Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Так усіх на домашній сир потягнуло. Я тед зробила солоненький домашній сир зі сметаноб. Планую ще йогурт зготувати і на ніч поставити!

• Подобається Подобається x 1
  2. Нюта

Нюта Well-Known Member

Горохова зупка на копчених реберцях з мультиварки! Тушковане серце з маслятами. На гарній незнаю ще що буде:-(

3. Shamna

Shamna Мамуся

Запекла картопельку з часничком в мульті, супчик з горошку, ще є гречка з сосиками та розсіл з качки.

4. raspberry

raspberry Well-Known Member

Сніданок - канапки, Влад - Нордік, в обід - бульйон з курки з макаронами, на вечерю насмажу картопельки з кефіром, аж ходить за мною! Ну і фрукти, печенька, сир, компот.

• Подобається Подобається x 2
  5. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

В нас картопля запечена в борошні. Окремо роблю масло до цієї картоплі (масло розтоплюю додаючи багато зелені, трошки часнику і дрібку солі і в холодильник щоб знову застигло).

6. Diana

Diana мрійниця

звари плов, а ввечері після роб. тушковану капусту та солянку

7. svoybox

svoybox Well-Known Member

Сніданок - вівсянка, йогурт, обід - капусняк і пиріжки з м'ясом, вечеря - гречка з печеним м'ясом. На десерт є декілька пиріжків з повидлом (забагато намісила)

8. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

В нас сьогодні бульйон, налисники з м"ясом, курячі відбивні, гречка, сирники і гарбузові оладки.

9. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Зупка з грибами і вермішеллю, картопляне п"юре з відбивними, оладки, компот з сушки.

10. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

На сніданок традиційно вівсянка на молоці з фруктами, чай/кава із солоденьким (куди ж без нього);
    На обід червоний борщик з грибочками;
    На вечерю чанахи)
    Із солодкого спекла рогалики з сиром:nyam2: І маємо чайочок із липи, шипшини і брусничок;)

11. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Вчора зварила червоний борщик, спагетті. А сьогодні будуть налиснички, вже до них зварила шоколад з керобу замість какао(смакота, ммм:girl_claping:). А ще планую запекти ввечері рибу, але ще не знаю, що всередину покласти (ніц підходящого немає).

12. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

в мене в холодильнику миш повішалась)))
    є ще трошки риби смаженої і пару крилець зі вчорашньої вечері. нині будуть вареники від мами.

13. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

В нас суп з фрикадельками, тефтелі в томатному соусі і тушена печінка для малечі.

14. Banny

Banny Well-Known Member

В мене сьогодні капусняк, пшенична каша з мясом і грибами, ще спекла пиріг з чорницями...

15. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

червоний борщ, гречка, тушкована печінка, булочки з вишнями, компот з сухофруктів і шипшини, домашній хліб з висівками, ще зроблю дітям (і собі :)) салат з моркви-яблука-сметани-родзинок...:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 3
  16. Delikatna frukta

Delikatna frukta New Member

А у нас сьогодні зупка овочева з плавленим сирком, варенички з картоплею-сиром, салат з пекінської капусти (з яйцями, червоною циб. і оливковою олійкою). P.S. Це тільки у мене склалося враження, що дівчатка часто у цій темі дописують за тим принципом, що і рибалки, коли розказують про свій вилов? :girl_wink:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

ну я пишу, коли є про що писати:girl_crazy: та й ніц особливого не виварюю))
    сьогодні от зготувала гречаники і тушковану капусту з пшоном. гарнір собі хто який захоче...
    ну і заглядаюся на тортик "шоколад на кип*ятку", бо так душа прагне ШОКОЛАДУ, що гину:girl_blush2:

• Подобається Подобається x 5
  18. marruda

marruda New Member

а в мене сьогодні яблучний пиріг за новим рецептом) не знаю чи вдасться, але вже чути смачний запах з кухні :girl_smile:

19. Lelijka

Lelijka Well-Known Member

а в нас на вечерю будуть деруни з сметанкою, тортик снікерс, малечі вівсяна кашка з абрикосами

20. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Я сьогодні після обіду вдома, то вдарилась в готування. Будемо мати млинці з гречкою і м'яском, суп з фрикадельками, макарони з сиром, салат з пекінки з зеленю, узвар і ще може навіть пиріжків з варенням спечу.

Статус теми:
Закрита.