Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. тигрица

тигрица Well-Known Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (3)

суп з фрикадельками, картопляне пюре, котлети, грецький салат, сирнички, компот.

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Зупа грибна з ясем, палюшки, чай з м"яти і печенько

3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В нас помідорова зупка, картопля тушена з баклажанами, помідорами та грибами, салат з помідорів, огірків та перцю. На десерт пончики та яблучний компот:).

4. Katrine

Katrine Member

червоний борщ, печінковий тортик, салат з курячих шлуночків і сердечок, на вечерю деруни з домашньою сметанкою. десерт - кантучіні і компот :)

5. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Кабачковий омлет (то мій чоловік так кабачковий торт називає, бо "торт" йому не пасує до несолодкого :)) для нас з чоловіком, тушений кабачок для доні, тушена говядина в сметані до неї рис - для всіх.

6. AilataN

AilataN жива

Зранку гречка з молоком. А я собі картопельки напекла.
    з залишків картоплі зробила салатку "багату")) ( кв.огірки, маринована цибулька і картопля, сільперець) , борщик, для мене помідори, у різних виглядах. Вареники картоплясир. Канапки. Вчорашня шарлотка, духм"яний чай трав"яний.

7. Brenda

Brenda Member

Зранку сьогодні стоптали тірамісу, яке вчора мій чоловік приготував як сюрприз на нашу другу річницю після одруження:) В обід ще доіли вчорашню овочеву зупу з цвітною капустою і брокколі, потім я приготувала чечевицю за рецептом kvVitk'и:) . До чечевиці запекла сьомгу в духовці під дуже смачнючим маринадом за рецептом Висоцькоі:) також планую приготувати ввечері (якщо ще залишаться сили) крем-суп з гарбуза:) ще маємо море фруктів:) І ще зварила смачний компот з клюкви, яблук і лимону:)

8. Holly

Holly Moderator

Я нині спромоглась лише наліпити пельменів на вечерю. На сніданок була вчорашня тушкована бульба. Як здоров"я дозволить спечу кокосове печенько

9. glasses

glasses Member

В нас картопляне пюре, грибна підливка, салат (помідори і огірки), оселедець з цибулькою, оливки, сік і маємо багато цукерок, зараз будемо смакувати)))

10. Donata

Donata Active Member

так скромно: "лише", для мене то просто подвиг був би
    В нас бульйон, смажена картопля та смажена риба, рисова кашка діткам і тостів гора.

11. glasses

glasses Member

12. Nana11

Nana11 аспіранточка

13. Gorda

Gorda Well-Known Member

Сьогодні у нас була зупа з грибами, запечена картопелька з м'яском та грецький салат.

14. lawyer

lawyer Member

помідорова зупка, смажена картопля, запечені курячі гомілки, яблучний сік, вафельки зі згущеним молоком

15. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

суп з броколі, паста карбонара, салат з плавлених сирків

16. Hermi

Hermi Well-Known Member

а мене пробило сьогодні куховарити в гуртожитку.
    зварила борщик, картпельку з грибною підливою, насмажила кабачків. Зараз доїдаю ще з неділі шарлотку і запиваю чаєм з медом. А ще щось страшенно захотілось канапок.

17. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Печена свинина з цибулькою, картопляне пюре, салат з редиски і огірків, на десерт хотіла спекти яблучну шарлотку або ябулука в перині, але ліньки було топати в магазин, тому просто запекла яблука і полила їх медом.

18. gnoma

gnoma Member

Картопелька пюре, тушена печінка, смажена рибка, салатик з свіжих овочів і на десертик буде вишневий тортик (правда куплений :girl_blush2:)

19. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Через відсутність мужа у відрядженні наш холодильник, що геть порожній був, сьогодні нарешті наповнився: зупка з фрикадельками, канелоні з м*ясом, допікається мигдалево-кокосовий пиріг, кавунчик ще є і морозилку затарила маминими пельменьками :connie_pull-pigtail

20. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Маємо рибку , підливу з глив, чечевиця з помідорками ммм, така нямка, а і ще вчорашні налисники з сиром і печені яблучка

Статус теми:
Закрита.