Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Зупка з гречки, деруни, еклери.

2. fillette

fillette Well-Known Member

В нас було картопляне пюре, куряче філе запечене в медовому маринаді і бананові кексики на десерт.

3. Maksli

Maksli Well-Known Member

Снідали сьогодні спагетті з мяском і цибулькою тушеними в сметні, ще доїдали борщ, на вечерю пшенична кашка і до каші мяско тушене з гарбузом :nyam2:, на десерт - тортик "Карпати" :good::nyam2::nyam2:

4. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А у нас нині курка з помаранчами (orange chiken) з рисом га вечерю. Засмакувло всім :)

5. mysha

mysha New Member

Бульйон з індика, ліниві голубці від Марусі-мами, , компот з яблук та чорної смородини, тірамісу на десерт.

6. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

запечена картопля з м'яском, салат "Шуба", шоколадно-лимонний торт, кекси, компотик і ще мені дуже захотілось олів'є:girl_smile:

7. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Чанахи, запечена картопля, оселедець, чебуреки, тушена телятина, лимонний кекс і ще якийсь салат приготовлю.

8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Борщик, спагетті, картопляне пюре, тушкована печінка, запечені крильця, яблуневий пиріг, томатний фаршмак, компот з ягід..

9. Keeri

Keeri New Member

А в нас сьогодні зелений борщик, голубці в томаті і сирникчи з родзинками политі медком... ням-ням

хотіла приготувати різотто, але не ризикнула вдруг неполучиться:girl_sad:

10. fillette

fillette Well-Known Member

Сьогодні приготувала курячий суп і салат (крабові палички, кукурудза, яйця, цибуля, майонез). Ще зварила компот (яблука, груші, вишні). На вечерю не знаю що придумати.

11. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

паста, котлети, морква по-корейськи, квасольник, бісквіт із чорносливом, і соку зробили із яблук та грейпфрутів.

12. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Муж вертається з відрядження, а отже :girl_crazy: : розсіл з домашньої курочки, запечена з яблуками гуска, тушена картопелька, салат з бурячка, гарбузова кашка, імбирно-медові пряники.

13. murawka

murawka New Member

На перше-вчорашній сенегальський,суп,надруге- гречка+підливка із тушеного серця і відбивні на вибір, на десерт- пиріг із кабачка і сира.

14. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

голубці на сніданок(залишились з замовлення), смажена картопля та вібивні на обід, на вечерю стратегічні запаси- чоловік дорвався до вареників, малий до пельменів
    На завтра тільки рідке! В мене сестра натякає що буде пельмено-вареникова непрохідність(вона дохтор)

15. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

голубці з м"ясом -

16. Gorda

Gorda Well-Known Member

Вареники, палюшки, борщик.

17. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Росольник, тушені реберця, чечевиця на гарнір, салат з квашеної капусти, Ярка замовила піцу, куди я за відсутності відвареного мяса порізала курячу відбивну :girl_impossible: і мармуровий кекс, молодець я нині, нє?

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

На сніданок мегасмачні сирнички з сметаною/варенням ( я нарешті навчилась смажити сирнички, що тануть в роті, такі як в мами майже:)), обідали з чоловіком не вдома, а для малого був суп з фрикадельками, такий як в мами ( бо то мама його зварила гггг), я ж сьогодні ще варила гречку, смажила телячу печінку з цибулею і салатик овочевий накришила, так що я теж молодець, во!

19. Kasia

Kasia Well-Known Member

розсольник, чанахи, салат під "мімозу".

20. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

О, і в нас сьогодні чанахи. А ще гуляш з овочами, та на завтра зупка з гречкою (улюблена Мартинова зупка). Снідатимемо, мабуть, салатиком "вихідного дня" (так його муж називає) з сирих овочів (морква, капуста, буряк, каляфьор) та кукурудзи, заправлену йогуртом.

Статус теми:
Закрита.