Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Freitag

Freitag Active Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (3)

У нас пюре, тушковані польські грибочки, смажене м'ясо у гірчичному маринаді, яблучно-виноградний компот. У планах ще шпинат і овочева салатка. А може ше й чіпси з лаваша, якщо буде настрій :girl_wink:.

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Грибова зупка, картопля "в пеленках", самса з куркою та яблуками, яюлучний компот.

3. Coshitce

Coshitce Member

Борщ, відбивні, картопляне пюре і рис, салата з капусти, перцю, моркви, пляцок з ябками, налисники з сиром.

4. soilik

soilik Member

рибна уха, тушена фасолька з грибами, домашній сир з зеленою цибулькою і кропом, печінкові котлети

5. Kasia

Kasia Well-Known Member

печінка тушкована, салатка з порею, помідорова зупа.
    печу торт на забаву))

а в понеділок буде рибна норвежська юшка з лосося. надибала перепис. аж мені пахне))

6. kati

kati Well-Known Member

сніданок-млинці з ікрою, манна каша з чорницями
    Обід-картопляне пюре,курочка в сметанці з печеричками
    На запас- котлети, печінкові оладки.
    ще треба перше зварити- напевне просто россіл з макарошками

7. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

Суп з цвітною капустою і рисом, картопля, тушковане м ясо, м ясний пиріг, салат з пекінської капусти, огірка і помідора, оселедець з цибулею, мариновані гливи з цибулею, торт.

8. Holly

Holly Moderator

На сніданок чоловік до кави/чаю смажив солодкі грінки. А щойно доварився бульйончик з макаронками. На вечір хочу запеченої сьомги.

9. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Голубці, вареники, гарбузова кашка, бульйон з перепілок і ще щось придумаю на десерт...

10. Maksli

Maksli Well-Known Member

Плов, гречка+гуляш, олів'є, сирник з яблуками і ще можливо запечу картоплю з м'яском і овочами!

11. allja

allja Well-Known Member

В нас сьогодні гороховий супчик, бульйончик з тістом, вареники з лівером, а на десерт цукерки і яблучка:)

12. marika28

marika28 Well-Known Member

Я прокинулася рано тому наготувала купу купу. На обід лазанья (вийшла смачнюща соус варився 2 години ще й з 3 сортами сиру) цвітна капуста в клярі. Спекла 2 кекси "пан ночато" Зробила салат "олівє" і на вечерю ще зготую печінку тушену.

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Доїдаємо грибову зупку. На вечерю мене пробило)) і в нас була курочка тушена в сирно-вершковому соусі в горшочках та булочки «Крем-де-Паризьен» на десерт (неймовірно смачна прем"єра))) і компотик з вишень.

14. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

В нас нині татко за повара, бо я спереживалася за маму і мені було не до їжі. До 16 год. крихти в роті не мала, ніц не смакувало. Старша доця в свекрухи на канікулах, можна не паритися обідом з трьох блюд.
    То наш татко насмажив відбивних і припік їх в духовці з ананасом, вершковим соусом і тертим сиром, зробив бурячки з хроном і салатку з огірків і помідорів до м"ясної нарізки.
    Зараз посмакуємо з домашнім вином.

15. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Бульйон з макароном,пюре з котлетою та оселедець, на десерт шоколадки(мама передала багацько)

16. kyharochka

kyharochka Member

Росіл з налисниками з курячим м"яском, тушена картопля, тефтелі з підливкою, крокети, вареники з картоплею, салат з маринованої моркви, салат з курки, кукурудзи і крабів, салат з помідорів і зеленого салату, пляцок з сирків, крухий пляцок перекладений смаженими яблуками і заварним кремом, компот з яблук і малини.

17. Virna

Virna Well-Known Member

бульйон з макароном, голубці з картоплі, салат "шуба", салат з сиру "фета" і овочів, заправлений оливковою олією, салат з бурячків.

18. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

картопелька із грибами, бульйончик із дом.макарончиком, налисники із сиром та родзинками, на вечерю ще не придумала нічого))

.

19. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

А я щойно приготувала салат з чорної редьки з яблуком, морквою- вийшов смачнючий. Зварю до нього картопельку і піджарю рибку. Це і буде наш обід. А на вечерю щось бракує мені фантазіїї.......

20. MartaKas

MartaKas Well-Known Member

На обід - борщик з хлібчиком, підсмаженим в яйці з часником, картопляне пюре, смажена риба і салатик, який може бути як холодним, так і гарячим: відварена квасоля, підсмажений бекон, часничок і зелень подрібнені, компот із яблук, груш, винограду.
    На вечерю - вітамінний салат: порізані яблука, груші, банани, ківі все залите йогуртом і трохи меду. Можливо чай із шипшини.

Статус теми:
Закрита.