Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (4)

В мому "вагітному" меню далі одна вівсянка і салат з бурячків, а хлопці мої мають суп з фрекадельками, макарони "по-хлопськи":) (тобто по-флотськи:) ) , салат "шуба" і до чаю пряники і пісочне печиво.

2. Нюта

Нюта Well-Known Member

Налисники з сиром, салат шуба, гарбузовий хліб (неймовірна смакота), і зробила вялені помідори

3. Caramel ka

Caramel ka Well-Known Member

Зараз вариться пісний борщик з червоною фасолькою, ще є вчорашня картопля з грибною підливкою, може натхнення прийде і ще щось натворити, чоловік мріє про медівника а синочок голубці з картоплі:girl_cray:

4. advocat

advocat Well-Known Member

У нас на обід був овочевий супчик, шпагетті з консервованим тунцем і перцем, помідорами, салат з печеного буряка і гарбуза з сметанково-горіховою заправкою та чорносливом, , а на вечерю планується млинці (на сироватці) з грибами, і дуже швидкі та смачні прості в приготуваня хачапурі (також на сироватці, бо через день манюні готую домашній сир) із двома начинками, сирною з зеленню та картопляно-грибною.

5. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

тушкована капуста, пюре, борщ, пиріг

6. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Налисники, кров'янка, пюре, салат з редьки, гарбузова каша.

7. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Вчора і сьогодні в нас рибний день) Я так захотіла)

Зробила рибну пасту (ікру), спагетті з тунцем, зупка овочева і...мандаринки-мандаринки)

8. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Як то файно, коли в хаті наготовлено їсти, а я навіть пальцем не ворохнула :)
    Мама передала голубці з тертої картоплі, вареники і салат з бурячків.
    А свекруха передала налиснички з капусти і теж салат з бурячків. Одним словом, наїмося тих бурячків :)

9. Virna

Virna Well-Known Member

Смажена картопля, уха, зараз готується плов і буде ще, але вже, мабуть, на завтра, яблучний пиріг (як каже моя бабуся "ябчиник")

10. Hexe

Hexe Well-Known Member

а в нас нині овочева зупка, на вечерю запіканка з макаронами,шпинатом і сирним соусом, салат з червоної капусти.

11. Caramel ka

Caramel ka Well-Known Member

вчора ввечері моя мама на крутила голубців з картоплі так що на сьогодні більше не треба готувати, тим більше що йдемо на хрестини на цілий день

12. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Дякуючи чоловіку, у нас сьогодні капусняк, гарбузова каша, деруни, на десерт - чорнослив з горішками в сметані.

13. raspberry

raspberry Well-Known Member

Омлет, борщ, картопля печена з грибами, смажені кільця кальмара, аджика, яблучний пиріг, компот.

14. Buriko

Buriko Well-Known Member

А в мене з кролика вийшло різноманітне меню: і холодець з кролика, і мяско окремо ( вже його отобідали ), і тушена капуста з кроликом))). До цього макарончик та бульбочка + маринований перчик )

Останнє редагування: 1 Грудень 2014
  15. elektronika

elektronika Well-Known Member

В мене мінімум з того, що можна було приготувати з тих продуктів, що були, бо з дому ми не виходили
    Спагетті з сосисками, яворівський пиріг з грибною мачанкою, салат з квашеної капусти, квасоля зі смаженою цибулькою.
    Завтра треба якось відповідальніше підійти до кухні=)))

16. elektronika

elektronika Well-Known Member

Сьогодні реабілітувалася за вчора: капустняк, вареники з картоплею, з капустою, відбивні з гручкою, паштет з курячої печинки. Ще й смальцю натопила!

17. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

сніданок- сир солодкий з родзинками, канапки, чай, кава; обід- суп з курячими сердечками, рис, тушковане м"ясо (свинина), салат з кислої капусти, вечеря- налисники з маслом і цукром (улюблені в моєї малечі), компот з сухофруктів і лимона. На завтра ще накрутила налисників з солодким сиром, та зрештою з нинішнього обіду вистачить нам ще пообідати завтра :girl_curtsey:

18. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

йогурт домашній з чорницею, капусняк, омлет, салат з плавлених сирочків, булочки з гарбузовим варенням.

19. raspberry

raspberry Well-Known Member

Ранок - хто що - канапки, каша, голубці, пластівці з молоком, чай, кава. В обід знов хто що - суп з квасолі, бульйон з індика з вермішеллю, гарбузовий суп-пюре. На вечір - плов з салатом з плавленого сирка з часником. На десерт яблучний пиріг, компот, фрукти.

20. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Запекла четвертинками картоплю в шкірці, до неі часниковий соус і салатик з суміші салатів, каперсів, анчоусів і пармезану.
    Зварила гарбузову кашку. Маю ше маминого шоколадного рулета.
    І підсіла на саморобний м'ятний чай: в френч-прес закидаю свіжу м'яту, дві скибки лимону, трохи кориці, заливаю окропом і даю настоятись, потім ще ложечку меду в чашку-смакота!

Статус теми:
Закрита.