Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (4)

І по тЄмі, зварила нині гречки, посмажила курячі відбивні і цвітну капусту в клярі, зробила салалатику з помідор, листя салату, зелені та оливкової олійки, а з верху ще лимонним соком збризнула...)) Ще є вчорашня рисова зупка і компот з яблук і ожини.

2. napoleona

napoleona Well-Known Member

повертаюся трохи до цієї теми
    макарони з м'ясним соусом, сирнички з розмороженою малиною, сирник, на вечерю замовимо суші, бо нема настрою на готування, компот з яблук та малини

3. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

овочеве рагу
    гороховий суп з грінками
    тушена квашена капуста
    салат з крабів.

4. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Зварила зеленого борщику
    Гречана каша та тушена гуска, салатик з вареного буряка
    Замісила фокаччу сирну з травками
    Пляцок з малиною і меренгою

5. whisper

whisper Well-Known Member

скумбрія фарширована з морквою і цибулею і картопляне пюре, супчик з білими грибами і фасолькою.

6. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

сніданок- макарони з молоком (діти), кавовий напій з молоком і канапка з варенням (я). обід- суп гречаний з фрикадельками, картопля-пюре, котлети, вечеря- оладки на кефірі з полуничним варенням, кава з молоком.

7. SweetMira

SweetMira Well-Known Member

Супчик овочевий, пшенична каша, рибні котлети, салат з вареного бурячка, домашнє вівсяне печиво з ізюмом і шоколадними дропсами:)

8. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Обіцяла своїм хлопцям сьогодні пельмені, з того всього вийшли спагетті з соусом болоньєзе і баааагато пармезану( вони ще того не знають, гигиги, ну а що ж робити, з вагітними не сперичаються:) ) Варенники з картоплі і сиру, суп з фрекадельками і спекла Американський періг до чаю. Маю ще зо півтора кг сиру домашнього, хай чекає до завтра, я придумаю що з ним робити:)

9. Fajnalera

Fajnalera Member

На хлібчик зробила мазанку *червону ікру*-взбила масло+варена морква+оселедець.
    На перше зварила курячий бульон з вермішелькою.
    Салатик-бурячки з хроном , морська капуста власного виробництва і олів*є.
    А з кур. філе хочу завтра зробити котлетки по-київські.
    На десерт купила рогалики з маком і вишнею +свіжі грушки та яблучка.

10. shparynka

shparynka Well-Known Member

Здається, я тут вперше) мались-мо нинька вчорашні картопляні зрази зі сметанкою, а сьогодні зварила сЮпчик гречаний, насмажила налисничків з сиром ( ммм, такі добрі), та сподвигуюсь на тортик від КвВітки, той, що на сгущенці. Принаймні, тісто вже мене чекає.

11. elektronika

elektronika Well-Known Member

А в мене вчора на вечерю були вони, з гречкою і овочевим салатом.
    Сьогодні салатний день: салат з сердця, як основна страва, форшмак з консерви - як закуска. Зупка дитяча для малого.

12. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Сніданок - сир домашній кава, обід - суп, вечеря - доїли вчорашню піцу.

13. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Сирник, Наполеон, желе ну і супчик гороховий. На вечір варю грибну юшку і пектиму слойки з мяском, тісто в процесі)))

14. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

В нас на обід був суп гречаний, кус-кус, запечені овочі, тушковане в цибулі м"яско.

15. Hexe

Hexe Well-Known Member

в нас нині був омлет с канапешками, на обід картопляний суп-пюре з тефтельками(лишилась начинка від голубців:girl_cool:), залишки вчорашніх голубців, яблучний пудинг. на вечерю ще не знаю що, може гречка з грибочками в сметані:girl_in_dreams:(такі файні малесенькі на Шуварі замовила:girl_in_love:) і якщо змагу то ще може якісь кексики забацаю:)

16. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

сніданок- яєчня, канапки, чай, обід- розсольник, картопля варена, котлетки, вечеря- сирнички з варенням, кавовий напій з молоком.

17. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

на сніданок деруни класині,обід салат оселедиць під шубою,вечеря бульончик з налисниками з мяском

18. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

А я сьогодні наробила голубців і зварила суп з фрикадельками. Завтра можна відпочивати:)

19. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

доїли ще 2 куски піци, сьогодні бефстроганов з гречкою, печені яблука, а на вечерю у нас розгрузочний день, тільки чай і фрукти!

20. napoleona

napoleona Well-Known Member

гречка і запечена риба на сніданок, гарбузовий крем-суп з чіпсами з лаваша, бануш, яблучний пляцок, шоколадний фондан з морозивом, яблучно-смородиновий компот

Статус теми:
Закрита.