Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (4)

ми снідали не вдома і я стоптала Цезар з куркою, яйця пашот щось не наважилась і віддала свою порцію чоловіку, була ще мясна нарізка (язик мммм) і смачнющий крем брюле:nyam2:
    вечерятимемо в компанії моїх подруг-вже зробила гуакамоле, в планах Нісуаз, Капрезе з маринованою руколою, може ще Мізерія (тягне мене на сири), сирна нарізка з варенням і виноградом, мясна нарізка, овочева нарізка, баклажанові бочечки, картопляне пюре і телячі медальойни такі як вчора, з гірчичним соусом і помідорами, неймовірно смачно:nyam2:
    на десерт сирник з персиком

2. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

зелений борщ, рис з овочами, запечені курячі ніжки, яблучний пиріг

3. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Вареники з картоплею і сиром:nyam2:,мясна підлива до гречки, жарена печіночка з цибулькою і морквочкою, кампот, фрукти і сирник.

4. napoleona

napoleona Well-Known Member

нарешті доварила, досмажила
    котлети велика миска, і дуже смачний суп з фореллю і морепродуктами (дитина за один підхід затоптала цілу рибину:)) компот з груш і дині

5. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

супчик "Підбивані лопатки" і Пиріг з картоплі і гречки з грибною підливкою)

6. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

зробила сьогодні молочно-рисову запіканку з домашніми яблучками, сливками і грушками. Яка то смакота! Топчу цілий день і не набридає :) навіть свекруха зацінила . А як прийде чоловік - певно буду бити відбівні - він без мняса не може :)

7. Sankasan

Sankasan Руда мама

Знову запечена буженина в гірчиці в рукаві в духовці, стоїть в духовці пиріг з яблуками - грушами - сливами, і типу "болгарський сач" з телятини і овочів.

8. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

Коліжанка вчора нагнала апетиту на фарширований перець, тому сьогодні готую саме його і зупу-пюрешку з гарбуза.

9. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Вчора на вечерю зробила відбивні по-французьки(щось типу того)+салат
    Сьогодні чоловік доїдав борщ, залишилось олівє з замовлення(я його лише спробувала як заправляла, дістала якусь апатію до майонезу, вже декілька днів його не їм)
    Зараз йду смажити сирничків на сьогодні та завтра(якщо не зїдять сьогодні)
    Все купила на піцу, яку буду робити ввечері+собі грецький салат
    І треба щось ще придумати на завтра щоб завтра не заходити на кухню

10. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Снідали сиром зі сметаною та родзинками і чаєм, обід- "лінива юшка"- з сардини, тушковані курячі крильця в сметані і макарони, салат з бурячків на десерт традиційно фрукти- сьогодні- грушки і яблука.

11. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

снідали ми кашою, на обід запекли собі картопельку, ще маємо чечевицю, салат сир з помідорами та огірками, бабуся передала нам багато малини тож ми робимо собі малинові смузі, ще маю баночку маринованих помідорів, кампот з малинки і персиків і зараз буду робити пиріг з грушами і мигдалем

12. AilataN

AilataN жива

Сьогодні доїла останній, думаю про ще одну порцію.
    Манник, рис з овочами для малявки, а на вечерю напевно яєшню посмажу та й усе.
    На завтра планую щось з печіночкою зробити.

13. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Снідали сиром зі сметаною, на обід була зупка помідоркова, круасани з какао. На вечерю гречка і курячі відбивні, овочі. Фрукти: грушки, персики, банани. На завтра хочу фарширований перець зробити:)Нямка.

14. Sankasan

Sankasan Руда мама

Маринуємо сливку. :girl_yes:На обід потім буде моя улюблена ріденька пюрешечка з телятенкою і овочами, і морозиво з динею:)

15. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

бульйончик.

16. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

зробила на обід макарон з куркою+вариться кукурудза+купила печива
    я сьогодні лінива(

17. Nica

Nica Well-Known Member

А ми на вихідні вибрались на рибалку на Дністер. Тому, на вечерю шашличок і салатик мізерія, а на пізній сніданок уха, із зловленоі рибки, ще планується куліш:girl_dance: смачно нам!

18. dasha

dasha Well-Known Member

Картопля з маслом з укропом, борщ, тушковані баклажани, налисники з м"ясом, пісочне печиво, компот з ожини

19. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

А у нас фаршировані перці і суп з фрекадельок (крокодилок-ток малий називає).

20. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

В нас сьогодні свято живота грибна юшка, багато пельменів, салат "білочка" в корзинках, салат "козел в городі", відбивні по-королівськи, на десерт яблучний наполеон і молочний бананово-малиновий коктейль :girl_in_love:

Статус теми:
Закрита.