Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. SweetMira

SweetMira Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Гарбузовий суп-пюре, спегетті з мясно-грибним соусом, помідорчики мариновані (файні вийшли), ще може сирничок спечу:))

2. Нюта

Нюта Well-Known Member

В мене вареники з картоплею, спагетті з соусом болоньєзе, сирна зупка, оселедець, компот та мафіни з Ашану. Можливо зроблю йогурт

3. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Картопля з кропчиком, смажена форелька, бульйон з вермішеллю, на вечерю буде піца, компот з яблук і ожини.

4. Музик

Музик Мартуська

а у мене нині апфелькухен (яблучний пиріг), запечені перепілки з розмарином, а на сніданок були французькі грінки

5. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

і у нас бульйон доварюється, на друге пшенична каша, салатік і сардельки) навечерю ще не придумала)

6. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

сніданок- варені яйця, канапки з сиром і маслом, тепле молоко. Обід- пельмені домашні, борщ. На вечерю чоловік обіцяв зробити чебуреки :) Ще на завтра маю тушковану капусту і тушковану свинину (типу гуляшу). Десерт- домашнє пісочне печиво.

7. bleste

bleste Well-Known Member

На ранок був омлет із твердим сиром та канапки, обід - гороховий суп із сухариками, вечеря - тушкована печінка з макаронами та салат "шуба", на полудник був чізкейк.

8. elektronika

elektronika Well-Known Member

Ну в мене далеко не щодня до випічки руки доходять
    Ми взагалі з малим півдня гуляли, тому в мене дуже скромно: рисова зупка, зрази з м"ясом, форшмак. Чай- сухарики.

9. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Суп з фрикадельками, голубці(доварюються), оселедець під шубою і на десерт млинці з сиром і варенням. Завтра голодні не будемо:)

10. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Яблучник, картопляне пюре з паровими котлетами і домашньою консервацією, тушена морква в сметані, паста з лососем у вершковому соусі. Завтра на сніданок планую зробити сирнички.

11. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Гарбузовий суп-пюре, оладки та макарошки

12. Sitara

Sitara Active Member

Борщ, гречана каша з курячими кручениками, сік гарбуз-яблуко-морква.

13. napoleona

napoleona Well-Known Member

налисники з варенням для дитини, печені яблука і йогурт з висівками, тушені овочі, макарони, компот з яблук і порічок

14. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

А в мене навіть незнаю що, сьогодні день розїздів). Виручає морозилка, маю там вареники. А так ще бульйон вчорашній, салатік, і пюре з мясом(тушонка).

15. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

хто ранно встає,тому Бог дає...капусняк,пиріжки смажені з картопелькою, кашка вівсяна,печінкові биточки,корейська морква, смажена цвітна капуста,кисіль

16. Нюта

Нюта Well-Known Member

Планую наліпити пельменів, зварити роззсольник. Можливо чкщо встигну зпечу медівник.

17. Іра Калушка

Іра Калушка Well-Known Member

В моїх планах борщик, смажені пиріжки з картоплею і кропом. Хочу ще спекти конвертики з яблуками))

18. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Сьогодні у нас, сир домашній з сметаною і бананом, гарбузова каша, і крем-суп з гарбуза і курки з грінками.
    А на вечерю, домашні пельмені, від свекрухи :)

19. bleste

bleste Well-Known Member

Зранку - гречана каша з молоком, обід - суп на курячому больйоні, на вечерю - фаршировані перчики, спечу вівсяне печиво)

20. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

приготувала суп гороховий, картопляне пюре з підливою, курячі котлети, і ще планую приготувати кролика тушеного в сметані.

Статус теми:
Закрита.