Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (3)

На сніданок було лечо. На обід буде овочева зупка. На вечерю зготую мяско з картоплею та грибами в сирно-вершковому соусі в горшечках. На десерт планую слойки з яблуками та яблучний сік.

2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а мені Марципанка підкинула рецепт бретонського пирога з мигдалем то зараз спечу:girl_yes2:
    на сніданок не було омлету:girl_impossible: :girl_haha:
    а були сосиски, фета, помідори і тости з сиром

3. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Мене сьогодні "поперло", я з 10 до 13 встигла борщу наварити, печінку стушити та ще й капусту потушити з свіженьким мняском... Ще б шось спекла, але в мене духовка поломана і жодної надії на її ремонт нема.... По гарніру в мене нині буде чоловік виступати :girl_haha:

4. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

І в мене поломана, тому тортик, для завтрашніх гостей буду пекти в сусідки :girl_yes2:
    На завтра буде лазанья, печена картопля з м*яском, салатик якийсь, сирний суп з грінками часниковими, і торт з сирними кульками.

5. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Зупа з фрикадельками, котлети, смажена рибка, грибна підливка, корейська морква, запечена картопля, компот із сушки. і от зараз шукаю рецепт імбирного печива, і ще зроблю кексики у нових формочках

6. zetta

zetta Well-Known Member

борщ вдався якийсь дуже смачний, камбала, картопля п"юре, спаржа , ну і підходить тісто на піцу... цукерки, чай, кава...

7. Farfalla

Farfalla Member

Я сьогодні в ударі :) зупка із шпинатом, гливи в сметані, цвітна капуста обсмажена в клярі, паштет з фасольки. В планах ще пиріг з яблуками ))

8. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Щойно приїхала з базару, то буду готувати. Отже нині нам Бог послав: канапки з салом,канапки з язиковим сальцесоном, оселедець з маринованою цибулькою, смажений хек, хурму, мандаринки, виноград (той величезний рожевий), а зараз берусь варити томатно-часниковий суп. До картоплі відкрию баклажани в аджиці. Фсьо. На вихідні вистачить.

9. Kasia

Kasia Well-Known Member

борщ, голубці, гарбузові млинці. до вчорашніх біскотті - зварила чайний глітвейн.
    на вечерю- захотіли просто печеної бульби хто ж чим хоче - сало, квашена капуста, оселедець, сирна маса з часником і зеленю, олійка з часником для макання бульби)))

10. Hexe

Hexe Well-Known Member

А ми нині поснідали домашнім сиром з домашньою сметанкою, на обід борщ і печена бульба, на вечерю макарони по флоцьки і салат з огірків та помідорів.Чай з лимонним кексом:)

11. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Сирний суп, салат з домашніх помідорів з сметанкою, тушиться качка з капустою під соусом з журавлини. Ще душа бажає чогось гарбузового, але певно відкладем до завтра.

12. Coshitce

Coshitce Member

Каші гречана та кукурудзяна (хто яку більше любить :girl_blum: ), тушкована курка, тушкована капуста, тушковані баклажани з перцем і помідорами, кекс мармурковий, помідорова зупа з домашніми макаронами. Наготувала на два дні (люблю мати в неділю все приготоване, щоб лише розігріти, єдине що майже традиційне: в неділю на сніданок свіжі млинці).

13. kyharochka

kyharochka Member

Червоний борщик, запечена картопля з сухарями, запечена а потім підтушена печінка з морквою та цибулею, паляничка з сиром від Касі, салат з пекінської капусти з помідорчиками, котлети з курячим філе, сиром та кропом, вівсяне печиво, компот з яблук та винограду.

14. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Меню на сьогодні (приготоване вчора)- макарони (або пюре картопляне) з тушеною курячою печінкою, уха, салат ( не знаю, як його назвати... щось типу олів"є без мяса і огірка), печиво пісочне до чаю, домашній хлібчик, морозиво...

15. Dolche

Dolche Well-Known Member

А я сьогодні в ударі))) Борщик червоний, зрази з грибами, парові зрази з куркою для малечі, салат з бурячка, шоколадний пляцок :nyam2:

16. Virginia

Virginia Well-Known Member

Червоний борщ, стейки з сьомги, півник в сметані з картоплею, або макаронами, булочки з вишневим варенням:)

17. marika28

marika28 Well-Known Member

А я сьогодні мала натхнення. Cпекла печиво з кукурузних пластівців, спекла "яблука в перині". За цей рецепт хочу ще раз подякувати дуже нашій форумлянці. (Улюбляний торт моєї сім"ї ). І на вечерю були бістики, цвітна капуста і салат з помідорів.

18. Sitara

Sitara Active Member

Сьогодні наготувала таке: Картопля по-селянськи, тушкована качка, "Фальшиві опеньки" із баклажан. На десерт зварила кисіль вишневий та збираюсь ще спекти мафіни з яблуками.

19. Gorda

Gorda Well-Known Member

У нас сьогодні був борщик, піцца. А на вечерю я зробила дерунів.

20. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А я сьогодні розслабилась..Обідали в центрі, на вечерю - гарбузова каша і домашні вафельки:girl_blush2:

Статус теми:
Закрита.