Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. tsyganka

tsyganka Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (4)

У нас гречка, котлети, салат з крабів, кукурудзи, огірка і перця. На перше помідорова зупка з кльоцками.:girl_wink:

2. AilataN

AilataN жива

Смачнючі баклажани з помідорами ( які я їм вже третій день, бо з великого розуму наробила невелику цистерну тої смакоти)
    для менших вареники з картоплею ( принесли мені пакет старої бульби, щось я з молодої картоплві вареники не дуже люблю)
    зварила кашу собаці. Такий запах- що хоч бери ложку і їж:xaxa:

В планах : кукурудза, печиво вівсяне хочу спекти, якусь зупку, на вечерю без поняття що то робити.
    Почекаю що ви напишете:)

3. Gorgona

Gorgona Member

В нас плов, салат (з овочами, сиром і курячою грудинкою), запіканка з цвітної капусти, а на десерт персиковий сік з морозивом.

4. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

приєднуюсь:)
    на обід наїлась вареників на сніданок звичний омлет і тости з філадельфією:nyam2:
    вчора мама котлет передала то були з спагеті (вже 100 років не їла макарон), на сьогодні залишилось 3 котлетки і як їх поділити?
    думаю або крем суп з кабачка або кабачкові деруни зробити, є ще мега смачний компот з ялук-сливок-аличі-персика

5. Valensia

Valensia Well-Known Member

в нас теж вареники в плнах на сьогодні, мамуся зварить мені рисову зупку, я планую втушити шпарагівку в сметані, а ще пиріг, чи то пляцок з румбамбаром, ну і компот з яблук,порічок,абрикос і вишень.

6. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

налисники з сиром(вчора ввечері робила), зрази з капустою, мама зварила горохову зупку, компот з абрикосів та порічки. ще є картопля тушена з реберцями
    особисто я снідала булкою з маслом та шоколадним морозивом з кавою

7. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Вівсянка, кабачковий суп з фрикадельками, гречаники, компот з яблук і слив і ще залила багато желе з фруктами.

8. Farfalla

Farfalla Member

Ми поснідали молочною вівсяною кашею, зараз варю гречану зупку і тушкуватиму капусту, а на вечір... думаю, що запечу картоплю в духовці з курячими стегнами та й салатик з огірків\помідорів зроблю. Ото й усе сьогоднішнє меню!

9. lawyer

lawyer Member

Наразі тільки снідали: грінки з пршуттом, камамбер з клюквою, капрезе, йогурти, сирник, сік, чокочіно

10. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

на сніданок, налисники на пиві зі свіжо-зробленим абрикосовим варенням:girl_in_love:
    На обід - курячий бульйон і грецький салат з бринзою,
    а на вечерю - яєшня з мисливськими ковбасками і помідорчиком

11. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

на сніданок був холодний м"ятний сирник - мій експеримент цього тижня, кава, для дитини вівсянка з ягодами, обідали крем-зупкою з кабачка і цвітної капусти з тертим сиром, звісно на дп підгледіла ;), на вечерю шпарагівка в маслі з сухарями, запечені курячі ляшки. ще маємо перший цього року кавун, смачнючу цукрову кукурудзу і на десерт від моєї мами улюблені тістечка "яблука в тісті".

12. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Доня снідала вівсянкою, ще у нас є бульйон, фаршировані кабачки, напекла цілу миску оладок, від вчора за мною ходили, на десерт у нас сирні кексики і компот

13. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Бульйончик з дом.півника.
    голубці
    салат "Олів"є"
    фаршировані шампіньйони
    налисники з сиром та родзинками.
    компот з яблук, сливи, персик.

14. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

15. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Курячі гомілки на грилі, шампіньйони на грилі, салат з болгарської бринзи, суміші салату, помідорок черрі, а на десерт кавун:girl_yes2:

16. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Котлети свинячі смажені для чоловіка, котлети індюшачі парові для нас з доцьою, до того гречка і квашені огірки. Ще чоловік замовив шубу, вле то певно тільки овочі зварю, а зроблю вже завтра.

17. Музик

Музик Мартуська

фарширований перчик, овочеве рагу, шоколадні тістечка з шоколадним кремом і какао посипані

18. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

на обід зробила вареники з вишнями:girl_tender:
    на вечерю овочевий салатик
    а на сніданок були мюслі

19. Bublyk

Bublyk Member

зупка з м"ясом індика і цвітною капустою, салат редиска+огірки+цибулька+сир+сметана, тушковані кабачки з овочами, банош зі шкварками і бринзою.

20. AilataN

AilataN жива

шууубаааа....

У нас мікродози. Що двом маленьким дівчаткам треба? :)
    Зранку пару вівсяних пластівців. в обід щавлева зупка зі сметанкою, виноград і помідори.
    бульйон з однюсінької курячої лапи, пригоршня макаронів павутинок.
    Персики.
    Компоту багато.
    на завтра замаринувала скумбрію, зроблю в мікро.

Статус теми:
Закрита.