Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Нарешті я потрохи повертаюся до кухні. Сьогодні зранку снідали домашнім сиром зі сметаною, на обід вареники з картоплею (вчора ввечері наліпила ціілий казанок, ще й на завтра вистачить) супчик з фрикадельками. На вечерю млинчики з мясом, з сиром, компот і ще б щось докомпоту. Певне будуть яблука в перині.

2. oksumoron

oksumoron Active Member

в мене сьогодні овочева лазанья на вечерю! а ще я напекла дууже багато смачнющих біскотті на десерт, які вже помаленько зникають!

3. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

а в мене сухий пайок, немає газу до 18. трошки зле що забрала мікрохвильовку і електрочайник. втікаю до тата бо канапки надоїли

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В нас грибова зупка, картопляне п"юре та курячо-грибні шницельки. А ще молочна гречана каша, яблучний компот та яблучний пиріг.

5. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

А у нас сьогодні вчорашня зупа і сьогоднішні млинці з м"яском (багато) і все!!! І компот з яблук!

6. zetta

zetta Well-Known Member

кекс сирний з грушами, мясо по французьки, картопля пюре, зупа вчорашня.

7. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

я на сухому пайку... :sad: але вже пару днів мрію про брауні... так що сьогодні буду пекти і ням-ням)

8. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

а в нас картопелька на салі (то не сало, то "почеревок" - як правильно назвати?) та жарені грибочки-опеньки з сметаною

9. mysha

mysha New Member

Зелений борщ з кваском і шпінатом, тєфтєлькі для дітей , котлети для дорослих, картопляне пюре, салат з буряка і квашеної капусти, фреш з апельсинів, яблук і моркви.

10. Sitara

Sitara Active Member

Сьогодні будуть баклажанні ролли з морквою, салат з капусти, картопляне п"юре, курячі відбивні, пиріжки з грибами і картоплею, а на десерт пампушки.

11. Logos

Logos Member

В нас сьогодні гречка, котлетки в помідоровому соусі, мій улюблений кіш з грибами, куркою і помідорками, компотик і все

12. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Після тижневої перерви-дієти і відсутності чоловіка сьогодні накуховарила: бульйончик з курочкою, тушена картопелька з м*яском, допікається пиріг з песто, шпинатом і горгонзолою і ще яблучні скони

Останнє редагування: 19 Жовтень 2012
  13. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Гречана зупка, картопелька пюре, тушена капуста, кавбаски гриль, ягідний компот
    гриземо куплене татом печенько, бо пляцки печуться на празник))

14. Gorda

Gorda Well-Known Member

У нас сьогодні зупка з м'ясом. А на вечерю варена картопелька з м'ясною підливкою і довгожданними квашеними огірочками :)

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я щось цілий день не їм ( крім сніданку: омлет з черрі і тост з гаудою -все приготував коханий:girl_tender: ) і не хочу, а муж хоче стейк з гірчичним соусом, ну то я чекаю коли приготує:girl_in_dreams:

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

біскотті! з журавлиною, мигдалем і грецькими горішками.
    смакота страшна.
    ще там є трошка солі, що створює такий класний смак.

17. Яруська

Яруська Well-Known Member

Я така сьогодні господиня...:connie_pull-pigtail
    Приготувала шикарнющі чанахи під чуйним татовим керівництвом, деруни трьох видів, звичайні, з сиром і з мясом, соус до них сметана з зеленню, шпинат тушкований і запечені стейки.

18. malibu

malibu Well-Known Member

У нас бульйон з дом.курочки, капуста тушена, гречка, курячі котлетки, квашені огірочки, фаршировані яїчка, а на вечерю муж захотів спагетті з соусом.

19. lawyer

lawyer Member

коханий насмажив дерунів - нямка, ніколи ще смачніших не їла!:girl_yes2:

20. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Росіл з домашніми макаронками, картопля тушена з м*яском, оладки з полуничним соусом, вишневий компот.

Статус теми:
Закрита.