Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Компот з паперівки:girl_tender:Вчора на вечерю варила горохове п"юре(моє улюблене, те що мама з Чехії передає) з м"ясом то ще є 2 порції, на вечерю зварила молоду картоплю в сметані+салат зроблю овочевий. В холодильнику багато шоколадок, оплатки(так-так ті круглі що я фотографувала), трюфелі, торт Прага(з Праги). А ще вечерком з чоловіком потягаємо Чеське пиво з салямі та горішками.

2. napoleona

napoleona Well-Known Member

макаронки з шпинатом і пармезаном, запечена картопля для чоловіка на обід, лазанья, вишневий компот

3. Музик

Музик Мартуська

і в мене буде, тільки на вечерю, а ще є тушена квасолька, пиріг зі смородиною і літри молочного коктейлю :)

4. Retaret

Retaret Well-Known Member

а в мене нині майже національна вечеря - червоний борщ і піца, але така чисто українська вийшла :girl_haha: - трохи нерозрахувала з формою, треба було більшу взяти, але нічо буде і тіста товстенько і начинки з вершком :girl_claping:

5. Prosto Eva

Prosto Eva Well-Known Member

В мене сьогодні фантазія розбуяла: макарони з фетою, суп-пюре грибний, рибка запечена в пароварці, і салатик грецький.

6. mashka

mashka Well-Known Member

Роблю дуже рідко, але сьогодні спромоглася на вареники парові з вишнями, смачнющі! розміром з долоню і компот до них.

7. Popi

Popi Well-Known Member

На сніданок кава і тортик монастирська хатка ( пекла вчора), на обід/вечір буде когутик запечений, лазанья, зрази з грибами і капустою. Десерт тортик, фрукти

8. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

Відбивні, спагетті, огірочки, салат з бурячка, шоколадно-вишневий тортик.

9. orange girl

orange girl Well-Known Member

Фетучіні з грибами та пармезаном, салатик з міксу салатів+ черіки +фета, заправлений лим. соком та оливковою олією, лимонад з м"ятою, диня. Ще маємо овочеве рагу і в планах соте. Ехх, люблю я літо, стільки овочів/фруктів. Помітила, що літом, ми м"ясо вживаємо, напевно, нечастіше, ніж 1-2 рази на тиждень, просто не хочеться.

10. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

А ми вже другий день крутимо роли з огірком та сиром(це мене малі підтримують і примушують), зварила компот з паперівки та вишень, зробила голубці, мікс салат з всього свіжо-зеленого. Десерт наразі не змінний.Завтра планую зварити помідорову зумку

11. sofcja

sofcja Member

в мене кулінарна відпустка - домашні розїхались, тому в меню одні овочі і щось на скору руку, але
    бабагануш роблю уже тиждень підряд, як тільки кінчиться - новий
    зварила собі кукурудзи
    і зробила цвітну капусту по-корейські (як вийде файна, то рецептом поділюсь)

12. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Тушкована шпарагівка , запіканка з кабачків/фаршу/сиру/зелені, помідоровий суп, млинці з гречкою/картоплею, смажені кабачки, салат з редиски та яйця, салат з огірка/помідора/зелені, "голубці" з салату та сиру, десерт - сирна маса з різноманітними ягодами.
    Отак здається два рядки написала, а їжі на 2 дні :)

13. Retaret

наліпила нині вареників з вишнями з надією, що на два дні вихідних цього вистачить. Ще маю пів баняка борщу, і як буде завтра настрій то закалатаю до нього невелику піцу. От і все - планую на вихідних не готувати !!!

14. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

В нас зелений борщик зі сметанкою
    Піцца з тунцем і каперсами
    Кабачково-шпарагівкове рагу
    Компот чорниця-вишня і напекла кокосових печеньок з кукурудзяноі муки

15. Rosetta

Rosetta Active Member

У нас сьогодні вареники з сиром і вареники з вишнею, молода картопелька з курячими відбивними,а на десерт спекла вівсяне печенько.

16. Lamma

Lamma New Member

Сьогодні робила млинці з житнього борошна з грибами

17. Alicia

Alicia Well-Known Member

Сніданок: кава, омлет з горошком, сир з фруктами (яблуко, нектарин, порічки), кефір.
    Обід: домашній томатний сік, деруни з сметанкою, компот з порічок.
    Вечеря: плов для чоловіка, салат з капусти, форель річкова для себе + ікра з запечених баклажанів.

18. Музик

Музик Мартуська

в нас нині - бутери з творогом і шинкою, форшировані помідорки, молода картопелька з маслом, сметанкою і травичкою, салатик, а на десерт молочні коктейлі, цукерки і ягідки

19. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

В нас кукурудзяна кашка, смажена печінка, смажені баклажани з часником і помідором, спекла кукурудзяний хліб.
    Ще наріжу салатика з бринзи і помідорів.

20. Retaret

ми нарешті повечеряли. Зробила гарну запіканочку з рису, курки і овочів. Доварюється баняк кукурудзи, чекаємо "продолженія банкета"

Статус теми:
Закрита.