Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Зронку була гречка,омлети з зеленню і свіжий сир з цибулькою зі сметаною.... Обід супчик з тюфтелями, паста і підлива телятина у вершках, на десерт спекла яблучне печево....на вечерю кефірні млинці з фруктами: ківі і банан,компот з сушки.

2. Sitara

Sitara Active Member

У нас сьогодні суп з фрикадельками, картопляне пюре з тушкованою печінкою, холодець , маківник, компот з сухофруктів і чорносливу.

3. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Нагнали мені апетиту з тими голубцями та пельменями :connie_pull-pigtail
    Голубці завтра будуть, а пельмені поки почекають.
    Ще є млинці з куркою, суп з капустяний, смажена риба, картопля пюре та салат з моркви.

4. elektronika

elektronika Well-Known Member

І в нас=). А то зима настала і в мене "борщ-капустняк-горохова-бульон". Сьогодні згадали про фрикаделькі=)
    На друге смажена риба, рис, салат з квашеної капусти. На завтра планую лобіо з горіхами і спекти сливовий пиріг.

5. Caramel ka

Caramel ka Well-Known Member

Вчора в нас був червоний борщик а потім пішли на Андрія, сьогодні вареники картопля з сиром і сметаною, ще треба буде щось на перше придумати і на завтра на роботу обід-канапки

6. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Капусняк з пампушками з м"ясом.
    Плов, салат з бурячка.
    Сирнички з родзинками та курагою.

7. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

сьогодні у мене святковий, салатний день :girl_claping: Олів"є, салат з сирочків, салат з мандаринок і чорносливу, піца, бульйон і компот з винограду, малини і вишень.

8. napoleona

napoleona Well-Known Member

лазанья......

9. PLyuba

PLyuba Member

Оскільки вчора були гарячі канапки і деруни на вечерю, то сьогодні вирішила приготувати бульйон, рис з овочами і запечене мяско з помідорами і сиром :)

10. Dolche

Dolche Well-Known Member

в мене сьогодні якийсь розслабон, на ранок були канапки з ковбасою та сиром і кава, дітям - каша, на обід возила сімейство до мами на вареники :), на вечерю спромоглася насмажити відбивних та фрі, відкрили помідори консервовані, ще в холодильнику є бульйон на доманьому півнику, але сьогодні не його день :xaxa:

11. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

зранку була гречка(варила лише на сніданок бо потім гріта не піде, а викидати нашому песику шкода) з відбивною з індика, потім Іван заказав омлет(так і пообідали), підвечірок в нас був з вареників з вишнею.Зараз варю зупу з фрикадельок, розморожую ногу індика(замариную в травках і запечу в духовці). Хочу якогось легкого вітамінного салату(

12. PLyuba

PLyuba Member

Сьогодні вирішила приготувати горохову зупку, блінчики з мясом і грибами та з капустою :girl_dance:

13. poetka

poetka Well-Known Member

В мене салат шуба,зранку були макарони з сиром. Потім печена бульбочка з салатом, і рулет з джемом на швидкоруч спекла,бо зараз куди не ткнись,навіть просте печенько має купу е е е і рослинних жирів. Вчора купили банальне вівсяне,як почитала складники,це просто ...я в ауті...тепер все сама буду пекти.

14. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

ввечері насмажила млинців з лівером(мала серце та шлунок з індика) для чоловіка та пустих млинців для дітей, зварила компот з малини. Собі з сестрою на вечерю зробила салат: пекінка,мандарини,корейська морква=смак бомба

15. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Сьогодні зварила борщу на замовлення мужа, канапки з сиром, ще був салат олів'є і піца зі вчора.

16. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

На сьогодні наготувала вчора: зелений борщ для чоловіка, червоний для мене і синочка і тушена картопля з м'яском для всіх.

17. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

Червоний борщ, плов, гречка з відбивними

18. arushka

arushka завжди досягаю мети

Сніданок -гарячі канапки, мені - вівсянка
    Обід -капусняк, гречка з грибною підливою, салат з буряка
    Вечеря - запечу форель і картоплю четвертинками на гарнір

19. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Гречка з рибними тифтельками під сметанним соусом, квашена капуста - на вечерю.
    на сніданок був сир з цукром та чай-кава.
    на обід нікого не було вдома))

20. napoleona

napoleona Well-Known Member

Ми з діткою снідали борщиком, обід сир з сметаною, вечеря булгур і скумбрію привезли копчену, а мені кефір з висівками

Статус теми:
Закрита.