Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (4)

такс, шукала в морозилці одне а знайшла кровянку та кусочок салямі з Чехії+відкрила кабачкову ікру на пробу
    щойно чоловік приніс кавуна 2/3 ми зїли+вафлі

ще в планах посмажити чоловікові відбивні курячі на завтра на роботу

2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

неа, непривильний був в нас, ход-доги на заправці, майонезні салати в гостях, поп корн і салат без заправки з креденсу в кіно і чоловік ще ті олійні вареники в вареники тут! після кіно з"їв, ото комплект:girl_crazy:
    зате сьогодні вівсянка, легкий овочевий супчик:girl_yes2:

3. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Ми сьогодні з донечкою ліпили вареники з сиром і картоплею, а ще зробили домашнє бананове морозиво на десерт- смакота :girl_tender: !

4. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

"готувати" то сьогодні заголосно сказано про мене... так... закинула на 5 хвилин тальятеллі у кипяток, потім додала соусу песто, та гайда їсти)))
    ... а ще коліжанка нас пригостила варениками з ожиною, яка ж то смакота... ммм...

5. kvVItKA

простенький салатик з помідора, огірка, фіолетової цибульки з олією і бальзаміко, запечена куряча грудка, маринована в медово-гірчичному соусі, печені картопля, кабачок, баклажан, перець в прованських травах + часниковий соус за бажанням і то все з томатним соком, ото я вечерю забацала-смакота:nyam2:

6. lawyer

lawyer Member

Снідали яблучною шарлоткою з капучіно. Обід - крем-суп з броколі та картоплі, цвітна капуста в клярі, салат олів'є, яблучний компот. Вечеря - хрусти, морозиво, інжирні персики

7. elektronika

elektronika Well-Known Member

Борщ, індичі котлети, гриби в сметані, ікра з баклажанів, картопля. На десерт вчора напекла вівсяного печіва з шоколадом=)

8. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

червоний борщ, запечена курка з картоплею, фарширований перець, шоколадний торт від Алісії, киш-миш.

9. amaretto

вчора спекла хлібець та зварила зупку з фрикадельок, сирнички
    ходить за мною штрудель, якщо куплю яблука то точно спечу
    компот з винограду(вже свій)
    а далі я в роздумах, купила пшеничну кашу, чоловікові засмакувало в тьощі, а що до неї? якусь підливку з тіфтєлями чи рибу втушити в сметані:girl_in_dreams:
    а може і крем-суп зроблю, але питання з чого.....
    Чоловікові можна просто миску пельменів або котлет, а я не хочу:girl_cray:

Дівчата що там в меню на сьогодні?

10. napoleona

napoleona Well-Known Member

голубці (мамині:)), гречка з часничком, пікантна тушена капуста з телятиною, грибна зупка з білих грибочків(теж мама зварила і її вже майже нема), компот з груш, яблук, горобини, морквяно-абрикосовий сік
    і нарешті докрутила закрутки

11. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Овочева зупка, печериці зі сметаною, котлети, гречка, картопляне пюре, сирний салатик з часником , компот з ягід, вівсяне печиво .

12. Farfalla

Farfalla Member

Снідали ми яєшнею з тунцем, на обід - картопляне пюре і печінка, тушкована у білому вині + городні бабцині огірки :girl_wink: а от вечір-вечір-вечір: може зварю борщик

13. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

Сьогодні вирішила позайматись кулінарним "плагіатом", тому в нас на вечерю буде гуакамоле від kvVItKA та
    :girl_crazy:

14. SweetMira

SweetMira Well-Known Member

суп з цвітною капустою, запіканка гречана з грибами і куркою, салат з баклажанами і моцареллою, а на десерт, його величність, "Тірамісу"....свято все ж таки...

15. kvVItKA

Antivirus, смачного! Приємно. А в мене сьогодні порожньо, от реально ((( ну були канапки з лососем, в малого несквік з йогуртом, на обід доїли суп з цвітною капустою і сирники ( якщо чесно то був один для малого) ну і все. Вчора купила все на яблучний наполеон від Corena, але чоловік забрав мене повечеряти то не склалось. Планів жодних, продуктів теж (((

16. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Зварила сьогодні улюблену зупку мужа - з сочевицею на копчених реберцях, маємо ще голонку з дель песто
    Мама щойно зайшла - принесла вареничків і салатик олів*є, а я все ж маю настрій на салатик з овочів і тунця.
    Ще в планах спекти малиновий флан.

17. elektronika

elektronika Well-Known Member

Нічого нового не варила, маємо все зі вчора. На солодке печу сирник=)

18. Holly

Holly Moderator

Спагеті з соусом, тушкована капуста, кабачкові оладки, вівсяне печиво. Зранку пекла шоколадний кекс. Хочу ще булочки, але не знаю, чи малий дасть на кухню вийти

19. amaretto

Звітую, зробила курячі тіфтєлі в сметані з пшеничною кашкою(всі ми зіли по 2 порції+наложила чоловікові на роботу, як результат кашу зїли всю і залишилось 3 тіфтєлі з 24)+салат з помідора та перцю(чоловік з майонезом я з французькою гірчицею)
    Штрудель не встигла, буде на завтра, так само як бульйон

20. kvVItKA

курку гриль чоловік приніс, я картоплю з кабачком запекла, запила натуральним домашнім томатним соком (дякую olena)
    ну і ясно, що курки ми не подужали і я вперше надумала робити олів"є! (я завжди займаюсь нарізкою цього салату на свята, в мами, в бабці, але вдома собі ніколи не робила), а ще замісила тісто
    а з білків зробила чоловіку омлет:)
    на сніданок була вівсянка:)

Статус теми:
Закрита.