила з айсбергом, помідорками і паприксоусом, на вечір замаринувала рибку для запікання у фользі і кабачок на грилі, а ще - замаринувала оселедець, бо то вже холодно, а коли холодно люблю різний оселедець... і в шубі... і без шуби)))

4. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

кусочок манника
    зранку були молочні макарони для всіх
    пообідали ми з малими пельменями, і залишили ще татові на вечерю+зроблю салат
    компот з сушки

---------- Додано в 17:25 ---------- Попередній допис був написаний в 15:51 ----------

щойно посмажила сирники, перекусили з несквіком

5. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Запекла куряче філе і зробила салат з того, що було наявно в холодильнику, а там було: айсберг, твердий сир, яйця, оливки, куряча грудинка і помідорки чері. Вийшло досить файно :)
    Ще другий день хочу оладів з яблуками, але не маю кефіру вдома, а магазин далеко і йти неохота.

6. Krosha

Krosha Well-Known Member

Вчора наготувалась: салат з помідорів, перцю болгарського і кукурудзи, смажена цвітна капуста, картопляний кугл (готувала вперше - запіканка з тертої картоплі), тушена в сметанці куряча печінка. А ще купила вчора ковбаски абрикосові - ну дуже вони мені смакують.

7. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Зранку була просто кава
    щойно пообідали олівє, тости з ковбасою та смажені яїчка(це чоловік готував) +молочна кава
    На вечерю маю філе, треба щось придумати

8. napoleona

napoleona Well-Known Member

пиріжки з легенями і мясом, борщик червоний, макаронки для дитини, сливовий пиріг, каркаде типу компот, в планах відбивні і салат з буряка

9. lawyer

lawyer Member

сніданок - сирна запіканка з ваніллю та сметанкове капучіно
    обід - грибна зупа, пельмені, компот з яблук, слив та персиків
    вечеря - піца
    перекуси:) - виноград, кавун, молоді горіхи

10. AilataN

AilataN жива

Маленькі закусочні пиріжки з лівером ( хтось мені нагнав апетиту :))
    Бульйон овочево- курячий
    Пиріг з яблуками і персиками
    Салат з помідорів, яйця, зеленої цибульки з гірчичною заправкою
    Мясні медальйони запечені в духовці
    компот

11. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

Горохова зупа, гречка, печінка з яблуками, спаржа, на десерт купила "естерхазі" в сільпо і вже смакую з кавою...

12. zetta

zetta Well-Known Member

Гуляш по каськітченськи , сливовий пиріг , макарони , тушена курочка, лисички , рис з кропом. Салат.

13. Margot

Margot Well-Known Member

борщ, гречка з підливою, відбивні, запечені баклажани,маково-горіховий пляцок з вишнями на десерт, узвар)

14. Alicia

Alicia Well-Known Member

Передали батьки гарбуза - маємо суп-крем, запечені дольки в травах з цілим запеченим часником + тости. На вечір буде м"ясо по-фр (звісно на ДП підгледіла), салат з селери і яблук. А ще збулася моя гастрономічна хотілка - інжир! Будемо ще мати сирну дошку з медом, інжиром, горішками і виноградом, і вином.

15. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

В мене буде просто - зупа найпростіша, реберцята тушковані, гриби смажені, салата зелена, на десерти мають банановий хлібець з кокосом без муки.

16. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

омлет і тости з сиром буко і вареною ковбасою, буко мені менш смакує ніж філадельфія, але і ціна інша:)
    спагеті з сосисками і салат з бурячка
    чоловік попросив олів"є, от що означає проявити ініціативу, 5 років не було в хаті олів"є у моєму виконанні для нас, зробила на свою голову
    а ще мама крілика обіцяла
    ага, у всіх сливовий пиріг і я його хочу і сливи маю добрі, але блін, крім мене випічки ніхто не їсть, бо то ж вуглеводи, такщо продовжую хотіти

17. AilataN

AilataN жива

Ходить за мною, сама примітивна бурячкова салатка. Але, поки в доступі великі і смачні бичосерцеві помідори, то, з дня на день , відкладається бурячковий салат (
    До всього , що є з обіду, на вечерю отримала супер термінове замовлення : скумбрію в росолі з огірків:connie_pull-pigtailроблену в мікро, а до неї смажену картоплю. Загалом муж відривається по повній, і я йому не перечу. Поки що :)
    на завтра теж має бути "айлав"ю", трохи напряжно, але і я за таким скучила.

18. zabawa

zabawa Member

У нас сьогодні язик тушкований в сметані, на гарнір рис і салат з огірків- цибульки з сметаною. Є варенички (домашні заморожені), може кому приспічить. Гарбузова каша, від якої діти відмовились і вечеряли булками з нутеллою, запили молоком. І "догналися" морозивом. Вечеря така- собі, зато діти довольні :girl_yes2:

19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Запланувала грибову зупу. Гриби зварила. Зупи нема. ))) Вчорайшу вже з’їли.

20. Korzuk

Korzuk Active Member

Зварила бульйон (треба ще макаронки відварити), картопляне п'юре з м'ясною підливою і кабачковий тортик. (кабачкові млинці перемащені потертим плавленим сирком з майонезом і часничком) на десерт будуть пряники з трав'яним чайочком.

Статус теми:
Закрита.