Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Donata

Donata Active Member

Відповідь: Що Ви сьогодні готуєте? (3)

Борщ, картопляне пюре, тушена капуста з яблуками, рисова молочна каша, компот малиново-яблучний

2. Hazelnut

Hazelnut New Member

Сніданок: каша кукурудзяна, чоловіку равіолі.
    Обід: гарбузовий суп-пюре
    Вечеря: запечені баклажани з помідорами, макарони з сардельками.

3. Bambe

Bambe New Member

Зранку була вівсянка, маю натхнення ще на червоний борщ з ребрами, кабачкову ікру, діти хочуть ще колесика (такий макарон), компот з яблук і якщо подужаю, то буде шарлотка

4. Virginia

Virginia Well-Known Member

Борщ, налисники, картопля з котлетами, салат з синьої капусти, а на солодке куплю тірамісу в італ. магазині (подобається мені дуже воно)

5. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а в мене супчик з брокколі, салат "шуба" і голубці...Пів-ранку на ті голубці збиралась , але бажання їх з"їсти перемогло, бо зазвичай вважаю, що голубці/вареники то дурна трата часу - бавитись з тим всім довго..Але на що тілкьи н підеш ради вагітних захцянок :girl_in_dreams:

6. Holly

Holly Moderator

А в мене нині халява - вчора свекруха приготувала фаршировані перці і супчик овочевий, чоловік натиснув яблучного соку. Готувати не треба, але вирішила напекти яблучного печива до повного щастя

7. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

У нас бульйон, гречка , підливка з кролика, зроблю ще якийсь салат, ще є трохи яблучного пляцка

8. Nana11

Nana11 аспіранточка

А в нас сьогодні рататуй:girl_cool:

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

На сніданок була для нас з малим молочна гречка (бо татко наш такого не їсть))). Потім я зварила зупу з фрикадельками, насмажила цвітної капути обваляної в муці і яйці, ще часничку туди подушила, салат з огірків і помідорів, яблучно-виноградний компот. Ще маємо вчорашні вареники і яблучний пиріг. На вечір розітру сунички зі сметаною.

10. Sitara

Sitara Active Member

У нас сьогодні зранку була вівсяна кашка з чорносливом, на обід - піца з шинкою, а на вечерю - картопляне пюре з котлетами та салат з капустою і болгарським перцем.
    На десерт мафінчики апельсинові з яблучними пластинками, так робила я вперше, а вийшла смакотуся!

11. Kasia

Kasia Well-Known Member

курячі клопси в соусі, салат з фасолі та грибів, цвітна капуста в сухарях, тушкована капуста, шарлотка, компотик з винограду.
    завтра перше зварю, певно горохову зупу. щось ті дощі навіяли

12. Hermi

Hermi Well-Known Member

супчик з цвітної капусти, картопелька з мяском і салатом із помідорків, рис з овочами. На десерт шарлотка з компотиком із яблук. А ще кроляча печінка смажена з цибулькою, ням-ням!

13. Hazelnut

Hazelnut New Member

Сніданок: омлет, зварила кампот з слив, яблук і грушок.
    Обід: гречаний суп.
    Вечеря: пюре і запекла курячі бедра.
    Десерт: бананові молочні коктейлі, кавун, виноград.

14. soilik

soilik Member

На сніданок маємо кашу гарбузову (а хто не їсть - сирники), на обід - червоний борщ, олів"є, баклажанні рулетики, на вечерю - чанахи. Десерт - пляцок з яблук, компот з яблук, ну і яблука, звичайно:girl_crazy:.

15. Brenda

Brenda Member

А в мене сьогодні кулінарне натхнення:) на сніданок були запечені канапки з горгонзолою та інжиром+ варене сільське яйце, на обід тільки що поіли крем-суп з брокколі і бульбочку-пюре з дитячими (дуууже смачними) сосісками, також замаринувала кролика, на вечір буду готувати кролика в сметанці з фаршированим гречкою і грибами кабачком, запеченим в духовці. Ще планую десерт з малини, тільки ще не купила малину, а всі інші інгредієнти вже маю:)

16. Liliya Shukh

Liliya Shukh Member

фарширована м"ясом цвітна капуста, борщик

17. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

Рис з грибами, телятина, тушкована в сметанному соусі, овочевий салатик з часничком, канапки з шинкою

18. maty

maty Well-Known Member

Запечена картопля зі спеціями, підсмажена куряча грудка,овочевий салатик з яйцен пашот,канапки з в"яленими томатами,кекс з родзинками і домашня фанта.На сніданок були вареники з картоплею і домашнім сиром.:girl_claping:

19. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

в нас смажений короп, пюре, вареники з картоплею, грибна підливка, налисники і домашнє морозиво (замерзне напевно аж назавтра).

20. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Щойно пожарила сирнички на вечерю

Статус теми:
Закрита.