Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. tsyganka

tsyganka Member

Пекла пиріг з гречкою і картоплею(вперше!:girl_tender:), для себе і малого - пшоняна зупка з телятиною, для нашого тата - ченахи.

2. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

О, і мені пирога захотілось. Печу сьогодні насипний пиріг з яблучком і гарбузом + вишеньки.

• Подобається Подобається x 1
  3. Wildcat

Wildcat Well-Known Member

Вареники з картоплею і борщ)

4. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Зранку була вівсянка з сушеною журавлиною і канапки з маслом, паштетом і зеленою цибулькою та кава з молоком. На обід запікала свинні відбивні з грибами і сиром, до них був рис, чоловік доїдав ще овочевий суп. На вечерю планую деруни і шарлотку для чоловіка і щось мінус60-тне для себе. Що зготувати на завтра не уявляю. Перечитую розділ:read:

5. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

В нас на сніданок канапе з молочною ковбасою/ варенням і кава. Малій булка з молоком. На обід смажена картопля з цибулькою і помідорки мариновані. Є ще бульйон. Зараз відварюю капустку на тушену, будуть ще вареники з картоплею і сиром на завтра і м*ясо по французьки.

• Подобається Подобається x 2
  6. Caramel ka

Caramel ka Well-Known Member

На сніданок кукурудзяна кашка з молоком, на обід вареники з картоплею, на вечерю капусняк з копченими ребрами (на завтра точно вистачить: буде в мене вихідний)

7. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Грецький суп з фрикадельками, смажена на грилі горбуша, морквяний торт:girl_yes2:

8. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

сніданок- солодкий сир, кавовий напій з молоком, булочки. Обід- суп з грибами (консервованими), тушкована картопля з мясом, домашній хліб,

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

Зупка горохова на копчених ребрах (сто років її не варила:)). Мала ше трошки заморожених своїх пельменів, салат з сирків, дітям гречка і парові котлетки з телятини. Ше хочу зараз спекти пісочного печива простенького.:) Компот з замороженої ожини і смородини.

• Подобається Подобається x 4
  10. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

Уха зі щуки, капуста тушкована, картопля п'юре, налисники з сиром, компот з полуниці, яблук та лайму.

11. poetka

poetka Well-Known Member

А в мене зранку були сирники з сметаною. Обід пропускаю. На вечерю тушкована бульбочка з гарбузом і брюсельською капустою...зараз ще салат зроблю з капусти і все.....Економія,що називається. М"ясо подорожчало дуже, пішла на базар взяла звичний кусок, як все,заважило на 80 грн,взяла половину, замаренувала на завтра. Коротше,якось тепер дівчата будемо економити і видумувати щось попростіше...

12. JaNazarkova

JaNazarkova Well-Known Member

А я сьогодні готувала на дві сім'ї, отож на сніданок була гречана каша, а далі бульйон з індика, суп з фрикадельками, плов, тушковані крильця, відбивні, на десерт мали бісквіт з сметанковим кремом і персиками. Тепер нарешті все прибрала, помила, лягла і почуваю себе конем, а не жінкою.

13. Banny

Banny Well-Known Member

Гарячі канапки,зелений борщ,гречка з грибною підливкою,котлетки...

Отправлено с моего GT-S5660 через Tapatalk

14. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

А я варила червоний борщик стогодні. А ще маю картопельку пюре, курячі відбивні і котлетки.

15. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

На сніданок була гречка з сосисками, а вечеря - пюре, відбивні курячі і салат з редьки.

16. Sankasan

Sankasan Руда мама

Булочки з корицею, булочки з капустою, телятинка під червоним вином, індичі сардельки, компот.

17. Inglor

Inglor Well-Known Member

Борщ з кваску, деруни, компот з винограду і яблук.

• Смішно Смішно x 1
  18. Музик

Музик Мартуська

гарбузовий крем-суп, качка печена, салатик овочевий

19. Ярочка

Ярочка Well-Known Member

Банєк бульби і трилітровий слойок квашеної капусти

• Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

помідорова зупка з копченими ковбасками, кукурудзяна каша з сиром і сметаною-обід
    картопляне пюре і тушковані курячі сердечка+ ікра кабачкова мамина-буде вечеря

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.