Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hazelnut

Hazelnut New Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Сніданок: пюре з яйцями, салат з помідорів та червоного перцю.
    Обід: ходили в кафе на піцу.
    Вечеря: рис з тушеним м'ясом, салат "Шуба".
    Десерт: творог з варенням.

2. AilataN

AilataN жива

Зранку грінки і смажена картопелька фрі ( тато собі забацав). Доїдали шарлотку. Доїдали супер смачний суп з шампіньйонами. Доїдали печінку , тушковану з овочами і яблуками. Гречка, макарони, на вимогу)). Підвечірок був з круасанами і какао в кафе. а на вечерю погризли канапки, без мене , бо мені було ліниво щось робити)).

3. Arabika

Arabika Well-Known Member

Пекла піцу і яблучний пиріг. А ще робила сирну запіканку.

4. Lelijka

Lelijka Well-Known Member

В нас є на обід гречана зупка, а на вечерю ще вареники з сиром.

5. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Солянка, рагу, ще будуть млинці з сиром

6. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

Борщ, тушена капуста, салат із свіжих овочів, курячі стегенця запечені разом з картопелькою, еклери, компот з винограду і яблук і ще будуть налисники з м'яском.

7. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

відкритий пиріг з овочами на пивному тісті (виглядає дуже смачно)

8. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

А в нас панська уха- з лосося, мідій, креветок, морських гребінців і маленьких цілих восьминогів. Ще купила трускавку свіжу кримську і горішки кеш"ю в меді. А кому захочеться більшого розмаїття- то най робить собі канапки з салямі і сирною пастою з квашеними огірками (крем-сир Бонжур куплений)

9. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Суп з сирків і порею, стейки із сьомги з тушкованими овочами на гарнір, салат дзадзикі, на десерт - жовта малина, груші і домашній виноград.

10. marika28

marika28 Well-Known Member

А в мене сьогодні на вечерю сипья ( напевне в перекладі кальмари) з горошком в томатному соусі ( дуже смачно) і пиріг яблука в перині. ( ще в духовці) . Вже витягла пиріг з духовки . СМАКОТААААААААААА. Дякую нашій форумчанці за рецепт.

11. Polalex

Polalex Member

Ми на сніданок доїдали ошатну картоплю по-шведські з печінкою тушкованою з овочами і яблуками. На обід був борщ. А зараз готую макарончики і курячі відбивні. Може ще салат встигну доробити :girl_blush2:

12. kyharochka

kyharochka Member

Ми снідали гречкою з курячими котлетами та канапочки з домашнім хлібом та зайчиком, на обід зупка з щавлю, голубці, салатик з помідорів і огірків, баклажани з часничком, зараз насмажила квітів з кабачків в пивному клярі, буде моїм хлопцям до пива.

13. tsvetochek

tsvetochek Well-Known Member

а я так файно повечеряла :nyam2: їла тушковану свинину в медовому соусі, вперше так робила, картопляне пюре і салатик з помідорів і перцю)

14. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

На сніданок у нас була вівсянка з чорносливом, на обід пюре, тушковані грибочки в сметанці, тушкована телятина і салатик з бурячка і цибульки і різні-різні фрукти. На вечерю будемо доїдати те, що й на обід, а на пізню вечерю(до футболу) чекаємо гостей, тому будуть різні канапе, корзинки та перекуски до пива))

15. Lelijka

Lelijka Well-Known Member

А я планую приготувати на вечерю гречку з котлетами і з свіжих овочів салат. А ще є вчорашня шуба, ну щось останнім часом мене тягне до того сатату, думаю чоловік ще не з'їв))))

16. taolvi

taolvi New Member

в мене сьогодні тушкована телятина (в мультиварці), паста з пармезаном, рагу з баклажанів, кабачків, моркви.

17. natka75

natka75 Well-Known Member

італ.макарони, тефтелі в соусі, відбивні з телятини, свіжий овочевий салат, запечений шпондер з часничком, ще є трохи фаршу ( ввечері зварю зупку з фрикадельками), на десерт італ. рулет і малина/яблука.

18. Alicia

Alicia Well-Known Member

Лазанья з кабачків, кіш лорен з сьомгою, овочевий суп-крем, сливовий пиріг і гарбузово-яблучний фреш.

19. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Зелений борщ, фрі з часниковим соусом і курячі крильця -фрі (тобто теж в фритюрниці засмажені). На ранок буде щось молочне, але то буде завтра, тому ще не вирішила що саме буду варити. Що моїм гурманам засмакує.

20. ivanyska

ivanyska New Member

Борщ, гречка з відбивними та кабачкова ікра- були вчора на вечерю, а сьогодні- цвітна капуста в клярі, овочевий салат і ще спробую спекти яблучний пиріг від Holly.

Статус теми:
Закрита.