Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Картопля тушена з кроликом, росіл, домашні макарони, котлети грибні, і зараз одна добра людина принесе мені пиріжків з м*яском :girl_tender:

2. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

весь день по гостях гамали, а на вечерю налисники зі шпинатом і солоним сиром)

3. kyharochka

kyharochka Member

Росіл, плов, тушена капуста, салат "шуба", салат з шпротів, моркви, сиру, салат з сиру, помідора, сметани, запечені курячі гомілки, запечена картопелька з помідорчиками і цибулькою, домашній хлібчик, квасне молоко, компотик, сирник, галяретка з фруктами.

4. Holly

Holly Moderator

А я сьогодні вихідна від кухні :) Тільки дітям молочну рисову кашку зварила на сніданок. Щойно доробила салат з курки, омлету і зелених оливок, пізніше спечу перину

5. тигрица

тигрица Well-Known Member

Насмажила чебуреків, сирничків, салат з свіжих овочів, фаршировані баклажани, узвар.

6. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

взяла вчора в мами крім готових налисників з сиром :girl_crazy: великого гарбуза і в результаті сьогодні є смачні гарбузова кашка і гарбузові оладки, а ще зробила "анклБенц" (то такий соус з ковбасою ггг) ще зварю спагетті :) на десерт ще є манюній шматочок мармурового кекса і весільні пляцки, а вранці було як завжди кому йогурт а кому білковий омлет і тости з лососем

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А в нас капусняк, картопляне п"юре, шницельки, салат з капусти, яблучні оладки, кекс "Зебра" та яблучний сік.

8. Krosha

Krosha Well-Known Member

За вчора і сьогодні: суп-крем з шампіньйонів, відбивні, смажена морська рибка, пюре картопля+цвітна капуста (потрібно ж вносити разнообразіє в меню годуючої мами), плов, салат з помідорів, болгарського перцю і кукурудзи.

9. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Меню на завтра :
    Сніданок - гречка, тушена печінка в сметані, салат з крабових паличок, канапки з ковбасою-помідором.
    Обід - пельмені, овочевий суп, салат з крабових паличок (цей самай, що і на сніданок), канапки смажені з яйцем, майонезом, часничком і помідором.
    Вечеря - картопля пюре, запечені курячі бедра, салат з помідорів-огірків, канапки з печінковим паштетом, пиріг цибулевий з плавленими сирками, м*ясна нарізка.
    Не дивуйтесь, в мене завтра знов будуть майстри, так що то все нажаль зметуть за один день :girl_crazy:

10. gnoma

gnoma Member

В нас налисники з сиром і полуничним варенням (не встигла бабця позакручувати а я вже відкриваю :girl_crazy:), картопля пюре з підливкою, червоний борщик і компот з винограду і яблук.

11. soilik

soilik Member

Плов, трохи олів"є, картопляні зрази з куркою і грибами, грінки. Ну і супчик якийсь треба придумати.

12. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

На сніданок макарони з куркою та помідорами, на обід будуть сирнички

13. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Суп-пюре з гарбуза, борщ (бо чоловік не любить супів-пюре), картопляне пюре, тушені гриби в сметані, печінкові котлети, салат з буряка з горішками і чорносливом і гарбузові відбивні.

14. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

В нас сьогодні вареники з картоплею і сиром, овочевий суп.

15. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Борщ, шпагетті з соусом "що під рукою"), короп смажений, компот з груш і яблук, на десерт хочу спробувати один рецепт приготув. в мікрохв.

16. Pulupjak

Pulupjak Active Member

І в нас борщ,рибка смажена до неї на гарнір гречка в горшечках, салатик овочевий, компот і ще можливо встигну кексики з шоколадом.

17. taolvi

taolvi New Member

Суп гороховий з грінками, кабачок фарширований, тефтелі, спагетті.

18. zabawa

zabawa Member

Цілий день на кухні, і маю таке: борщ, м"ясна підлива 2х видів - з овочами (дорослим), з сметанкою (дітям), піцца, рис розсипчатий, капуста тушкована, банячисько компоту. Так думаю ще над десертом (випічкою), але не знаю...

19. napoleona

napoleona Well-Known Member

кажу у мене сьогодні дивний день....
    тушена індокачка, шпарагівказ маслом і часником, смажена картопля, баклажани медові, а ще варю кабачкову ікру, компот

20. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

У нас на сніданок були канапки і солодощі, на обід - пюре, оселедець з цибулькою, два різних салати з язиком, на вечерю-рис з овочами, курочка тушкована з перцем, кінзою і кунжутом, овочевий салат з часничком.

Статус теми:
Закрита.