Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (4)

сьогодні маємо маленьку компанію до вечері. в нас буде піца з тунцем, салат з креветками, капрезе, і чоколядовий балі бей на десерт.

2. Farfalla

Farfalla Member

На сніданок - яєшня з помідорами, на обід - паста в томатному соусі з пармезаном, салат з листя салатки, огірків, помідорів та творогу + оливк. олія, на вечерю зварю борщик червоний!

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

на сніданок були скрембл яйця+смажені помідори+тости з філадельфією і грецький йогурт, на обід пельмені від Амарето, щойно насмажила морквяних млинців, продовжую хотіти баклажанів з чимось, але вдома не має жодного баклажана

4. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

А я начиталась Farfallu про помідорову зупку і собі захотілось - зварила
    Ще мама принесла молоденького гарбуза - кашка готова, ням-ням
    А ще кукурудзу молоду маю - обожнюю таку
    І компотик зварила
    І сиджу чекаю мужа з Києва з київським тортиком :girl_yes:

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

тадам! відбулось, дякуючи Марципанці і рецепту Зорянизірки я вчора спекла баклажани з рікотою:nyam2:
    і вже маю шпарагівку тому думаю сьогодні-завтра і її спробую
    зараз снідаю залишками вчорашнього м"яса по-французьки, ням, чоловік ніколи вчорашніми стравами не снідає тому для нього тости і яєшня, малявка їсть манку (мубуть 5 раз в житті) з бананом. Словом нетиповий ранок:girl_crazy:
    на обід йдемо в гості на природу:) знов ура!

6. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Вчора мали слойки з фетою на перший сніданок, спагетті з тунцем на полуденок, на обід салат з суміші всякого листячка, перепелиних яєчок, помідорів-черрі і тунця, на вечерю - мідії в вершках.
    Сьогодні в нас сосиски на сніданок, на обід (який плавно перейде в вечерю) маємо шашлик, салат мішаний, овочі-гриль.

7. Krosha

Krosha Well-Known Member

Сьогодні встала о 6.30, щоб приготувати мусаку з баклажанів. Вже готова :)

8. whisper

whisper Well-Known Member

фарширована цвітка капуста і картопляні корзинки з мяском і печерицями, кампот з голубіка і сирник по львівськи

9. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

на сніданок були чорниці, малина з домашнім йогуртом. далі готую червоний борщик з часниковими пампушками, тефлелі в сметано-томатному соусі, стандартний літній салат з всякої травички, огірків, помідорів, фети і оливкової олії.
    дуже хочу спекти щось яблучне, якщо ще натхнення не втече :).

10. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

снідали діти пластівцями кукурудзяними з молоком, я - традиційно кавою і печивом, на обід приготувала голубці 2- х видів- з рисом і мясом та з тертою картоплею. Ще зробила салатик типу "Олів"є" на десерт печиво різне і фрукти. Ага, є ще компот з сушки в холодильнику. Може ввечері на йогурти заквашу на завтра.

11. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Стомилась я :girl_in_dreams: Наготувала різне-прерізне: борщ зварила, спекла млинці з збитими вершками/бананом/нектарином, забацала рулет з лавашу/овочів/риби, посмажила відбивні, зварила сочевицю і приготувала салат з помідора/огірка/руколи .
    Добре, що є апельсиновий сік і не треба варити компоту :)

12. Valensia

Valensia Well-Known Member

Зупка з фрикадельками, макарони, мясо по-французьки, салат з капусти, молода кукурудза, компот вишня+ожина+абрикос, в планах млинці з абрикосовим варенням.

13. allja

allja Well-Known Member

В нас теж
    , а ще тушкована в сметані шпарагівка, гречка з м"яском, компот з яблук, кавун на десерт.

14. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

ой, і я зварила, правда буде на завтра, а на вечерю діти їдять кашу молочну...

15. elektronika

elektronika Well-Known Member

Від вчора лишилась гречка і тушкована печінка - обідали, на вечерю помідорова зупа, відбивні (мацюпоньки з свиної вирізки), макарони. Мій синуся з татковою допомогою назбирав аличі, докинула трохи яблук і груш - маємо компот=)
    А Ще покупний, хоча й домашній рулет з арахісом. І вперше цього літа варимо кукурудзу!

16. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

сьогодні я лінива, тому не заморочуючись, приготувала на вечерю лососеві стейки і баста))))

17. AilataN

AilataN жива

Борщик, печінка з хрєновим соусом ( для мене), вчораші рулети і булки з яблуками, макарони спіральки з пармезаном і песто( для малявок). Помідори з помідорами.

18. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Вчора робили суші
    Сьогодні те що на виду-це борщ мамин, тушена шпарагівка, різні сири та мясне, лосось печений, фаршировані яїчка, слойка з куркою, компот з абрикосів слив апельсин та дині(мікс, який залишився після вчорашнього застілля) та 2 торт шоколадний чеський та мій "чудо на яйцях"
    на вечерю зроблю мамі пельмені

19. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Курячий бульйончик ,,плов,молода картопелька з маслом,кропом,сметаною, свіжий салат з овочів, компот і спекла абрикосовий пиріг(від Висоцької - ссилочка від Корени :nyam2: )

20. Valensia

Valensia Well-Known Member

і в нас теж, а ще, тушкований у сметані крілик, гречка, салат з капусти, компот яблуко+вишня, і фрукти: персики і яблука. Бабуся передала багааааацько домашнього сиру, з якого треба спекти сирник, зробити налисники, зварити вареники, але це вже не сьогодні:)

Статус теми:
Закрита.