Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Inglor

Inglor Well-Known Member

І в нас також борщик з домашнім хлібчиком, піца, картопля-пюре з котлетою і салат з квашеною капустою.

• Подобається Подобається x 4
  2. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Робила сьогодні салатик з селери, моркви і яблука. Ще в планах запекти реберця і зварити до них макарони.

• Подобається Подобається x 1
  3. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Салат з квашеної капусти, смажена картопля і запечена гречка, томатна підливка, суп гороховий, домашній йогурт з фруктами, ну і моя кулінарна вихвалялка - щойно витягнула з мульті шоколадний брауні і залила його шоколадним ганашем. Шоколадна шоколадність!
    Завтра буду пробувати :)

4. vakyolka

vakyolka Well-Known Member

Сирна запіканка в мультиварці:girl_in_love:, гречка з салатом з кислої капусти, а на завтра розморожую печінку і буду її тушкувати, ну а гарнір чоловік замовить)

• Подобається Подобається x 2
  5. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Вже готовий крем-суп пюре з печариць,з вершками, моя любов від недавна:girl_in_love: і на черзі сметанкове желе з бананами, чоловік його лопає, аж за вухами лящить))

• Подобається Подобається x 3
  6. tsyganka

tsyganka Member

Печена картопля, салат з синьої капусти, для малого бульйон з перепілок.

7. EgoMusicus

Зварила рис з морквочкою "а-ля плов без м'яса". Запекла курочку. Ще є салатик з селери, моркви і яблучка. На рідке ще є овочевий супчик. А на сніданок вівсянка.

8. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Запіканка з картоплею, морквою і грибами, червоний борщ і ото зараз буду братися за тортик, дуже мені солодкого захотілося:girl_smile:

9. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

сніданок- гречка з молоком, обід- фірмовий червоний борщ від мого чоловіка :girl_in_love:, фарширований перчик (перець мала заморожений), на десерт яблучний пиріг.

10. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

часто в цій темі шукаю натхнення до приготування страв на щодень :girl_smile:, але ще ніколи не писала сама, що готую.
    сьогодні на сніданок була сирна запіканка, на обід тушкована печінка, яка нам усім найкраще смакує з гречкою та салат з черемші зі серцем.
    Чоловік приготував свій фірмовий борщик. На вечерю всі дружно ліпили пельмені і ще планую спекти гарбузовий кекс на завтра.

• Подобається Подобається x 5
  11. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Сніданок :
    малюку - молочна кукурудзяна кашка, домашній йогурт.
    нам - залишок вчорашньої гречки з пушкованою індичою печінкою, салат з черемші та яйця.
    Обід:
    білий квашений борщ, печений пиріг
    Вечеря:
    плануються або деруни із сметаною-сиром-зеленню, або просто велика піца - ще не вирішили..

12. poetka

poetka Well-Known Member

Нам вже так хочеться свіжого салатику. Я зранку натерла редьки з морквою на корейській терці,заправила лимоном і олійкою і свіжою петрушкою, смакота і так файно румкає :) картопляне п"юре і чоловік приніс мисливські сосиски (то не здорово, але смачно і раз в рік можна), А ще біля нас відкрили кондитерську, я не могла не спробувати... Спробувала і далі буду пекти своє :)

13. raspberry

raspberry Well-Known Member

Вчора вперше готувала на рідній кухні після повернення додому. Отже, з тої радості наготувала на сніданок: Владу гречану кашку і компот з обліпіхи, Яні омлет з домашніх яєць в вигляді ведмедика і какао, чоловік снідав дієтичними хлібцями зі щучою ікрою і кавою, я теж, тільки канапки з батону. На обід зварили уху зі щуки і багато зелені. На підвечірок - сир домашній з фруктами. На вечерю - хінкалі/печена щука з овочевим салатом.

• Подобається Подобається x 5
  14. Музик

Музик Мартуська

на сніданок були бутерброди з сиром і огірком, яєчня і тортик (шматочок купованого Захера), на обід - гарбузовий крем-суп, а на вечерю - гречка і печінкові млинці

15. EgoMusicus

Сьогодні день готування. На сніданок смажила панкейки з вівсяної муки і корисний шоколад з керобу.
    Планую зварити червоний борщ, картоплю-пюре, ще маю печену домашню курку. Вчора зробила салат з черемші і яйця. І пити - компот з сушки.

16. Caramel ka

Caramel ka Well-Known Member

зварила нині борщ з фасолькою, вареники з картоплі і сиру, салат з черемші, і кутючоловік з дітьми смажить крильця на мангалі

17. Жменька

Жменька Well-Known Member

А у нас сьогодні на сніданок рулетики з лаваша з сиром і печеричками, на обід -рибна юшка і салат з тунцем. На десерт сирник та імбирне печиво -все пекли разом з доцьою))) А вечерю ще не придумала, але дітьо просить піццу

18. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

На сніданок-деруни з сметаною,обід-борщик з часниковими пампушками(з Ашану) ,а на вечерю мабуть зроблю якийсь легенький салатик

19. advocat

advocat Well-Known Member

У нас тепер часто така страва, доця такий рис полюбляє, ще туди додаю морожений горошок, кукурудзку
    --- дописи об"єднано, 22 Березень 2015 ---
    Надали мені смаку, люблю редьку

У нас нині на ранок молочна каша манна з варенням. На обід борщ і величезна бритванка пирога з двома начинками: квашеною тушкованою капустою з грибами та з начинкою з рису порею черемші та яєць. Ще є млинці з м'ясом, а на вечерю плануються голубці з картоплі з грибами за рецептом однієї з наших форумляночок
    А на десерт домашні цукерки з горіхами, дуже класні на смак як щербет або корівка, і шарлотка з мороженої смородини, компот з сушки.

Останнє редагування: 22 Березень 2015
  20. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

В нас яєшня на сніданок
    чанахи і вареники на обід а на вечерю готую піцу.

Статус теми:
Закрита.