Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Приїзжають нині до мене дівчата колишні одногрупниці то готую смажені кабачки із часником і помідором, варено-смажену цвітну капусту, салат із чіпсами, салат крабовий, грінки із огірками-помідорами, картопельку молоду із зеленню. А дівчата привезуть м`ясо і десерт, то будемо мати шашлики:girl_tender:

2. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

банальні захцянки мого чоловіка:плов та овочева зупка. На десерт ще маю чоколядку. До основного салати, закуски буду робити по факту. Щось готувати сьогодні не планую

3. napoleona

napoleona Well-Known Member

і я не планую, солодке є, на сніданок кашу і йогурт з ягодами, на обід вареники для доці, а для мене каша і чоловіку пельмені на вечерю (скажу по секрету я ще тиждень певно буду їсти кашу, похід до стоматолога накрив всі мої гастрономічні захцянки,зате готувати легше)

4. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

І я не планую...малий поїхав до баби, муж на дієті, ми з малою поснідали омлетом і піцою, на обід є бульйон, на вечерю маю заморожені вареники з чорницею, малій буде якась кашка

5. popelushka

popelushka Well-Known Member

Снідали омлетом, на обід-овочевий суп, на вечерю-молода картопля і м'ясо по-французьки, салат з різної зелені, компот з ягід.

6. Gorgona

Gorgona Member

У нас теж на сніданок був омлет (з беконом та сиром), а ще тости з маслом і зеленню, чай з медом та лимоном.
    Обід – курячий бульйон, котлети з рису і тунця, салат з капусти, компот з вишень, вафлі із заварним кремом та полуницею.
    На вечерю планую запекти форель в травах з овочами.

7. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

І в нас омлетний ранок))) А ще варила гречану зупу на телятині, тушкувала телятину з зеленим горошком та печерицями, рис з карі. На десерт мабуть піднатужусь на брауні, якщо не з"їм шоколад)

8. Freitag

Freitag Active Member

А в нас вівсянка з чорницею і суницею на сніданок, обідали хто чим, на вечерю заплановані молоденькі кабачки з телячим фаршем, зайчик з пароварки і відварена цвітна капуста. Смажена бульба з хрустким шпондерком нам тепер хіба сниться :girl_in_dreams:...

9. Музик

Музик Мартуська

і в мене нині ніякого настрою - тому я їла пластівці з молоком (знайшла без глютену, вирішила спробувати), а чоловік дві порції макаронів з овочевим салатом (улюблена страва)

10. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

сніданок - домашній сир з чорницями і кава
    обід - борщик і канапки
    вечеря - салат грецький і десерт трускавка

11. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

На сніданок мали макарон із потертим гол. сиром, на обід - зупка з фрикадельками, котлетка і тушковані овочі, на вечерю - молоденька картопелька +салат з капусти+огірки+помідори+і багато-багато зелені, десерт - морозиво, чорниця, малина, вишня.

12. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Рагу овочево-картопляне, червоний борщ з власного вже бурячка, тушковані кабачки, сирник, компот з вишень-полуниці.

13. Відьмочка

Відьмочка Well-Known Member

А в нас - росольник, молоденька картопелька в сметанці, тушена капуста з кабачками, десерт-пляцок з ромбамбару.

14. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Маємо борщ з кваску, тушену картоплю з грибами і запіканку з цвітної капусти/курячого філе/яйця/помідора. На десерт коктейлі з полуницею, смородиною, порічкою і сиркова маса з аґрусом та суницями.

15. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

Борщик з молодого бурячка,молода картопля з сметаною і кропом,смажені в клярі кабачки і цвітна капуста,на десерт-сирник і ягідно-фруктове асорті

16. Popi

Popi Well-Known Member

Борщик,рибка на грилі з овочами,голубці, пончики з вишнями.

Надіслано від мого HUAWEI P6-U06, використовуючи Tapatalk

17. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

плов
    замаринувала лапки на завтра
    салат
    компот з чеоешень і полуниці

18. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

сніданок - налисники з сиром і абрикосовим варенням, та трускавка зі сметаною, обід плавно перетікаючий у вечерю - стейки зі свинини, свіжі овочі, смажена цвітна капуста, салат з курки і ананасів, десерт - торт снікерс, морозиво з трускавкою, компот зі свіжих ягід.

19. vchitelka

vchitelka New Member

Вівсянка з фруктами, сир з малиною, омлет, салат з крабових паличок, яєць, перцю й огiрків для мене, салат із свіжих овочів для сина, рис із кабачками, стейки з телятини, борщ. Мама вдома :)

Останнє редагування: 22 Червень 2014
  20. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

Сніданок - тости з сиром. Надалі - капусняк на копчених ребрах, олів'є, кокосові печенюшки, виноградний сік. В планах - малиновий кисіль.

Статус теми:
Закрита.