Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. gladiolys

gladiolys Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Снідали варениками з творогом, на обід був сирний суп з часниковими сухариками, на вечерю стейки лосося, запечена картопля і французький салат (яблуко+морква+яйця+сир).
    А ще спекла вперше тарт татен з яблуками, і такий смачний вийшов, що напевно зараз підемо з чоловіком доїдати остатки з чайком.

2. kyharochka

kyharochka Member

А в нас зупка з фрикадельками, картопляне п"юре, гречка, курячі відбивні, м"ясо по-французьки, тушені кабачки з помідорчиками, піца, домашній хлібчик, компотик з яблук, сирник з галяреткою.

3. taniarz

taniarz Active Member

сьогодні ніц не готувала, але я вперше робила вялені помідори,:girl_tender:яка то смакота...... зробила 2 партії, зимою будемо смакувати)

4. glasses

glasses Member

А в нас борщик, картопля тушина з сосисками, салатик бур"ячки, морква з сиром, ще маємо тушину капусту, голубці з картоплею, ну і різні овочі на нарізку)))Правда готувала не сама, за допомогою своєї любимої матусі, бо ніц тепер не встигаю)))

5. Maksli

Maksli Well-Known Member

зробили я сьогодні вареники з сиром і картоплею , коропа запекла, ще є в нас зупка з фрикадельками, салат з бурячка і олів'є, смажена рибка, яблучний компот.

6. taniarz

taniarz Active Member

в кармі просять рецепт вялених помідорів, прошу модераторів перенести це повідомлення у відповідну тему, а поки що я відповім тут

7. soilik

soilik Member

Тушена фасоля, бульйон, смажена печінка, гречка, різні овочі і салат з бурячка. на десерт компот з яблук, виноград і трохи яблучного пляцка.

8. Alicia

Alicia Well-Known Member

У нас стейки сьомги, роли, печена картопля, гарбузяний крем-суп, гарбузяний пиріг з тоненьким пісочний тістом, і гарбузяне лате

9. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

гречка із дом.печеною ковбаскою, салат ( помідор+огірок+зелень+сметанка), помідорова зупка на обід, на вечерю ще нічого не придумала...

.

10. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В нас капусняк зварився. А ще буду готувати запіканку з фаршу, кабачків та помідорів і то все в вершковому соусі і під сиром. До того ще рис буде і салат з овочів. І пиріг. Хочу пирога. Може сливовий спечу.

11. Holly

Holly Moderator

а сьогодні уха, гречка з м"ясною підливкою, салат з бурячка, яблука в перині, яблучно-виноградний компот.

12. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Зупа з фрикадельками, гречка, курячі гомілки тушені в сметані, салат з бурячка , а ввечері ще зроблю салат "під шубую" так захотілося що ого-го:girl_crazy: Кексики бананові, компот - а як же без нього)

13. ivanyska

ivanyska New Member

Вчора- солянка, макарони з тушонкою, олівє, овочевий салат.

14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Передали нам багато рибки, тому зварила уху.
    На вечір буде картопля запечена з часником та сиром в духовці, фокачча з цибулею та помідорами та шоколадні млинці на десерт.

15. Lelijka

Lelijka Well-Known Member

на вечерю буде зажарена рибка хек + бульба пюре і салат з помідорів і огірків

16. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Я посмажила котлет і відкрила огірки в томатному соці. Решта- за бажанням, бо мама нині до обіду хвилювалася через УЗД, а по обіді така рада, що ніц не хочу робити, їм вафлі з морозивом і п"ю чайочок.

17. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Котлети з чечевиці, куряча печінка з шампіньйонами в сметані, салат овочевий з овечою бринзою, компот яблучно-грушевий.

18. ivanyska

ivanyska New Member

Сьогодні у нас є -грибна зупка, пюре з рибкою, тюлька з цибулькою, малосольні огірки та варена кукурудза.

19. тигрица

тигрица Well-Known Member

Бульйон з домашньої курки з вермішеллю. свіжий салат. узвар, сирник. а на вечір ще буду баклажани фарширувати.

20. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Макарони по-флоцьки, до них салат з помідорів, печеться шарлотка, зварила компот з яблук, а на вечір хочу зварити зупку з фрикадельками

Статус теми:
Закрита.