Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (4)

У мене сьогодні рис запечений з яблуками, суп сирковий, картопляне пюре з курячими відбивними і салатик з червоного буряка

2. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

А я приготувала ввечері овочеве соте з баклажанів, кабачків і червоного перцю (просто обожнюю такі запечені овочі!), тефтельки в сметанно-томатній підливі і макарони на гарнір.
    Малому нічого не підійшло, грр, мама завтра знову буде щось нове думати.

3. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

В нас сьогодні на сніданок:
    Кашка з кукурудзяних пластівців для Євусі, мамі вчорашні деруни і кава.
    На обід вчорашній борщик щавлевий, перець фарширований, теж не сьогоднішній - доїли:)
    На вечерю пельмешки з морозилки для діток. Я вечеряла булочками з черешнями і кампотом. П.С. булочки пекла сьогодні)))

4. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Пельменьки, квасолевий суп, суп з фрекадельками для малечі, картопляники з грибами.

5. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

маю борщ, шубу, ще горішки є печені, можливо на вечір спечу бісквіт.

6. Vendy

Vendy Active Member

В нас суп овочевий, гречка, гарбуз тушений з курячим філе, а зранку кашу гарбузову їли

7. fillette

fillette Well-Known Member

Щавлевий борщ, тушкована картопля з печерицями, курячі стейки, на десерт морозиво з чорничним варенням.

8. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Курячий бульйон, холодець, тушені овочі, копчена рибка, мюслі з йогуртом і фруктами.

9. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Рис з грибною підливкою, суп з овочами та куркою, млинці з капустою, гречаники, салат з помідора/болгарського перцю та ще спекла котлети з курячого філе і сиру.
    Ну і осінній натюрморт на столі: диня, кавун, виноград, сливи.

10. elektronika

elektronika Well-Known Member

ХОЧУ! ХОЧУ!ХОЧУ!!!!
    завтра спроможуся... може.
    Бо сьогодні, доїдали, те що було: гречка і телячий біфстроганоФФ, помідорова зупка, млинці. Єдине з нового, то чоловік насмажив свої фірмові млинці на сніданок.

---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ----------

Наговорюю на себе! я ж щойно героїчно спекла печеньки з готового слоєного тіста=)

11. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

на сніданок була гарбузова каша (кукурудзяна), чай з печивом, на обід буде суп з печеричками і локшиною, макарони з тушкованою курочкою, домашній хліб, на вечерю маю солодкий сир. На десерт- печиво Марія і виноград киш-миш (з магазину) :)

12. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

сьогодні в меню налисники, піца, борщ, бісквіт і компот :girl_wink:

13. meteor

meteor Member

В нас сьогодні на сніданок - налистники з сиром та яблуками. На обід - сиркова зупка на індюшці, картопляне пюре з копченою скумбрією(вона за мною просто ходила вже) та салатом з квашеної капусточки. На вечерю нажарила кабачкових олад"їв і ще перед сном буде молоко з грушевим пляцком.

14. elektronika

Суп "дитячій" вермешелевий, картопля з соленим лососем, пиріг з тим самим лососем і цибулею. На десерт магазинне печиво "колобок".

15. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

гарбузова каша, борщ, салат - шуба, бісквіт

16. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

на обід були деруни з сметанкою. багааато:)
    ще зараз буде горохова зупка з ковбасками і грінками, котлетки курячі+якийсь гарнір, вітамінний салат зі шпинатом, сирнички з варенням\сметанкою.

17. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Печінка тушена, рис, холодець ще є, і я сьогодні лазанью забабахала, листи сама робила, пармезану не жаліла ой не жаліла)) А ще маю тістечка машинкові, бабусиний перепис ще :)

18. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

На сьогодні приготувала налисники з яблуками, рис зі смаженою цвітною капустою, макарони запечені з помідорами і сиром.

19. elektronika

А я сьогодні випробувала рецепт Лазерсона "Курка з баклажанами". В нього в програмі виглядало апетитно, в мене курка з овочами вроді нічого, а ось баклажани з молочним соусом бешамель, як на мене, зовсім "не пляшуть". Тепер треба лаштувати якусь вечерю, а після денного невдалого досвіду душа до кухні якось не лежить...

20. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

1. Суп з цвітною капустою
    2. Картопля з м'ясною підливкою
    3. Пряники

Статус теми:
Закрита.